canım git baktır bi kadın doğumcuya normal yumurtlama gününde yumurtan büyüyormu büyümüyormu baksınlar böle beklemekle olmaz sana ilaç ve tadavi filan verirlersede hemen eşine baktır sonra sen başla tedaviye .. şimdi kadınların problemleri kadar erkeklernde problemleri var unutma .. ben 7 aydır tedavideyim ve bu ay eşimde problem cıktı öle kaldık otlar ilaçlar benim tedavim hepsi birbirine girdiYok daha 1 sene olmadı bizim doğal yoldan deniyoruz
inan oturup beklemek o kadar zaman kaybıki ben 5 6 ay bekledim sonra gittim sonra bide tedavi aylarını koy üstüne yanii... umarım sizde bişey çıkmaz canım ..enazından doktora biz çocuk sahibi olmak istiyoruz diye git sana folik asit yazsın gebe kalmadan 3 ay önce içmen gerekli bu vitamini mutlakacanım git baktır bi kadın doğumcuya normal yumurtlama gününde yumurtan büyüyormu büyümüyormu baksınlar böle beklemekle olmaz sana ilaç ve tadavi filan verirlersede hemen eşine baktır sonra sen başla tedaviye .. şimdi kadınların problemleri kadar erkeklernde problemleri var unutma .. ben 7 aydır tedavideyim ve bu ay eşimde problem cıktı öle kaldık otlar ilaçlar benim tedavim hepsi birbirine girdiyumurtlama gününü hesapla googlden o gün dr git tavsiyem sana ..
Doktora gittim ben her şey normal çıktı şükür ama 1 sene olmadan müdahale edemeyiz dedi o zaman da 6 aylık evliydik bakalım hayırlısı olsun inşallahcanım git baktır bi kadın doğumcuya normal yumurtlama gününde yumurtan büyüyormu büyümüyormu baksınlar böle beklemekle olmaz sana ilaç ve tadavi filan verirlersede hemen eşine baktır sonra sen başla tedaviye .. şimdi kadınların problemleri kadar erkeklernde problemleri var unutma .. ben 7 aydır tedavideyim ve bu ay eşimde problem cıktı öle kaldık otlar ilaçlar benim tedavim hepsi birbirine girdiyumurtlama gününü hesapla googlden o gün dr git tavsiyem sana ..
Onun için de gittim ayrıca folik asiti 2 ay içtim çocuk olmayınca bıraktım mecburinan oturup beklemek o kadar zaman kaybıki ben 5 6 ay bekledim sonra gittim sonra bide tedavi aylarını koy üstüne yanii... umarım sizde bişey çıkmaz canım ..enazından doktora biz çocuk sahibi olmak istiyoruz diye git sana folik asit yazsın gebe kalmadan 3 ay önce içmen gerekli bu vitamini mutlaka
ohh şükür :) o zaman bişey yoksa süper o zaman canım artık rabbimden gelmesi için dua etceksin :)Onun için de gittim ayrıca folik asiti 2 ay içtim çocuk olmayınca bıraktım mecbur
Inşallah yakında hayirlisiyla seninde olur benimde :)ohh şükür :) o zaman bişey yoksa süper o zaman canım artık rabbimden gelmesi için dua etceksin :)
Kesinlikle doğum kontrol hapları bırakıldıktan sonra dahi hamile kalmayı zorlaştırır. Bende ilk evlendiğimde 3 4 kutu kullandım evliliğimin 8. Ayında istemediğim halde hamile kaldığımı ögrendim. Birinden şunu duymuştum..Aynen bende çocuk yapmaya çalışıyorum
Bende 4 kutu kullandım evliliğimin ilk 3 ayinda ve 1 kutuda düğünden önce 6 ay korur dediler 6 ay bitti 7.aya girdim bakalım bu ay belirti var ama inşallah yarın sabah test yapcam adetime 4 gün varKesinlikle doğum kontrol hapları bırakıldıktan sonra dahi hamile kalmayı zorlaştırır. Bende ilk evlendiğimde 3 4 kutu kullandım evliliğimin 8. Ayında istemediğim halde hamile kaldığımı ögrendim. Birinden şunu duymuştum..
Misal 1 yıl hap kullandın bıraktın hap bırakmana ragmen bazılarını 1 yıl daha koruyabilirmiş. Bende öyle oldum 4 ay kullandım bıraktım 4 ay daha korudu beni.
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimseye aratmasın inş.Bende 4 kutu kullandım evliliğimin ilk 3 ayinda ve 1 kutuda düğünden önce 6 ay korur dediler 6 ay bitti 7.aya girdim bakalım bu ay belirti var ama inşallah yarın sabah test yapcam adetime 4 gün var
Amin inşallahRabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimseye aratmasın inş.
Hangi marka kullanıyorsunuzbende içtiğim zaman hiç kilo almadım .iştahı biraz kesiyo ..ben iştahsızlık nedir bilmezdim ama onu içtiğmde bazen iştahımı kesiyodu ..bırakınca aldım
yasmin içiyordum .Hangi marka kullanıyorsunuz