- 27 Mayıs 2020
- 65
- 21
- 3
- 31
- Konu Sahibi Seval deniz
-
Doktor söylemedi sanırım. İlk kutu bittiğinde tam korumaya başlar doğum kontrol haplarıArkadaslar oncrlikle merhaba benim gecen ay yumurtamda kost goruldu bu arada 2 aylik evliyim doktorum bana dienalla adinda dogum kontrol hapi verdi 1 ay kullanmami soyledi ilacim 21 gunluk ilaci kullandigim gunden daha 4 gun oncesine kadar hafif jer gun kanamam oluyordu 4 gundur yok lakin esimle ilac kullanirken hic korunmadik bugun sabah kusarak mide bulantisiyla uyandim 2 kere yesil sıvı kustum ve bas donmelerim var istah kaybim doktorumu aradim ilaci birakmami soyledi ve yaklasik iki hafta goguslerde sisme ve damarlanma var yuzumde lekelenmeler oluyor lutfen acil cevap verin cok merak ediyorum acaba gebelik varmidir dogum kontrol hapi kullanip gene olan var mi
YaniDoktor söylemedi sanırım. İlk kutu bittiğinde tam korumaya başlar doğum kontrol hapları
Gebelik vardır - yoktur diyemem ben ama doktorun söylemesi lazımdı ilk kutu bitene kadar ek korunma yöntemi kullanın diye. İlk kutu bitip 2.kutuya başlayınca tam koruma başlar oda düzenli içildiyse.Yani su an aldigim ilk tablet koruma hapi ve bitmesine son 9 adet kala boraktim koruma yapmamismidir gebelik varmidir sizce
İlacın yan etkisi miArkadaslar oncrlikle merhaba benim gecen ay yumurtamda kost goruldu bu arada 2 aylik evliyim doktorum bana dienalla adinda dogum kontrol hapi verdi 1 ay kullanmami soyledi ilacim 21 gunluk ilaci kullandigim gunden daha 4 gun oncesine kadar hafif jer gun kanamam oluyordu 4 gundur yok lakin esimle ilac kullanirken hic korunmadik bugun sabah kusarak mide bulantisiyla uyandim 2 kere yesil sıvı kustum ve bas donmelerim var istah kaybim doktorumu aradim ilaci birakmami soyledi ve yaklasik iki hafta goguslerde sisme ve damarlanma var yuzumde lekelenmeler oluyor lutfen acil cevap verin cok merak ediyorum acaba gebelik varmidir dogum kontrol hapi kullanip gene olan var mi
İste bilemiyorum kafam cok karisik 11 gun oldu iceli hic oyle kusmadim kotu olmadim acaba 9 adet kala bugun doktoruma anlatinca birakmami acile gitmemi soyledi bilmiyorum bebek olabilirmi acabaİlacın yan etkisi mi
Acile gittiniz mi peki nasılsınız şimdiİste bilemiyorum kafam cok karisik 11 gun oldu iceli hic oyle kusmadim kotu olmadim acaba 9 adet kala bugun doktoruma anlatinca birakmami acile gitmemi soyledi bilmiyorum bebek olabilirmi acaba
Acile aksam gidicem kusmalarim durdu ama her an kusucak gibi hissediyorum cok yorgun halsiz bas agrisi cekiyorum yemek yemedim hic istahim yok ama yersem de kusucak gibiyim 1 bucuk haftadir gogisler sis damarlanmalar var bugune kafar hic boyle kusup basim donmedi amaAcile gittiniz mi peki nasılsınız şimdi
Geçmiş olsun. Buradan yazın merak ettim şimdi haptan mı olduAcile
Acile aksam gidicem kusmalarim durdu ama her an kusucak gibi hissediyorum cok yorgun halsiz bas agrisi cekiyorum yemek yemedim hic istahim yok ama yersem de kusucak gibiyim 1 bucuk haftadir gogisler sis damarlanmalar var bugune kafar hic boyle kusup basim donmedi ama
Hamilelik olamaz. Dogum kontrol hapi kullanmissimiz. O vüczdu tembellestiriyor. Ayrica kusmalariniz cok anormal. Ilac size kötü yan etki yaoiyor belliki. Herkes farkli tepki verir dogum haplarina.İste bilemiyorum kafam cok karisik 11 gun oldu iceli hic oyle kusmadim kotu olmadim acaba 9 adet kala bugun doktoruma anlatinca birakmami acile gitmemi soyledi bilmiyorum bebek olabilirmi acaba
Tesekkur ediyorum cok sagolun haptan oldugunu dusunmuyorm 11 gundur hic kusma yaptirmafi kotu hissetmedim sadece bugun boyle kusarak uyandim sizce bebek varmidir heveslenmek istemiyorum amamerak da edip dusunmuyor degilimGeçmiş olsun. Buradan yazın merak ettim şimdi haptan mı oldu
umarım bende bu haberi alabilirm bugun imkansiz degil diyorsnz yanidogum kontrol hapıyla korunan gelinimiz bize nurtopu gibi bir erkek dogurdu ,
halasının canı
bilmem anlatabildim mi
Inslh bebek vardir ama 11 gun boyinca hafif lekelenmem kanamam oldu ilac yuzundendir dedim takmadim 4 5 gun once kesti eger gebelik varsa bile belirtilerine birden bugun yasmama normalmiİlacın yan etkisi olup olmadığını da gebelik oluşup oluşmadığını da bilemeyiz şuan buradan doğru.. Anlattığın belirtiler ciddi yan etkide olabilir, hormon ilacı sonuçta.
Ancak ilk kutuda ek yöntem önerilir. Hamilelik ihtimali de var yani.
umarım bende bu haberi alabilirm bugun imkansiz degil diyorsnz yani
Haklisiniz bende imkansiz diyorum konduramiyirum ama yalnizca 11 adet kullandm ve 11 gun boyunca gayet normal hicbirseyim yoktu ama bugun berbat cöktüm iste ilk kutu koruma falan yapmaz diyincede dusunmuyor acaba demiyor degilimHamilelik olamaz. Dogum kontrol hapi kullanmissimiz. O vüczdu tembellestiriyor. Ayrica kusmalariniz cok anormal. Ilac size kötü yan etki yaoiyor belliki. Herkes farkli tepki verir dogum haplarina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?