DOGUM korkusu :/ nasil yenerim

Bende normal dogum yaptım bol dua ediyorum ve cok yuruyordum.bol su içmeyide ihmal etme.benim tek cektiğim sancıydı o da adet sancısı gibi.mümkünse yanına bir yakınını al ve sana destek olsun.ebelerin dediklerini dinle.dogum anım cok kolay oldu.hemen kızımı gordum sonucta 9 ay hayalini kuruyorsun ve hemen görmek cok guzel.birde herkes nasıl doguruyorsa benimde oyle olur diyordum.hayal kurup ve iyi dusunup kendimi motive ediyordum.sonuc kolay dogum mutlu son :)
ne guzel yazmişsin canim benim bebegimde kiz :) artik korku deyilde heyecan tavan yapiyo biran once dogsun istiyorum :)

tesekkur ederim yorumun icin boyle yorumlar okuyunca mutlu oluyorum canim :) artik korkunun yerini heyecan aldi

Okadar guzel biseyki 9ay boyunca merak ediyorsun acaba kime benziyor acaba kac kg vs vs.. dogum ani cok kolay onemli olan sancilari cekmek acilmanin olmasi ve oda evt zor ama heyecan verici. Bir nefeste kurtulursun Insallah bebegin sag salim dogsun.

tesekkur ederim yorumun icin boyle yorumlar okuyunca mutlu oluyorum canim :) artik korkunun yerini heyecan aldi
ben pa, okb ve kaygı bozukluğu hastasıyım ve güle oynaya doğuma girdim Mevla sıraya diziyor herşeyi teslim olun yeter:) ağlayanlar uzaklaşsın benden dedim ve girdim dua ede ede :) sadece eşimle doğumhane kapısında ayrılırken duygulandım yutkunduk "dua et" dedim sessizce oda kafa salladı ama ikimizde konuşamadık o an, çünkü ilkti :) felaket hoş bi his Allah izin verirse iki kişiyken 4 kişi olucaktık veeee 40 dk sonra acılarla açtım gözümü, sezeryan kesi yeri, karnımın ağrısı ...vs... eltim karşıladı doğum çıkışı bulanık görüyorum iceeee aç gözünü bebeklerin geldi dedi ağlıyor gözyaşı döküldü suratıma cvp vermeye çalışıyorum narkoz etkisi var, ama haberlerini aldım, odaya gittik Allah ım o iki güzel yüz tarifi yok arkadaşım tarifi yoook!!! aylarca yıllarca o anları hatırlamak isticeksin. sonra bebeklerim bazı nedenlerden yoğun bakımda kaldı bi süre ve bende ne doğum acısı kaldı ne bişey . dedimki " Allah ım ben şimdiye kadar hiç acı yaşamamışım ve üzüldüğüm herşeye boşuna üzülmüşüm, nolur evlatlarımın acısını verme , beni öyle bişeyle imtihan etme nolur" o yoğun bakım kapılarında beklemeyi yaşamayan bilemez, hiç loğusa yatağında yatmadım, yatamadım ama kendimi unutmuştum zaten
yeterki kuzunuz sağlıkla gelsin gerisi çok kolay, benki bu rahatsızlıklarla doğumdan böyle bahsediyorum, korkulu rüyamdı resmen, sakın sakın korkmayın korkulduğu gibi değil çok çok güzel :) Rabbim yardımcınız olsun
çok uzattım hakkınızı helal edin:)

Okadar guzel biseyki 9ay boyunca merak ediyorsun acaba kime benziyor acaba kac kg vs vs.. dogum ani cok kolay onemli olan sancilari cekmek acilmanin olmasi ve oda evt zor ama heyecan verici. Bir nefeste kurtulursun Insallah bebegin sag salim dogsun.
inşallah canim cok tesekkur ederim yorumun için

ben pa, okb ve kaygı bozukluğu hastasıyım ve güle oynaya doğuma girdim Mevla sıraya diziyor herşeyi teslim olun yeter:) ağlayanlar uzaklaşsın benden dedim ve girdim dua ede ede :) sadece eşimle doğumhane kapısında ayrılırken duygulandım yutkunduk "dua et" dedim sessizce oda kafa salladı ama ikimizde konuşamadık o an, çünkü ilkti :) felaket hoş bi his Allah izin verirse iki kişiyken 4 kişi olucaktık veeee 40 dk sonra acılarla açtım gözümü, sezeryan kesi yeri, karnımın ağrısı ...vs... eltim karşıladı doğum çıkışı bulanık görüyorum iceeee aç gözünü bebeklerin geldi dedi ağlıyor gözyaşı döküldü suratıma cvp vermeye çalışıyorum narkoz etkisi var, ama haberlerini aldım, odaya gittik Allah ım o iki güzel yüz tarifi yok arkadaşım tarifi yoook!!! aylarca yıllarca o anları hatırlamak isticeksin. sonra bebeklerim bazı nedenlerden yoğun bakımda kaldı bi süre ve bende ne doğum acısı kaldı ne bişey . dedimki " Allah ım ben şimdiye kadar hiç acı yaşamamışım ve üzüldüğüm herşeye boşuna üzülmüşüm, nolur evlatlarımın acısını verme , beni öyle bişeyle imtihan etme nolur" o yoğun bakım kapılarında beklemeyi yaşamayan bilemez, hiç loğusa yatağında yatmadım, yatamadım ama kendimi unutmuştum zaten
yeterki kuzunuz sağlıkla gelsin gerisi çok kolay, benki bu rahatsızlıklarla doğumdan böyle bahsediyorum, korkulu rüyamdı resmen, sakın sakın korkmayın korkulduğu gibi değil çok çok güzel :) Rabbim yardımcınız olsun
maşallah bebişlerine canim .sen iki kat fazla yaşamişsin herşeyi :) Rabbim korusun yavrularini iyi dileklerincin tesekkur ederim moral oldunuz vallahi

