- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
- Konu Sahibi pinkpisces
Günaydınn herkese
Yok canım yaa 3 saat sonra çıkan sonuç geçerli değildir herhal. Artık önümzdeki maçlara bakalım. Zaten 50 lik test sipariş ettim yarın gelir o zaman arka arkaya yaparım Canım kardeşimde de benzer sıkıntı var çok iyi anlıyorum seni Orada arkadaşın var mı dertleşebileceğin? İnsan yalnız olunca tek bir şeye hayatının bütün anlamını yüklüyor.. Farklı konularda zamanında yaşadım ondan biliyorum. Ama yoksa bile bizler varız burada unutma
Canım ben de geçen ay aynı yanılgıya düştüm silik çizgi ile o yüzden oyalanıyorum diyorumpinkpisces 5 dk dan sonra çıkan 2. çizgi geçersizmiş benim de geçen ay aynı oldu sonra adet oldum, bi an mutlu bir haber aldık sandım hızlıcana okudum ,sevindim ,heyecan yaptım bunları 2 snde yaşayabildim yani neyse daha varmış gününe ,hepimize bat çizelgesi mi oluştursak napsak
Kiz hamilesindir belkii yarin birdaha yap catlarim ben canim stres dogrudur etkiliyodur ama kac gündür ne cektigimi ben biliyorum esim bile korktu acile göturiyim dedi gitsem de birsey yapmiyolarki
Yok canım yaa 3 saat sonra çıkan sonuç geçerli değildir herhal. Artık önümzdeki maçlara bakalım. Zaten 50 lik test sipariş ettim yarın gelir o zaman arka arkaya yaparım Canım kardeşimde de benzer sıkıntı var çok iyi anlıyorum seni Orada arkadaşın var mı dertleşebileceğin? İnsan yalnız olunca tek bir şeye hayatının bütün anlamını yüklüyor.. Farklı konularda zamanında yaşadım ondan biliyorum. Ama yoksa bile bizler varız burada unutma