Aile Planlaması Doğum Kontrol Hapı(genel) Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
slm kızlar ben 9 ay reginon kullandım.. bu ay bıraktım ama korunmadım.. sizce hamile kalma şansım var mı????????
regl olmama 1 hafta var.. inşallah olmam dua edin :)

anlamadığım bişey var arkadşlar, mesela ben yasmin e başlıcam bugün şimdi 21 gün sonra bitince hemen adet görcekmiyim? o kullanmadığım 7 günde mi adet görüyorum sadece? ya adeti geç olursam ?

anlamadığım bişey var arkadşlar, mesela ben yasmin e başlıcam bugün şimdi 21 gün sonra bitince hemen adet görcekmiyim? o kullanmadığım 7 günde mi adet görüyorum sadece? ya adeti geç olursam ?

evet o 7 gün içinde regl olacaksın, hangi gün olacağın belli olmaz mesela ben hep 4. gün oluyorum

evet o 7 gün içinde regl olacaksın, hangi gün olacağın belli olmaz mesela ben hep 4. gün oluyorum
şimdi anladım, bugün altıncı gün , bugün başlıym o zaman ilaca, 21 gün sonra ayın 23 ü oluyor, 24 temmuzda düğünüm var bu ay 28 inde adet oldum , acaba ilacı bırakır bırakmaz hemen 24 ünde olur muyum, düğünüme denk gelsn istemyrm, bi de balayı vaar bi haftaa :KK43:

şimdi anladım, bugün altıncı gün , bugün başlıym o zaman ilaca, 21 gün sonra ayın 23 ü oluyor, 24 temmuzda düğünüm var bu ay 28 inde adet oldum , acaba ilacı bırakır bırakmaz hemen 24 ünde olur muyum, düğünüme denk gelsn istemyrm, bi de balayı vaar bi haftaa :KK43:

reglin ilk günü başlanır diye biliyorum yani 6. gün biraz geç olmuş. ayrıca bugün ilaca başlayıp bitirsen hemen 24 ünde regl olmazsın ama balayında da olmamak için 2. kutuya ara vermeden başlayabilirsin

Yan etkilerini hissetmeyenlere imreniyorum. 1 aydır yazz kullanıyorum. kilo artışı oldu, ödem oldu, halsizlik, yorgunluk, sinirlilik oldu kısaca mahvoldum, kolumu kaldıracak halim kalmadı. neden bende böyle oluyor ?:KK5:

ben daha ilk paketimi yeni bitirdim ve bnde yan etki olarak kahverengimsi akıntı dışında azda olsa hergün kanamam oluyodu ve 1 aydr aşagı yukarı hergn kanamam vardı kasıklarım ağrıodu. dün hapım bitti bgn kanamam ve ağrılarım çoğaldı sanırım adet olucam fakat adetim bitince hap yüzünden ara ara kanamam oluyor sizce napmam lazım :KK76:

ben ilk paketi bitirdim ama hic adet gibi olamadim yani az az
tek artisi benim icin ne agri ne sizi oldu hatta adet öncesi olmadan bir hafta önce baslayan karin agrilrm olmadi
ki bunu mahvediyor bütün bir haftami bitiriyor adet zamanida hic agrim olmadi ama adetimde az oldu acaba sorun mu var ?

Yan etkilerini hissetmeyenlere imreniyorum. 1 aydır yazz kullanıyorum. kilo artışı oldu, ödem oldu, halsizlik, yorgunluk, sinirlilik oldu kısaca mahvoldum, kolumu kaldıracak halim kalmadı. neden bende böyle oluyor ?:KK5:

Annem sen naaaaaaaptın yaa... :KK50: yazz kullanılır mı hormonlarını aldır daha iyi bebeem...Bana dr yeni çıktığı aylarda yazz önerdi o 7 günlük arada da almaya devam edıyorsun falan dedı ben araştırdım bu ilacı hiç iyi şeyler duymadım .e bak kendın de anlatıyorsun yan etkilerini yani ilac mantıken ters hıc ara vermeden kullanılıyor bırak tatlım sen o ilacı