Ayy resmen beni anlatmissin. ..pa OKB kaygibozuklugu... ne ararsan var
Daha 7. Hafta ben ne senaryolar yazıyorum. Hergün öncekinden kötü geçiyo. Nasi anlatılır bilmem. Sadece bayıltarak kusmamak için bana sakinleştirici yapmaları lazım normal olacaksa. Çıkışını görmeyim de zaten. Dayanamam... hersey bitsin dikiş falan hissetmiyim temizleyip getirince bebeği. Ya da en kolayindan sezaryen. Sonra birsürü agtikesici... hissetmiyim ben hiçbişey ... allahım yardım etsin. Daha 33 hafta neler Çekicem acaba

kizlar 37+4 um bugun .normall dogumdan cok korkuyorum sezeeryanada kesinlikle karşiyim.dun agrilarim vardi o kadar korkuyorumki hemen elim ayagim titriyor carpinti fenalik hissi geliyor bayilacak gibi oluyorum nasil olacak diye uyku duzenim bile bozuldu :KK43: korkumu nasil yene bilirim
ay canım ben de korkuyorum hatta kabuslar görüyorum ara sıra ameliyathanedeyim doktorum bebeğimi almaya çalışıyor falan:KK45:doğum videoları izlemiyorum ve korkutucu doğum hikayeleri dinlemiyorum mesela.doğumu değil de sonrasını hayal ediyorum kucağıma aldığımda kokusunu ellerini,ayaklarını...hatta popişini bile..

Ayy resmen beni anlatmissin. ..pa OKB kaygibozuklugu... ne ararsan var
Daha 7. Hafta ben ne senaryolar yazıyorum. Hergün öncekinden kötü geçiyo. Nasi anlatılır bilmem. Sadece bayıltarak kusmamak için bana sakinleştirici yapmaları lazım normal olacaksa. Çıkışını görmeyim de zaten. Dayanamam... hersey bitsin dikiş falan hissetmiyim temizleyip getirince bebeği. Ya da en kolayindan sezaryen. Sonra birsürü agtikesici... hissetmiyim ben hiçbişey ... allahım yardım etsin. Daha 33 hafta neler Çekicem acaba
yeterki sağlıkla atlatın , herşeye değer evlat sevgisi :) ve zamanı gelince asla korktuğunuz gibi olmadığını görüceksiniz:) sadece hamileliğinizin tadını çıkarın, sizde bebek de sağlıklı olun gerisi gelir :) çok ekstrem bi durum olmadığı sürece yıllarca doğumdan boşuna korkmuşum - boşuna korkutmuşlar , sakın 1 gün yada 1 kaç saatlik bi durum için 9 ayınızı zehir etmeyin, ki benim sağlık açısındanda zor geçti hamileliğim o yüzden sağlıklı olun gerisi hallolur, eli ayağı düzgün aklı bütün kucağınıza nasip etsin Rabbim :)

kizlar 37+4 um bugun .normall dogumdan cok korkuyorum sezeeryanada kesinlikle karşiyim.dun agrilarim vardi o kadar korkuyorumki hemen elim ayagim titriyor carpinti fenalik hissi geliyor bayilacak gibi oluyorum nasil olacak diye uyku duzenim bile bozuldu :KK43: korkumu nasil yene bilirim
bebeğini kucğına alıp kokusunu hissettiğini düşün dua et,zaten kucağına aldığın anda herseyi unutursun

nasıl bır sevgıdır bu.bende neden yok!!! evlat sevgısı...evet sadece duyarım.sıkca hem de. ama hıc hıssetmedım. surprızler hazırlıycam kocama derdım. olmadı.ıcmden gelmedıkı.oturdum yanına baba oluyosun dedım okadar. nezaman baslıycak bu sevgı.ben hıc oyle kokusunu falan hayal etmıyorumkı. hamılelık berbat gecıo zaten. dogum deyınce de aklıma dıkıs acı falan gelıo. oyle kokusunu ıcıme cekeyım sesını duyayım falan gelmıo aklıma. allah bana vermıyor bu duyguyu. anne olmaya nekadar layık bırıyım tartısılır!!!

