acaba adi ne bu jelin ?
merhaba arkadaslar,
bu konu benimde ilgimi cekti, fakat o jel nasil kullaniliyor Doktor hanim hic bahsetmemis, birde her bayanda bu yöntem uygun olacak mi, ya catisi normal doguma elverisli olmayanlar ne yapacak? Ayrica ben Yurt disinda yasiyorum fakat burada o jel hakkinda hic bisey duymadim, normalde bu yöntemin burada daha yaygin olmasi gerekir diye düsünüyorum, yaniliyormuyum acaba?
Ama insallah bu daha da gelistirilir ve dogum artik tüm kadinlarin korkulu rüyasi olmaktan cikar.. Tüm hamilelere ve anne olmak isteyenlere hayirli ve kolay dogumlar dilerim...
selam ve dua ile
kızlar bu jelin adı dianatal obstetric jel bende başlık açtım ama yazan olmadıyeni oldğu için fazla bilinmiyor. türkiyede de bu jel il doğumyapanlar var ve dikişe gerek yokmuş. fiyatı 216 tl. sipariş veriliyormuş. bir arkadaşın doktru da bu jeli önermiş. bende doktoruma soracağım sizlerde sorun bakalım ne diyeckler?
slm bayanlar pzt randevum var doktora sorar sizlerlede paylaşırım
ben doktoruma sordum . onlara 2gün önce yazısı gelmiş. 250 tl dedi. (internette 219 diyordu) faydası olur mu bilmem dedi. senin doğuma kadar bikaç kişi alır sende ona göre alırsın dedi. ama internette kullanan bikaç kişi yazmış doğum rahat geçmiş onlarda :) bende almayı düşünüyorum
merak edenlere işte cevap
doktorum önce gülümsedi yeni bişey değil sadece yeni bi ürün dedi. bende normal doğumda jel kullanıyorum önceden vazelin kullanılırdı dedi...
benim hevas uçtu gitti:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?