- 23 Ağustos 2011
- 150
- 0
merhaba kızlar.sizlere bir sorum olacak.adeti düzensiz olupta doğum kontrol hapı ile düzene giren varmı. düzene girdikten sonra tekrar düzensizlik oluyormu.ben kontrol hapı ile düzene koydum.4-5 ay oldu düzene gireli.bugün 5.gün hala gelmedi.hamilemiyim yoksa düzensizleştimi bilmiyorum.test yapmak istemiyorum.çünkü umutlanıyorum olumsuz sonuç alınca çok üzülüyorum.o yüzden test yapmak istemiyorum.arkadaşım ısrarla test yapmamı istiyor hap ile adet düzene girince tekrar düzenin bozulmadığını söyledi.yaşım 27 ama daha 1,5 senelik evliyim.bu konularda biraz cahilim.benden tecrübeli bilgili ablalarım ve kardeşlerim varsa beni bilgilendirebilirmi acaba...hepnize saygı ve sevgilerimle...
Merhaba arkadaşlar konu eski ama umarım cevap veren çıkar. ben yaklaşık 8 aydır doğum kontrol hapı ile korunuyorum ama tam olarak güvenemiyorum hapa. yani şöyle söyleyeyim her ay ayrı bir gerilim yaşıyorum acaba hamile miyim diye. yaklaşık 3-4 yıl daha da kullanıcam gibi gözüküyor, çocuk yapmaya pek niyetimiz yok çünkü. sizce bu haplara ne kadar güvenebilirim? düzenli alıyorum, saatini bile aksatmıyorum, ama hep bir panik halindeyim. umarım cevaplayan çıkar
Ben 6 yıldır kullanıyorum 4.5 yıllık evliyim...
Hiç ek korunma olmadı...
Olması gerektiği gibi kullanıyorsan hiçbir sorun olmaz...
arkadaşlar yasmin kullanırlekn hamile kalmış ve geç fark etmiş biri var mı aranızda ben malesefki 5 haftamda fark ettim. var ise ne yaptınız cocukta anormaliye neden olabilir deniyor. bu deneyimi yaşamış cocuğunu doğurma kararı alan var mı aranıda? Bir problem yaşadınız mı acaba hiç? Lütfen yardımınıza ihtiyacım var....