İnceledikçe insanın aklı iyice karışıyor ve içinden çıkılmaz bir hâl alıyor. Doktordan geldiğimden beri internetten araştırma yapıyorum dkh ilgili ve bazı yorumlar çok korkutucu geliyor. Damar genişlemesi ve damar tıkanıklığı gibi sorunlar ve hatta daha ilerisini yaşamış olanlar var. Bu durumda nasıl içilebilir ki? İçmesem de ameliyat oldugum halde kistlerim büyüdü ilacıkullanırdım da kullanmazsam tekrar ameliyat olmak zorunda kalacağım. Allahım sen yardımcımız ol inşallah. En doğru kararı verdir. ÂmiiiiiiinnnnnYasmin'den sonra pek sorun olması gibi; ama olan Desolett'te oldu zaten. Yani dikkat ediyordum; ama ilaç bahane mi oldu bilemiyorum. Bu denli tesadüf olamaz sanırım. Doktora söylediğimde bu ilaçlarla birlikte sigara içenlerde olur, dedi. Ama kalp damar doktoruna gittiğimde d. kontrol hapları dolaşımda birtakım değişikliklere yol açarak damarların genişlemesine sebep olabilir, d. kontrol hapları vücutta su tuttuğu için ödem sebebi ile dolaşım bozukluklarına sebep olabilir, dedi. Yani bu yüzden jinekologun dediği sadece bizi rahatlatmak için. Yasmin'den sonra çok incelememeye çalıştım; ama dediğim gibi olan önceden oldu.
Aspirin olayını duymamıştım; ama kendim öyle bir mantık yürütmüştüm. Faydası olur mu acaba, emin değilim.
Amin inş hepimiz için hayırlısı :) Sizin kanla ilgili probleminiz nedir tam bilmiyorum, ama d. Kontrol hapı prospektusunde de bazı kan hastalıklarına sahip olanlar içmeyin deniyor.İnceledikçe insanın aklı iyice karışıyor ve içinden çıkılmaz bir hâl alıyor. Doktordan geldiğimden beri internetten araştırma yapıyorum dkh ilgili ve bazı yorumlar çok korkutucu geliyor. Damar genişlemesi ve damar tıkanıklığı gibi sorunlar ve hatta daha ilerisini yaşamış olanlar var. Bu durumda nasıl içilebilir ki? İçmesem de ameliyat oldugum halde kistlerim büyüdü ilacıkullanırdım da kullanmazsam tekrar ameliyat olmak zorunda kalacağım. Allahım sen yardımcımız ol inşallah. En doğru kararı verdir. Âmiiiiiiinnnnn
Kansızlık sorunum var sadace.Amin inş hepimiz için hayırlısı :) Sizin kanla ilgili probleminiz nedir tam bilmiyorum, ama d. Kontrol hapı prospektusunde de bazı kan hastalıklarına sahip olanlar içmeyin deniyor.
Tamam, onunla ilgili değildi. Bazen ben de biraksam mi diyorum ama karar veremiyorum.Kansızlık sorunum var sadace.
Kistlere faydası oluyorsa ve başka bir yan etki görmüyorsanız neden bırakmayı düşünüyorsunuz ki? Ben deDünden bu yana içip içmemek konusunda araştırma yapıyorum sanırım içeceğim. Rabbim kötü bir sonuçla karşılaştırmaz inşallah. ÂmiiiiiiinnnnnTamam, onunla ilgili değildi. Bazen ben de biraksam mi diyorum ama karar veremiyorum.
Varislerim yüzünden.. Çünkü şimdi de varis için bir ilaç kullaniyorum. Böyle nereye kadar..Kistlere faydası oluyorsa ve başka bir yan etki görmüyorsanız neden bırakmayı düşünüyorsunuz ki? Ben deDünden bu yana içip içmemek konusunda araştırma yapıyorum sanırım içeceğim. Rabbim kötü bir sonuçla karşılaştırmaz inşallah. Âmiiiiiiinnnnn
Anlıyorum. Sizin bebiş var mıydı?Varislerim yüzünden.. Çünkü şimdi de varis için bir ilaç kullaniyorum. Böyle nereye kadar..
Yok, evli değilim.Anlıyorum. Sizin bebiş var mıydı?
Anladım. Rabbim hepimize şifa versin inşallahYok, evli değilim.
Çikolata kistine sahip olanlar için karışım yazıyor ya profilinizde nedir o karışım?Anladım. Rabbim hepimize şifa versin inşallah
Onunla ilgili yeni bir başlık açmıştım aslında öğrenebilmek için. Sosyal medyada biri bana kedi hindi, mezeki sakızı ve nöbet şekeri karışımı önermişti; ancak ben bu karışım hakkında detaylı bilgi edinemedim. Belki buradan bulurum diye başlık açtım; ama bilgi veren de çıkmadı.Çikolata kistine sahip olanlar için karışım yazıyor ya profilinizde nedir o karışım?
Anlıyorum. İnsan.neye inanıp ne içeceğini şaşırıyor hakikaten. Rabbim feraha çıkarsın inşallah tez zamanda hepimizi. ÂmiiiiiiinnnnnOnunla ilgili yeni bir başlık açmıştım aslında öğrenebilmek için. Sosyal medyada biri bana kedi hindi, mezeki sakızı ve nöbet şekeri karışımı önermişti; ancak ben bu karışım hakkında detaylı bilgi edinemedim. Belki buradan bulurum diye başlık açtım; ama bilgi veren de çıkmadı.
Lütfen internette satılan haplara falan guvenmeyin kadın doguma gitmelisin o sana en doğru yöntemi uygulayacaktirhanımlar merhaba bende düşük hapı almayı düşünüyorum bu siteden alan var mı acaba?
Site:
aramadan önce size danışmak istedim orjinali nasıl anlaşılır vs bilgisi olan var mı yardımcı olursa sevinirm tşk
Bende ilk kez duydum bu ismi bence eczaneden yasmin almalisin en iyisi o zaten yan etkileri de çok azMerhaba
Ben başka başlıkta da sordum ama cevap alamadım. Adet günüm de yaklaşıyor iki ay sonra düğünüm var. Doğum kontrol hapı için doktora gittim. Bir kaç kısa soru sorup Drospera yazdı 28 günlük haplar. Ama hakkında başka bi bilgi vermedi çok ilgili de değildi. 6 ay sonra gel ya da bi sorun olursa.. internette hiç bir yerde hakkında yazı yorum göremedim. Başka bir doktora mi gideyim yoksa Drospera kullanan var mı ne dersiniz?