- 29 Kasım 2018
- 83
- 27
- 88
- Konu Sahibi caniminici12
-
Çocuk ne alaka ben anlamadım kadın zaten korunuyor çocuk planlamıyor ki.İçme o zaman yani hem çocuğunun olmasını istiyorsun hala sigaraya devam ediyorsun millet saçını boyatmıyor aman çocuğuma birşey olmasın diye hamileyken nasıl bebeğini zehirleyeceksin günde 1 paketle acaba? Kuzenim sigara içti diye bebeğinin soluk borusu gelişmedi ne sıkıntılar çektiler çocuğunuza bunu yapmayın.
Evet kullandığımı söyledim ancak iğnenin araştırmasını internette yaptığımda 35 yaş üstü ve sigara kullananlar aylık iğne kullanmamalı yazıyordu 3 aylık ignede kullanımı fazla etkilemez diyorduHiç bir doğum kontrolü %100 korumaz.Ama seçerken bize en uygununu seçeriz.İğneye karar verirken dr yada ebenizle sigara içtiğinizi paylaştınız mı?Yada dr yada ebenize sorun bu konuyu.Tüm doğum kontrol çeşitlerind korunurken hamile kalma olsalığı vardır
Hamile olduğumu kim söyledi başlıkta da yazıyor DOGUM KONTROL diye hamileliklerimde kullanmadım 2 çocuğum var zatenİçme o zaman yani hem çocuğunun olmasını istiyorsun hala sigaraya devam ediyorsun millet saçını boyatmıyor aman çocuğuma birşey olmasın diye hamileyken nasıl bebeğini zehirleyeceksin günde 1 paketle acaba? Kuzenim sigara içti diye bebeğinin soluk borusu gelişmedi ne sıkıntılar çektiler çocuğunuza bunu yapmayın.
İşte şans o şans da bana vurursa ayvayi yedim3 aylık iğneyle korunup, iki çocuk doğuran tanıdığım var.
İğne meselesi bana hiç güvenli gelmiyor.
Geçen ay patlak çıktı o korkuyla gittim 66 TL'ye Ella aldım içtim çokta güvenmeyin yaniEn uygun korunma yöntemi prezervatif ile bence..
Çokta guvenmeyinEn uygun korunma yöntemi prezervatif ile bence..
Kadın olmak ne zor. Hep korkuyla yaşıyoruz. Spiral denedin mi peki?Geçen ay patlak çıktı o korkuyla gittim 66 TL'ye Ella aldım içtim
Spriali ilk kizimda 1 yıl kadar kullandım ancak onu kullanırken prezervatif de kullandık yani pek guvenemedim iğne bana daha mantıklı geliyorKadın olmak ne zor. Hep korkuyla yaşıyoruz. Spiral denedin mi peki?
Hormonları bozmuyor mu iğne ? Hap ve iğneden niyeyse çok korkuyorum :)Spriali ilk kizimda 1 yıl kadar kullandım ancak onu kullanırken prezervatif de kullandık yani pek guvenemedim iğne bana daha mantıklı geliyor
Hap bende çok sinir stres yaptı adetim normalde 4 veya beş gün sürerken 8 güne kadar çıktı en sinir bozucu yöntem hap bence unutursan tehlikedesinHormonları bozmuyor mu iğne ? Hap ve iğneden niyeyse çok korkuyorum :)
Tam zevkin ortasında geri çekilmek sıkıcı gelebiliyor bazen :)Bugüne kadar ne hap ne başka birşey kullanmadım. Eski kafa diyeceksiniz belki ama biz geri çekme yöntemi ile idare ediyoruz , prezervatif de kullandığımız oluyor. Tamamen o anki ruh haliyle alakalı.
Aslında eşimin hoşuna bile gidiyor bu ama , erkek için zararlı diye de duydum bilemiyorumTam zevkin ortasında geri çekilmek sıkıcı gelebiliyor bazen :)
Acaba açıklamayı yanlış mı yazdım diye tekrar tekrar okudum ama hamileliklerimde ilgili birşey de yazmadım nereden çıktı hamilelik hanfendinin içine mi doğdu acabaÇocuk ne alaka ben anlamadım kadın zaten korunuyor çocuk planlamıyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?