nasıl bır sevgıdır bu.bende neden yok!!! evlat sevgısı...evet sadece duyarım.sıkca hem de. ama hıc hıssetmedım. surprızler hazırlıycam kocama derdım. olmadı.ıcmden gelmedıkı.oturdum yanına baba oluyosun dedım okadar. nezaman baslıycak bu sevgı.ben hıc oyle kokusunu falan hayal etmıyorumkı. hamılelık berbat gecıo zaten. dogum deyınce de aklıma dıkıs acı falan gelıo. oyle kokusunu ıcıme cekeyım sesını duyayım falan gelmıo aklıma. allah bana vermıyor bu duyguyu. anne olmaya nekadar layık bırıyım tartısılır!!!

4 sene yapmadim isteyerek hamile kaldim 2. Ayimda ama 21. Haftadayim inanin yeni yeni topladim kendimi simdi seviyorum konusuyorum daha yeni yeni kiyafetler almaya basladim simdi annelik duygusuna girdim :KK66:)

Cok normal. Bende de ayni hisler vardi. Hatta nasil dogurucam basima is aldim diyordum. Hamilelik nasil gidiyor diyenlere ,amaan ne bilim gidiyo bi sekilde diyodum. Bebis napiyo diyenlere ne bilim icerde napiyosa artik diyodum...

Taaa ki ultrasonda onun kafasini bacaklarini elini yani icimde bir can tasidigim gercegini gozumle gorene kadar. Hersey bir anda biraz degiati. Cinsiyeti belli olup bana soylendiginde daha da degisti,hele hele karnimda artik kipirdanmalarini hissettigim anlar ki son zamanlarda hissesiyorum,Allahim boyle bir duygu yok...

Bir de renkli ultrasonda suratini gordum,fotosunu aldim.bakip bakip duruyorum :)

Bende de yeni yeni pekisiyo annelik hissi. Cok normal canim. Bekle ve gor :)

Öööf aglattin beni beee :KK43:

Canim benim ne guzel anlatmissin. Allah razi olsun,boyle guzel dogum hikayeleri okuyalim da korkumuzu yenelim :)

Saglikla buyut bebislerini canim. Allah anali babali buyutsun.

Öööf aglattin beni beee :KK43:

Canim benim ne guzel anlatmissin. Allah razi olsun,boyle guzel dogum hikayeleri okuyalim da korkumuzu yenelim :)

Saglikla buyut bebislerini canim. Allah anali babali buyutsun.
ayyy kıyamam yaaa hamile hamile ağlamayın sakın, gözyaşlarınızı saklayın doğumdan sonra sevinç gözyaşlarınız hazır olsun :)
o karnınızdakiler varya onların tadını kokusunu tarif edemem, o korkuymuş acıymış onlar hiç gelecek, o minnaklar herşeye değer :) hatta doğum yapmanın tadını anlatabilsem şu an şu dakika doğuma gitmek istersiniz, kelimelerim yettiğince anlattım ve aylarca yıllarca film şeridi gibi gülümseyerek gözünüzün önünden geçecek:)
hayırlı ve sağlıklı doğum diliyorum hepinize :)

ayyy kıyamam yaaa hamile hamile ağlamayın sakın, gözyaşlarınızı saklayın doğumdan sonra sevinç gözyaşlarınız hazır olsun :)
o karnınızdakiler varya onların tadını kokusunu tarif edemem, o korkuymuş acıymış onlar hiç gelecek, o minnaklar herşeye değer :) hatta doğum yapmanın tadını anlatabilsem şu an şu dakika doğuma gitmek istersiniz, kelimelerim yettiğince anlattım ve aylarca yıllarca film şeridi gibi gülümseyerek gözünüzün önünden geçecek:)
hayırlı ve sağlıklı doğum diliyorum hepinize :)

Canim benim cok tatli anlatmissin :)

Cok sagol tesekkurler amin.

İnşallah çok kolay bir doğum nasip olur sanada bnada hepimize ben şimdi den korkuyorum ama inatla normal doğuracagım
Allah yardımcınız olsun normal dogum ıstıyosan sabırlı davranman gerek ve kendını ebeye teslım etmen gerek eger kendını kasarsan aşırı korku yaşarsan zorlanırsın sakin olmayı başarırsan dogumunda kolay olur bıde denız varsa yada havuza gıtme şansın varsa suyun içinde yürü doguma cok faydası oluo

Allah tum kadinlara vermis bu duyguyu bebegine odaklan onun su anda senden baska kimsesi yok sana bagli bir can bebegimizi korumak boynumuzun borcu insallah nasil buyuk bir mutluluk tasidigini fark edersin canim

X