Bence hic gerek yok olursun hormonları bozan bir hap oAdet olmazsam tarlusalmi kullansam
Devam et canım unuttuğun icin ara kanama yapabilir düzenli kullanmaya devam etKizlar dogum kontrol hapi kullanmaya basladim 1 haftadir. 5. Gun almayi unuttum sonra devam ettim kanamam geldi bugun. Ne yapmayaliyim devam etmeli miyim kullanmaya ?
Teskkur ederim oyle.yapayimDevam et canım unuttuğun icin ara kanama yapabilir düzenli kullanmaya devam et
Ara verirsen daha cok düzensizlik yapar vücut alışıyor daha sanırım devam et canım duzene girer zamanla ilk 3 ay normal bunlarSelamlar kızlar ben de pko var adetlerim düzene girsin diye yasmin başladım 2. Kutuya başlayalı 3 gün oldu hala adetim gelmedi gebelik yok bu durumlarda ara mi vermek yoksa devam mı etmek gerek ilaca yardimci olur musunuz?
Meraba bende 3 yildir reginon adli.saglik.ocağinin ucretsuz verdigi dogum.kontrol halini kullandim.ve son zamanlarda asiri gun aşiri baş agrim basladi artik dayanamayip emar cekindim beyin emari hamdolsun temiz cikti noroloji dokoru hapi birak dedi bi kac ay icme dene dedi ve ben biraydir icmiyorum hamdolsun maşallah diyin nolur çok cektim baş agrisindan gecti bas agrim demekki dedim ama cocuk dusunmuyorum esime guvenemiyorum korunmasindan spiral bana yaramiyor acaba bas agrisi yapmayan iyi bir dogum kontrol hapi varmidir kadin doguma gitsem verirmi uzun oldu kusura bakmayin bi fikir verin ucretsiz verip bizi mahvediyolar haplari iyisi olsun paramizla alalim