Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bunu eczacıya sormuştum adetten önceki 7 gün ve sonraki 7 gün mümkün değil dedi yumurtlama olmadığı için
ben yasmine yeni başladım sayılır ve adetin 1. günü başladım ama adetimi kesti neden böyle oldu acaba,nayrıca ek koruma şimdi olması gerekir mi yoksa korumaya başladı mı??
ben sağlık bakanlığının verdiği ilacı kullandım 3 yıl. değiştirmem gerekince sormuştum doktora yeni ilacı da ilk başladığın gibi yani adetin ilk günü başlayacaksın dedi. kendi gününde değil adetin ilk günü başlamalısın. tehlikesine gelince sanırım ne kadar süredir ilaç kullandığınada bağlı yani 1-2 paket değil daha fazlaysa birşey olmaz sanırım. yani kendi düşüncem.yaklaşık 5-6 aydır miranova adlı hapı kullanıyorum. dün yeni kutuya başlamak için eczaneye hap almaya gittiğimde miranova kalmadı dediler ben de mecburen hap değişikliği yapıp yasmin aldım, çünkü dün başlamam gerekiyordu. bir hap bırakıp başka bir hapa başlamanın yan etkisi var mıdır? ve koruyuculuk değişiklikten dolayı azalır mı?
pamuk şekerım,
zaten yenı evlıler ılk ıkı yıl bebek düşünmüyorlar,bu tanıdıklarımda öyleler.ılaca ara vermıslermı nasıl kullanmışlar bılmıyorum.ama artık bebek ıstedıklerınde kesmışler ılacı ve seneler sonra ancak olmuş.benım kuzenımde aynı şimdi.ılk yıl ıstemedıkler,evlenmeden bır hafta once eczanecının bılgısıne dayanarak ılaca başladı,suan 3,5 yıl oldu hala bebeklerı yok,tedavı oluyorlarmıs dıye duydum. (bıze pek anlatmazlarda )
acaba doktorlar ne dıyorkı bunun hakkında? :uhm:[/QUOTE
Acaba herkese aynı etkiyi yapmıyor mu.?Bilemiyorum ki,teyzem de 10 sene aralıksız kullandı da bıraktığı ay hamile kaldı.Kuzenim var o da bırkmış kalamıyor,doktor d.kontrol hapı çok uzun süre kullanmışsın demiş.Tanıdığım bir arkadaşıma da aynı şeyi söylemiş doktoru uzun süre hap kullandığın için olmuş diye.