Desolett'e göre etkisi daha az sanırım; çünkü Desolett'de sinirlerim iyice gerilmişti, duygu patlamalarım fazlaydı. Ancak kistleri o dönem yeni öğrendim, onun da psikolojime katkısı illa ki olmuştur. Ben çok önceden de doğum kontrol hapı kullandım ve yediklerime çok dikkat ettiğim halde 5-6 kilo kadar almıştım. Şimdi toplamda 6. kutudayım, henüz tam bir kilo artışı yok. 1,5 kilo kadar var sanırım; ama o haptan değil de mevsim değişimindendir, diye düşünüyorum. Bu hapların sonuçta illa ki bize olumlu ve olumsuz etkileri var. Sonuçta hormonlar ile ilgili... Kistlerle ilgili küçülme var mı, şu an net bilmiyorum; çünkü kistler küçülsün ca-125 düşsün derken geçen ya ultrason bakıldı, sonuç çıktısında kistimin 1'den 2'ye çıkmış olduğunu gördüm. Ben doğru bakılmadığını düşünüyorum, sonuçları p.tesi doktora göstereceğim. Umarım tekrar ultrasona bakar da ikna olacağım bir muayene olur.
Birden fazla doktora gidilmesini destekliyorum; ancak benim de 4. doktorum olduğu hatta p.tesi 5. olacak, hala net bir yöntem bulmuş değilim. Ben ilacı neden içmeye başladım? Çünkü ameliyat denmişti, sonra ameliyat tehlikeli dendi, sonra patlayabilir dendi... Nitekim kafamı karıştırdılar ve ilacı bir bekleme süreci olarak görüp kurtuluşu onda buldum.