- 27 Mayıs 2020
- 65
- 21
- 3
- 31
- Konu Sahibi Seval deniz
-
Yani ewet oldu ve bu arada normalde hep 2 36 almam gerekiyor arada bir bi 3 4 dk 5 dk oyanadi bazenleri bunlar pek onemli degildir galiba dimiİlişkinin üzerinden 1 hafta geçtiğinde doktorlar hamilelik olasılığı olduğunu söyleyebiliyorlar. Rahim kalınlaşması gibi durumlarda. Ben ilişkiden bir hafta sonra yaptığım evde gebelik testinde silik ikinci çizgiyi gördüm ertesi günü doktora gittim. Ultrasonda dediğim gibi rahim kalınlaşması gördü ve “vücudun hamileliğe hazırlanıyor gibi” dedi, kanda da düşük miktarda gebelik hormonu görüldü (4 yıl önceydi değerini hatırlamıyorum) ancak aynı gün düşükle sonuçlandı. Ben hamilelik istemediğim için benim için iyi oldu bu. Siz istiyormuşsunuz umarım vardır ve sağlıklı gelişir. Saatlerini aksattıysanız ve ilk 9 günde de ilişki olduysa hap korumamıştır büyük bir ihtimalle.
Eger gebelik var ve olusum esnasindaysa degerin 25 olmasi gerekli tam olustuktan sonra da 5bin felan olmasi gerek evet allah kismet ederse cok ama cok istiyorum ama bir tarafimda umutlanma diyor uzulmek istemiyorum gecen ay yasadm bebek sandm kist cikti zaten kist tedavisi icin mecbur kaldm kullanmaya bu ilaciYani ewet oldu ve bu arada normalde hep 2 36 almam gerekiyor arada bir bi 3 4 dk 5 dk oyanadi bazenleri bunlar pek onemli degildir galiba dimi
Tek kutuyu bitirmediğiniz için bu 3-5 dk farklar bile hamilelik olasılığına sebep olabiliyor :) ben 4 yıl kullandım, 3. yılda bazen 1-2 gün almayı unuttuğum oluyordu 24 saat geç alıyordum mesela ama uzun süredir kullandığım için korunma açısından sıkıntı yaratmadı. Kısacası size hapla korunmuşsun gebelik olamaz, diyemeyiz :)Yani ewet oldu ve bu arada normalde hep 2 36 almam gerekiyor arada bir bi 3 4 dk 5 dk oyanadi bazenleri bunlar pek onemli degildir galiba dimi
Ayyyy inslhhhTek kutuyu bitirmediğiniz için bu 3-5 dk farklar bile hamilelik olasılığına sebep olabiliyor :) ben 4 yıl kullandım, 3. yılda bazen 1-2 gün almayı unuttuğum oluyordu 24 saat geç alıyordum mesela ama uzun süredir kullandığım için korunma açısından sıkıntı yaratmadı. Kısacası size hapla korunmuşsun gebelik olamaz, diyemeyiz :)
Şu an yola çıkıcam hastaneye gidecem bakalim sonuclar ne cikicakGeçmiş olsun. Buradan yazın merak ettim şimdi haptan mı oldu
Sunan hastaneye gidiyorum bakalim sonuclarda ne cikicakTek kutuyu bitirmediğiniz için bu 3-5 dk farklar bile hamilelik olasılığına sebep olabiliyor :) ben 4 yıl kullandım, 3. yılda bazen 1-2 gün almayı unuttuğum oluyordu 24 saat geç alıyordum mesela ama uzun süredir kullandığım için korunma açısından sıkıntı yaratmadı. Kısacası size hapla korunmuşsun gebelik olamaz, diyemeyiz :)
Allah gönlünüze göre versin. Mideniz nasıl oldu? Haptan mı olmuş muhakkak bize yazın bekliyorumSunan hastaneye gidiyorum bakalim sonuclarda ne cikicak
Sağlık sektöründe misiniz, haplarla ilgili baya bilgilisinizTek kutuyu bitirmediğiniz için bu 3-5 dk farklar bile hamilelik olasılığına sebep olabiliyor :) ben 4 yıl kullandım, 3. yılda bazen 1-2 gün almayı unuttuğum oluyordu 24 saat geç alıyordum mesela ama uzun süredir kullandığım için korunma açısından sıkıntı yaratmadı. Kısacası size hapla korunmuşsun gebelik olamaz, diyemeyiz :)
Yok hayır, öğretmenim. Çok fazla araştırıyorum, makaleler okuyor tanıdığımız doktorlara danışıyorum. Kendim de 4 yıl kullandığım için tecrübem var doğum kontrol haplarıyla. Kullanan arkadaşlarımla da konuşuyorum bu konuları. Bir de kendim kilo sorunumdan dolayı hapımı değiştireceğim. O yüzden yan etkisi nedir, etken maddeleri nelerdir gibi dolusuyla şey araştırdım daha geçtiğimiz ay :)Sağlık sektöründe misiniz, haplarla ilgili baya bilgilisiniz ☺ Sizi takipteyim.
Eee saat 12 oldu nerdeyse sonuç ne ?Sunan hastaneye gidiyorum bakalim sonuclarda ne cikicak
Henuz sonuc bekliyorumEee saat 12 oldu nerdeyse sonuç ne ?
Eee saat 12 oldu nerdeyse sonuç ne ?su an sonuclari aldim onceki yaptigim 5 ti simdi iste 0_100 dediler gebelik yok adet gecikmesi olmadigi icin mi acaba yani zu an gebelik yok ama sifir cikmasi normlami
Yok hayır, öğretmenim. Çok fazla araştırıyorum, makaleler okuyor tanıdığımız doktorlara danışıyorum. Kendim de 4 yıl kullandığım için tecrübem var doğum kontrol haplarıyla. Kullanan arkadaşlarımla da konuşuyorum bu konuları. Bir de kendim kilo sorunumdan dolayı hapımı değiştireceğim. O yüzden yan etkisi nedir, etken maddeleri nelerdir gibi dolusuyla şey araştırdım daha geçtiğimiz ay :)
İlişki ne zaman olmuştu? Bir hafta ve daha fazla zaman geçtiyse yoktur gebelik.Hastane sonucu geldi su an gebelik gorunmuyor 0-100 dediler sizce adete daha var diye gecikme olmadigi icin olabilirmi ama su an bebek yok diye biliyorum
Zannetmiyorum.. Enson ilişki ne zaman oldu ?Hastane sonucu geldi su an gebelik gorunmuyor 0-100 dediler sizce adete daha var diye gecikme olmadigi icin olabilirmi ama su an bebek yok diye biliyorum
Yok hayir dunİlişki ne zaman olmuştu? Bir hafta ve daha fazla zaman geçtiyse yoktur gebelik.
Ve bu hafta hemen hemen hergun ayiptir soylemesiZannetmiyorum.. Enson ilişki ne zaman oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?