bayanlar bende yıllardır hap kullanıyorum bir arkadaşım geçenlerde bu hapı bazı sağlık kuruluşlarından ücretsiz alabileceğimi söyledi doğru mu? siz nası alıyorsunuz
arkadaşlar merhaba.ben miranova kullanıyorum.size bişey sorucam.ilaç kullanılan günler bira içebilirmiyiz acaba?ya komik bir soru oldu ama kusura bakmayın çok merak ettim.bazı akşamlar babamdan bira tırtıklamak istiyorum ama aklıma geliyor sabah ilaç içtim ya zehirlenirsem diye düşünüyorum.bilgi verirseniz sevinirim
bende merak ettim sağlık ocağı veriyor mu parasız yasmini alan var mı
merhaba arkadaşlar konuyu görünce hemen üye oldum size bir sorum olcaktı:ben over kist nedeniyle 2 kutu gynelle kullandım fakat 2.kutunun 6.gününden sonra 4 gün alamadım(şehir değiştirdim ve hapımı ewde unuttum)acaip bi kanama başladı ve hala devam ediyor tabi hapı alıyorum ama normalmi bu kanama acaba??doktorada gidemiyorum izin alamdım((
doğum kontrol haplarının hep aynı saatte alınması gerekiyo ya, ben yatmadan önce alıyorum ama saatler birbirini tutmuyo doğal olarak, acaba bu sorun yaratır mı?
birde adetim çok düzenli olmasına karşılık bu ay hapların bitmesine rağmen 4 gündür bişey yok, hap kullanımında adet düzensizliği yada gecikmesi olabiliyor mu?
doğum kontrol hapının ikinci kutusuna başladım ve iki gün unutmuşum üç hap ı birden içsem olurmu acil lütfeen:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm bişey danışmakistiyorum örnegin ilk ay başka bi hap ikinci ay başka bi hap kullandım
ikinci ay gene bi ay ek korunma gerektirrimi??
bende hap kullanıyorum miranova kullanıyorum çok memnunum ama böle dış etkenlerle korunmak istemiyorsan takvim yöntemini öneririm.rahat edersinmerhaba bende 2 ay kullandım ve 2kilo aldm acayip bir iştah açıklığı hissettm kendimde ve bu ay bıraktımhap dışında bana hangi korunma yöntemini tavsiye edersiniz acaba?:asigim: