benmde öyle oldu miranovada sadece 2,gün çok gelio diğer 2 gün çok az gelio olsun böle daha iyi bence :))ben yasmin kullanıyorum adet miktarımı çok azalttı diğer hapları kullananlar sizde böyle bişeyle karşılaştınız mı acaba
kızlar ben ginera diya bi hapa başladım bugun 10. gün 21 günde bitiyo ne zaman adet olunuyo ilaç bittikten kaç gün sonra bende adet düzensizliği var ilk kez kullanıyoprum ginerayı
ya ben bişey sorucam doktor bana hormonlarım yüksek diye diane 35 verdi doğm kontrol hapı bide aldaction.. diane 35 kulanıpta şişmanlayan varmıııçok korkuyorum kilom şuan 53 zayıfımmm hep bu halde kalmak ıstıyorum kilo alırsam piskolojim bozulur
canım hap bittikten sonra 4 gün içinde oluyosun bende ginera kullanıyorum benim mesela pazartesi son hapımı içiyorum ya perşenbe ya cuma çoğu cuma günü sabahtan hastalanıyorum ve 7 gün sonra yani sekizinci gün içmeye başlıyosun yardımcı olmuşumdur umarım:1rolleyes:
canım ben 3 yıldır hap kullanıyorum yanlız ilk aylarda bünye alışana kadar iştah açıyo ben gineraya 4 ay oldu başlayalı daha önce başka hap kullanıyodum ginerayı bana eczacı bir arkadaşım önerdi ilk aylarda vücüt ödem yaptığı için 2 kilo kadar fazla çıkıyosun vücüt alışınca oda gidiyor zaten hala kilom aynı ama diyet yapıyorum çokta rahat kilo veriyorum için rahat olsun bence hem sen tedavi amaçla kullancaksın allah şifa versin canım
ben pcos hastasıyım ve bu yuzden dıane 35 kullanıyorum doktor kontrolunde.pcos hastaları hastalıgı yuzunden kılo alırlar aa ne kdr kılo verısenız o kdr kıstınız azalır sureklı dıyet yapmak zorundasınızdır.ben 3senedır kullanıyorum bır alıyoorumb ır verıyorum ama sunu soylıyım hastalıktanmıdır bılmıyorum ama yedıklerımı dıkkat etmeyınce kılo alıyorum