Aile Planlaması Doğum Kontrol Hapı(genel) Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Kizlar dogum kontrol hapi kullanmaya basladim 1 haftadir. 5. Gun almayi unuttum sonra devam ettim kanamam geldi bugun. Ne yapmayaliyim devam etmeli miyim kullanmaya ?

Erkek arkadaşımla ilişkideyken tam boşalırken geri çekildi geri çekilirken prezervatif de çıkmış etrafına bulaşmış olan spermler vajinamın içine temas etmiş olabilir diye ondan sonraki gün ertesi gün hapı kullandım . Kullandığım gün korunmasız ilişkiye girdik fakat boşalma olmadı ve maksimum yarım dakika kadar falan sürdü. Zevk sıvısı temas etmiş olabilir bu yüzden çok korkuyoruz . 17 yaşındayız ailelerimiz eğer hamilelik olursa bizi affetmez . Sizce ne yapmalıyız yardım edin lütfen

Merhaba arkadaşlar doğum kontrol hapını kullandıktan bir ay sonra mı korunmadan mi ilişkiye girmeliyiz
Birde ben haplarimi hergun aynı saatte almıyorum
Saat öğlen 1bucuk ile 3 arası alıyorum sorun olur mu

en düsük doz dogum kontrol hapi ne kadardir ve hangi markalardir? yardimci olabilir misiniz arkadaslar.. ben almanyadayim suan ve almanyada olan bir hap önerdi doktorum. icerigi ise 0,02 mg ethinylestradol ve 0,1 mg levonorgestel.
böyle bir hap orda da mutlaka vardir yardimci olabilir misiniz. dügünden sonra türkiyede yasayacagim o yüzden dogru hapla baslamak istiyorum...

Selamlar kızlar ben de pko var adetlerim düzene girsin diye yasmin başladım 2. Kutuya başlayalı 3 gün oldu hala adetim gelmedi gebelik yok bu durumlarda ara mi vermek yoksa devam mı etmek gerek ilaca yardimci olur musunuz?

Selamlar kızlar ben de pko var adetlerim düzene girsin diye yasmin başladım 2. Kutuya başlayalı 3 gün oldu hala adetim gelmedi gebelik yok bu durumlarda ara mi vermek yoksa devam mı etmek gerek ilaca yardimci olur musunuz?
Ara verirsen daha cok düzensizlik yapar vücut alışıyor daha sanırım devam et canım duzene girer zamanla ilk 3 ay normal bunlar

Benim 7 aylık bir bebeğim var ve emziryiyorum güvenilir bir şekilde korunmam gerek bu haplar sutumu etkiler mi lütfen cevaplayin

Merhaba microgynon 21 draje ye bende yeni başladım. Fakat adetim bittikten 2 gün sonra başladım bi zararı olurmu düğünüm var 13 gün sonra bi sıkıntı olurmu korurmu

Arkadaşlar dkh ilk kez başlıcam regl nin ilk günü başla dedi doktor ancak çok az lekelenme tarzı oldu bugünmü başlamalıyım yoksa normal gelmesini bekliyimmi?

Merhaba arkadaslar ben de bugun drosetil hapina basladim yasminle es degermis.sizlere bir kac sorum olacak yardim eder misiniz?
Ornegin hapi yuttuktan sonra ishal ya da kusma olursa yerine yine yutuyor musunuz?
Bir de ektra tablet aldiginiz oluyorsa fazladan kutu alip 21e mi tamamliyorsunuz bunu kafam karisti cok

Geceleri hep aynı saatte al hapi bir sorun yaşamazsın kusma gibi. Unuttuğun tablete gore değişiyor. Kaçıncı günün hapı o önemli fazladan ilac kullanılmıyor. Tam yumurtlama zamaninda unutursan ozaman baska tabletten o gunun ilacını alırsın. İlacın içeriğini oku bence iyice

Arkadaşlar rahatsizligim yüzünden dkh kullanmak zorundayım sanki selulit lerim artti yada psikolojik bilemiyorum uzun zamandır kullanan arkadaşlar çokmu artti selulitler nasıl çözüm buluyorsunuz ???

arkadaslar merhaba ben hap kullanmayi dusunuyorum kilo aldirtiyo diyolar dogrumu horman bozuklugu oluyormus bilgisi olanlarin bilgilerini bekliyorum lutfen

Meraba bende 3 yildir reginon adli.saglik.ocağinin ucretsuz verdigi dogum.kontrol halini kullandim.ve son zamanlarda asiri gun aşiri baş agrim basladi artik dayanamayip emar cekindim beyin emari hamdolsun temiz cikti noroloji dokoru hapi birak dedi bi kac ay icme dene dedi ve ben biraydir icmiyorum hamdolsun maşallah diyin nolur çok cektim baş agrisindan gecti bas agrim demekki dedim ama cocuk dusunmuyorum esime guvenemiyorum korunmasindan spiral bana yaramiyor acaba bas agrisi yapmayan iyi bir dogum kontrol hapi varmidir kadin doguma gitsem verirmi uzun oldu kusura bakmayin bi fikir verin ucretsiz verip bizi mahvediyolar haplari iyisi olsun paramizla alalim

çok geçmiş olsun. Ben 8 aydır Qlairista kullanıyorum. İlk ay lekelenme oldu onun dışında bir şikayetim olmadan kullanıyorum çok şükür. Yalnız fiyatı 30 liradan 34 liraya çıktı bu 8 ay içinde. Sürekli zamlanıyor.

Doktor hapın hormon seviyesinin düşük olduğunu söyledi. O yüzden rahatsızlık ihtimali en düşük haplardan biri sanırım.

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…