yazz benide mahvetti diyebilirim 4 aydır kullanıyorum 1 hafta kanama olmuyorsa 2 hafta kesin oluyor ve bitmek bilmiyor.....kilo yaptığını falan geçtim ama bu kanamalar öldürdü resmen bu ay dr.a gidip bırakıyorum ben:KK5:

selam kızlarr ben aranıza yeni katıldım.. 5 hafta sonra düğünüm war muhtemelen gelecek hafta ilaca başlıııcam desolett.. desoletten memnun kalanlar ve kalmayanlar şikayet ve beğenileriniz nelerdir.. ilacı bıraktıktan sonra hamiş kalmak isteyıp kalamayan oldu mu :18:

selam kızlarr ben aranıza yeni katıldım.. 5 hafta sonra düğünüm war muhtemelen gelecek hafta ilaca başlıııcam desolett.. desoletten memnun kalanlar ve kalmayanlar şikayet ve beğenileriniz nelerdir.. ilacı bıraktıktan sonra hamiş kalmak isteyıp kalamayan oldu mu :18:

Desolett'ten memnunun tabi olmazmıyım iştahım kapandı yani çok iştahlı biri değilim fakat yeme isteğimi aldııı götürdü bu sayede 3 kilo verdim.
+ öyle ağrı şişme mide bulantısı falan yapmadı bende tabi bunlar tamamen bünye ile alakalı senin vücudunun ilaca verdiği tepkiyle benimki bir olmayabilir.kürtaj sonrası 1 ay kullandım memnunum yani :KK68:

Desolett'ten memnunun tabi olmazmıyım iştahım kapandı yani çok iştahlı biri değilim fakat yeme isteğimi aldııı götürdü bu sayede 3 kilo verdim.
+ öyle ağrı şişme mide bulantısı falan yapmadı bende tabi bunlar tamamen bünye ile alakalı senin vücudunun ilaca verdiği tepkiyle benimki bir olmayabilir.kürtaj sonrası 1 ay kullandım memnunum yani :KK68:

canımmm ... içime koca bi kova su serptin :KK66: o zaman bu demir ilacından kaynaklanan kilo da kaybolcak inşallah :) doktorum werdi zaten ama insan korkuyor yine de :KK62::KK66::KK52::KK55::KK8::KK9:

canımmm ... içime koca bi kova su serptin :KK66: o zaman bu demir ilacından kaynaklanan kilo da kaybolcak inşallah :) doktorum werdi zaten ama insan korkuyor yine de :KK62::KK66::KK52::KK55::KK8::KK9:

:KK1::KK1::KK1: İnşallah canım.:KK71:
Dediğim gibi bende iştah kalmadı ama sadece bir baş ağrısı çekiyorum o kadarcık da olsun diyorum.

canım daha yeni 1 aydır kullanmışsın evet iştahın biraz kapanması ve mide bulantısı oluyor ama sonra gene eski iştahlı haline dönüyorsun malesef ;-)

merhaba bi kaç sorum olaacak

1.norvelo yan etkisini gösterirse döllenme olmuştur ( hamilesiniz) yan etki görülmemişse döllenme yok diyorsunuz?
2.ara kanama olursa hamilelik yok mudur? ilacın etkili olduğunu mu gösterir kanama? :44:

LÜTFEN CEVAP VERİİN

Son düzenleme:
selam kızlar ben yazz 24 +4 diye bı ılac kullanıyorum 1 aydu adet oldum ama adetım 7 gun olmasına ragmen hala bıtmedı kahverengı lekelenmeler seklınde adet oluyorum yenı evlıyım ve ılk adetım acaba bununla bır ılgısı var mı ?

arkadaşlar hepiniz çok gençsiniz herhalde ama birşey sormak istiyorum,kırk yaşından sonra d.k.hapı kullanılırmı biliyormusunuz

selam kızlar

16. gundeyım hala kahverengı lekelenmerım devam edıyo nasıl iş anlamadım ne yapmalıyım :=??

selam kızlar

16. gundeyım hala kahverengı lekelenmerım devam edıyo nasıl iş anlamadım ne yapmalıyım :=??

Selam arkadaşım tabiki leke yapıcak zaten her hap kullananda oluyor bu gecmicektir sen hap kullandıın müdetçe bende yeni başladım 1 hafta oluyor bende leke yapıyor doktorum söledi bunu bana endişelenecek bi durumm yok

X