Merhaba, yasmin'in yan etkileri bölümünde de sordum ama cevap alamadım. 21 gün yasmin'i kullandım ve dün bitti. Başka bir hapa(miranova) geçmek istiyorum. 7 gün ara vermek gerekir mi yoksa hiç ara vermeden miranova'ya mı geçmeliyim bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Merhaba, yasmin'in yan etkileri bölümünde de sordum ama cevap alamadım. 21 gün yasmin'i kullandım ve dün bitti. Başka bir hapa(miranova) geçmek istiyorum. 7 gün ara vermek gerekir mi yoksa hiç ara vermeden miranova'ya mı geçmeliyim bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Arkadaşlar diğer yazıları okumadım biraz uzun geldi açıkçası ama sormak istiyorum daha önce sorulduysa kusuruma bakmayın bu doğum kontrol haplarının mide bulantısı ve ağrısı gibi yan etkisi var mıdır?Kullanmaya başladığım günden beri midem hassaslaştı acaba sebebi bu ilaçmıdır?
siteye yeni giriş yaptım öncelikle herkese selam. ben belara doğum kontrol hapı kullanıyorum 3-4 aydır ilk ay benim de adetim uzun sürdü ara kanama yaptı sonraki iki ay düzene girdi ama bu ay neden anlamadım hapımın bitmesine 6 tane vardı reglim geldi doktorumu aradım olabiliyo bazen böle durumlar yedi gün ara ver hapa geri başla dedi ama benim aklım çok karıştı niye böle oldu aranızda başına böle bişey gelen bana cevap verebilicek biri varsa sevinirim şimdiden teşekkürler:çok üzgünüm:
remedios neden yasmini değiştirmek istiyorsun ? bir problemle mi karşılaştın.
Adetinin ilk günü kullanmaya başlamalısın canım.
selamlar arkadaşlar. mesurecim evet. acayip mide bulantısı yapıyor. benimde aynısı oldu. yalnız benimde bir sorum var. son doğum kontrol hapımı sağlık ocağından aldım. microgynon diye bişey. bitti 21 gün kullandım ama 5 gün ara vereceksin dedi oradaki sorumlu. 7 mi 5 mi hangisi mantıklı yada böyle bişey varmı olabiliyormu? acele cvp lütfen
doğum kontrol hapımı her gün unutmadan alıyorum ama aradaki 1-2 saatilik gecikmeler bir sorun yaratır mı acaba?
canim hapin bitince 7 gün ara verceksin 8. gün basliycaksin...
bir sorum olacak.bu ayın 27sinde evleniyorum.ve bu ay yasmin kullanmaya başladım.hapın bitişi ayın 27sine denk gelio.kutu bittiğinde bir hafta ara vermemiz gerekiyormuş ve verdiğimiz o 1 haftada adet olunuyormuş.ama o hafta benim düğün haftambenim o hafta adet olmamam lazım :)
acaba kutu bittiğinde yeni kutuya başlayıp 1 hafta daha devam edip sonra ara versem adetimi geciktirebilir miyim?
bu konuda ne yapabilirim.arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz acaba?