Kızlar merhaba,
Benim de sorunum geçtiğimiz ayın 17.de kürtaj oldum. Doktor tavsiyesiyle ilk günden başladım microgynon kullanmaya. İlacım bitti ve bitene kadar en ufak sorun yaşamadım. Normalde balık etli sayılırım. Boyum 1.68 kilomda çok uzun bir süre 65'ti. Bu hapa başladıktan sonra yani hemen hemen 1 ayda 60 kiloya düştüm. Adet olana kadar en ufak ağrım sızım yoktu. Ama adetimin ilk günüyle beraber yani haplar bitincr 4 gün sonra adet olmamla beraber korkunç bir mide ağrısı başladı bende. Hiç geçmiyor. Gün içerisinde ara ara kesiliyor ama birkaç gündür sürekli var. İşlerimden dolayı doktora bile gitmem imkansız halde. Bu ağrı bu haptan mı kaynaklanıyor sizce? Lütfen ama lütfen bilen biri varsa bana yardım eli uzatsın. Berbat bir durumdayım... Tecrübesi olan varsa nolur cevaplasınnnn(
arkadaşlar bende yazz 24+4 kullanıyorum ilk ay hap bitince kahverengi akıntı şeklinde adet oldum 2.kutu bitmeden adetim başladı 9 gün kadar sürdü ve şuan 3.kutudayım halen ara kanamalar devam ediyor normal mi sizce ne kadar sürede düzene girer
Kızlar benimde adet düzensizliğim var. Ve doktor diane35 verdi yumurtalıklarımdaki küçük kisleri yok edicekmiş. Ama çok yan etkisini okudum aşırı korktum. Kilo alanlar göğüsü aşırı büyüyenler midesi bulananlar tüylenmesi olanlar... Napmam lazım hiç bi fikrim yok 1 hafta kullansam acaba yan etkisi olduğunda bıraksam. Öyle olurmu sizce?
Tamda benim durumumdasın bende merak ediyorum bunun cevabını ... Ben hem Diane35 aldım hem Yasmin ikisinide bir süre denemeyi düşünüyorum yan etkilerine göre..
ya ben böyle yazmıştım ama 13.gündeyim bugün sarıya döndü gibi akıntı hala adetli gibiyim.ne zaman biter acaba ilişkiye girmem mi tetikledide bitmedi adetim acaba???iki adetim birleşti falan demişsiniz benimkide mi öyle olacak kimerhaba . bende ilk defa doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. adetimin 1. günü başladım adetim 10 gün sürdü. normaldede 9 gün sürerdi. ama ilk 4 gün çok yoğundu karnım ağrıdı sürekli. diğer günlerde kahverengi akıntı geldi.9. günde eşimle birlikte olduk adetin ilk günü başlayınca hemen korumaya başlıyor deniliyor ama yine kahverengimsi akıntım olduğu için biraz tereddüt ettim.bişey olmaz inş.
Merhaba herkese,ben yurt disindayim yris adli dogum kontrol hapi verdi dr.adet düzensizligi icin düsük dozda dedi.
ben pazartesi kullanmaya basladim adetin ilk günü ve suanda 6 günü ama hala cok olmamak sartiyla kan geliyor ve ben cok endiseliyorum birde karin agrisi yapiyor,
acaba normal mi bu kullanmak istemiyorum daha acaba bir etkisi olur mu,yoksa hepsini bitirmeli miyim?
yarcinci olursaniz cok sevinirim cok canim skiliyor bi gelen kana ve karin agrisina..lütfen cevap yazarsaniz cok sevinirim
Ben dün başladım diane35'e 1 hafta kullanıcam yan etkisi olduğu anda bırakıcam korkuyorum zaten önceden kullandığım hap kilo almama sebep oldu allahtan kilo almaya ihtiyacım vardıki kötü durmadı ama bundan başka almak istemiyorum. Sana neden verdi canım bu hapı kistleri parçalamak içinmi? Bide yaşını merak ettim..
haptan değildir, başka bir nedeni vardır.
Arkadaşlar merhaba,
doğum kontrol hapını evlenmeden kaç gün önce kullanmak sağlıklı olur? ve tabi sanırım hangi hapı kullanmam gerektiği konusunda bilgi edinmek için bir an önce doktora başvurmalıyım....
en garantisi 1 ay önceden kullanmak ama ilacı doktor belirlemeli
benim de kaç senedir adet düzensizliği ve tüylenme sorunum var.3 4 sene önce gittim doktora kist vardı ilaçla yok olmuştu onlar.bu sene 2 ay a yakın adet olamadım.yeniden gittim ve diana35 ilacını verdi.acaba kilo alır mıyım :s 1.59 boyum kilom 56.5. bu ilaç iştah mı açıyor direk kilo mu yapıyor.