Arkadaşlar Merhaba, 2,5 aylık evliyim ve düğünden 2 ay önce de Myralon kullanmaya başladım. Hapın nasıl kullanılacağı konusundan bu başlığın çok faydası oldu hepinize çok teşekkürler. Şimdi hapı bırakmayı istiyorum ama daha kutunun bitmesine 14 gün var direk bıraksam bir sorun olur mu?
2-3 gün sonra adet olursunuz,tek değişen şey adet döngünüz olur hepsi bu...Arkadaşlar Merhaba, 2,5 aylık evliyim ve düğünden 2 ay önce de Myralon kullanmaya başladım. Hapın nasıl kullanılacağı konusundan bu başlığın çok faydası oldu hepinize çok teşekkürler. Şimdi hapı bırakmayı istiyorum ama daha kutunun bitmesine 14 gün var direk bıraksam bir sorun olur mu?
arkadaşım bazı kişilerde yapıyordur herhalde ben de yıllarca kullandım(yasmin)ama böyle bir şey olmadı bendeben ebeyim aynı zamanda da üreme sağlığı eğitimcisiyim.. yani bu konuda yeterince bilgim var.. düğünümden 1 ay önce haplara başladım.. şimdi 5 aydır sağlık bakanlığı tarafından çalıştığım kurumda da ücretsiz olarak dağıtılan hapları kullanıyorum.. ama onca bilgimde olmayan bi yan etkisi var.. cinsel isteksizliğe sebep oldu.. bırakmak istemiyorum ama ne yapsam kararsızım.. diğer yöntemleri kendime uygun da görmüyorum.. diğer firmaların hapını kullanan arkadaşlar da aynı şeyden şiakyetçi.. ne yapsam ki offf offf...işte şimdi buldum sebebini: Doğum kontrol hapları cinsel isteksizlik yapar mı?
Bazen. Bazı kişilerde SHBG artışına bağlı kanda “testosteron” hormonu azalmasına bağlı libido kaybı (cinsel istek azalması) sorunu ortaya çıkabilir. Bu nadir görülen bir durumdur.
doğum kontrol hapının memede ağrı sızı yaptığını biliyorum göğüslerimde hafif dolgunluk var ve ben göğsümde kist aramaktan bıktım sprel taktıracağım gün sağlık ocağındaki ebe köylere gitmiş bende mecburen geri dönmek zorunda kaldımşimdi bi dahaki adet dönemimi bekliyorum gerçi göğüs kaslarımdanda olabilir benim kaslar en ufak bişeyde ağrır valla bıktım yaaaa sıyırcam bana bi akıl verin ferahlatın içimi