Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamadığım bişey var arkadşlar, mesela ben yasmin e başlıcam bugün şimdi 21 gün sonra bitince hemen adet görcekmiyim? o kullanmadığım 7 günde mi adet görüyorum sadece? ya adeti geç olursam ?
şimdi anladım, bugün altıncı gün , bugün başlıym o zaman ilaca, 21 gün sonra ayın 23 ü oluyor, 24 temmuzda düğünüm var bu ay 28 inde adet oldum , acaba ilacı bırakır bırakmaz hemen 24 ünde olur muyum, düğünüme denk gelsn istemyrm, bi de balayı vaar bi haftaaevet o 7 gün içinde regl olacaksın, hangi gün olacağın belli olmaz mesela ben hep 4. gün oluyorum
şimdi anladım, bugün altıncı gün , bugün başlıym o zaman ilaca, 21 gün sonra ayın 23 ü oluyor, 24 temmuzda düğünüm var bu ay 28 inde adet oldum , acaba ilacı bırakır bırakmaz hemen 24 ünde olur muyum, düğünüme denk gelsn istemyrm, bi de balayı vaar bi haftaa
Yan etkilerini hissetmeyenlere imreniyorum. 1 aydır yazz kullanıyorum. kilo artışı oldu, ödem oldu, halsizlik, yorgunluk, sinirlilik oldu kısaca mahvoldum, kolumu kaldıracak halim kalmadı. neden bende böyle oluyor ?
Yan etkilerini hissetmeyenlere imreniyorum. 1 aydır yazz kullanıyorum. kilo artışı oldu, ödem oldu, halsizlik, yorgunluk, sinirlilik oldu kısaca mahvoldum, kolumu kaldıracak halim kalmadı. neden bende böyle oluyor ?
selam kızlarr ben aranıza yeni katıldım.. 5 hafta sonra düğünüm war muhtemelen gelecek hafta ilaca başlıııcam desolett.. desoletten memnun kalanlar ve kalmayanlar şikayet ve beğenileriniz nelerdir.. ilacı bıraktıktan sonra hamiş kalmak isteyıp kalamayan oldu mu :18:
Desolett'ten memnunun tabi olmazmıyım iştahım kapandı yani çok iştahlı biri değilim fakat yeme isteğimi aldııı götürdü bu sayede 3 kilo verdim.
+ öyle ağrı şişme mide bulantısı falan yapmadı bende tabi bunlar tamamen bünye ile alakalı senin vücudunun ilaca verdiği tepkiyle benimki bir olmayabilir.kürtaj sonrası 1 ay kullandım memnunum yani
canımmm ... içime koca bi kova su serptin o zaman bu demir ilacından kaynaklanan kilo da kaybolcak inşallah :) doktorum werdi zaten ama insan korkuyor yine de
Desolett'ten memnunun tabi olmazmıyım iştahım kapandı yani çok iştahlı biri değilim fakat yeme isteğimi aldııı götürdü bu sayede 3 kilo verdim.
+ öyle ağrı şişme mide bulantısı falan yapmadı bende tabi bunlar tamamen bünye ile alakalı senin vücudunun ilaca verdiği tepkiyle benimki bir olmayabilir.kürtaj sonrası 1 ay kullandım memnunum yani
selam kızlar
16. gundeyım hala kahverengı lekelenmerım devam edıyo nasıl iş anlamadım ne yapmalıyım :=??