Aile Planlaması Dogum kontrol hapi ve gebelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Yani ewet oldu ve bu arada normalde hep 2 36 almam gerekiyor arada bir bi 3 4 dk 5 dk oyanadi bazenleri bunlar pek onemli degildir galiba dimi

Yani ewet oldu ve bu arada normalde hep 2 36 almam gerekiyor arada bir bi 3 4 dk 5 dk oyanadi bazenleri bunlar pek onemli degildir galiba dimi
Eger gebelik var ve olusum esnasindaysa degerin 25 olmasi gerekli tam olustuktan sonra da 5bin felan olmasi gerek evet allah kismet ederse cok ama cok istiyorum ama bir tarafimda umutlanma diyor uzulmek istemiyorum gecen ay yasadm bebek sandm kist cikti zaten kist tedavisi icin mecbur kaldm kullanmaya bu ilaci

Tek kutuyu bitirmediğiniz için bu 3-5 dk farklar bile hamilelik olasılığına sebep olabiliyor :) ben 4 yıl kullandım, 3. yılda bazen 1-2 gün almayı unuttuğum oluyordu 24 saat geç alıyordum mesela ama uzun süredir kullandığım için korunma açısından sıkıntı yaratmadı. Kısacası size hapla korunmuşsun gebelik olamaz, diyemeyiz :)

Ayyyy inslhhh

Sunan hastaneye gidiyorum bakalim sonuclarda ne cikicak

Sağlık sektöründe misiniz, haplarla ilgili baya bilgilisiniz Sizi takipteyim.

Sağlık sektöründe misiniz, haplarla ilgili baya bilgilisiniz ☺ Sizi takipteyim.
Yok hayır, öğretmenim. Çok fazla araştırıyorum, makaleler okuyor tanıdığımız doktorlara danışıyorum. Kendim de 4 yıl kullandığım için tecrübem var doğum kontrol haplarıyla. Kullanan arkadaşlarımla da konuşuyorum bu konuları. Bir de kendim kilo sorunumdan dolayı hapımı değiştireceğim. O yüzden yan etkisi nedir, etken maddeleri nelerdir gibi dolusuyla şey araştırdım daha geçtiğimiz ay :)

Hastabe sonucu geldi

Hastane sonucu geldi su an gebelik gorunmuyor 0-100 dediler sizce adete daha var diye gecikme olmadigi icin olabilirmi ama su an bebek yok diye biliyorum

hamilelik oldğnu zannetmyorum yaşadklarn hamilelik belirtsi değil 2günde çkmaz belirtiler ortayacanm spermin yumurtayla buluşuma aşaması ve rahme ulaşması kafadan 3 4 gün.. Rahmin içine yerleşmesi 7 gün sürer... Yaşadığın belirtiler ilacn yan etkesidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…