Aile Planlaması Doğum Kontrol Hapı(genel) Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
arkadaslar doğum kontrolü bilmiyorumda ertesi gün hapları nasıl kullanan varmı

sürekli kullanılmaması gereken bir ilaç o. sadece acil durumlarda, korunmayı unuttuğunuzda. doğum kontrol hapları kadar etki eder. onlar gibi %100 değildir.

bir de o ilacı ilişkiden en geç 72 saat içinde almak gerek. ne kadar erken alınırsa etkisi o kadar çok olur.

Merhaba kizlar ben bu ay yeni basladim hapa duzenli kullaniyorum yani bazen 1 saat gecikiyor
bende mide bulantisi oluyor bu normalmi acaba? gecen gun cok vardi bugun yok

hapa bu ay basladim ilk kutu 10 gun sonra bitecek
ama benim goguslerimde arada hafif sizi oluyor, sancim oluyor ara ara.
birde sivilce cikiyorum bunlar normlami acaba bilgidim kadariyla hap sivilceyi onluyordu ama
bende niye ters tepti acaba????

selam arkadaşlar

bir siteden katıldığım etkinlikte doğum kontrol hapı ile ilgili bilgi veren bir site ile tanıştım
sitenin adı www.dogumkontrolhapim.com burda istediğiniz her sorunun yanıtını bulabilirsiniz. :82:

arkadaşlar birşey sormak istiyorum temmuzda 1 sene olacak yasmin kullanıyorum.başladıktan 6 ay sonra kontrole gittim. temmuzda yine 6 ay olacak kontrole giştsem mi. çünkü ben kışa girerken eylül gibi hapı bırakmayı düşünüyorum bebek için ozaman zaten gitçem şimdi tekrar gitmeme gerek varmı acaba. herhangi bir yan etkide yaşamıyorum şu anda.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum temmuzda 1 sene olacak yasmin kullanıyorum.başladıktan 6 ay sonra kontrole gittim. temmuzda yine 6 ay olacak kontrole giştsem mi. çünkü ben kışa girerken eylül gibi hapı bırakmayı düşünüyorum bebek için ozaman zaten gitçem şimdi tekrar gitmeme gerek varmı acaba. herhangi bir yan etkide yaşamıyorum şu anda.

bence gerek yok hapi biraktigin ay hamile kalmaya hazirmi vucudun onun icin gidebilirsin,
benim bir arkadasim o sekilde yapti. hapi birakti doktora gitti tetlerini yaptirdi folik asite basladi
3 ay baska bir yontemle korundu. 3 ay sonrada hamile kaldi bence boylesi en guzeli.

Arkadaşlar merhaba
bende ilk kez kullanıcam şuan yurtdısındayım ve 3.sınıf bır balkan ulkesı hormon testı yaptırabılecegım tedarıklı bır laboratuar yok maalesef bende yasmin gordum ve aldım.yakıda adet olucam ıns ve baslamak ıstıyorum benım kendımle ılgılı hıcbır sıkayetım yok Allah a sukur sadece korunma amaclı ve aknelerım ıcın ıstıyorum bıraz korktum sızce ne yapmalıyım baslamalı mıyım yoksa baslamamalı mıyım....offf ya :KK19:

Arkadaşlar merhaba
bende ilk kez kullanıcam şuan yurtdısındayım ve 3.sınıf bır balkan ulkesı hormon testı yaptırabılecegım tedarıklı bır laboratuar yok maalesef bende yasmin gordum ve aldım.yakıda adet olucam ıns ve baslamak ıstıyorum benım kendımle ılgılı hıcbır sıkayetım yok Allah a sukur sadece korunma amaclı ve aknelerım ıcın ıstıyorum bıraz korktum sızce ne yapmalıyım baslamalı mıyım yoksa baslamamalı mıyım....offf ya :KK19:

canm buradan okuduğum kadarıyla zararı en az olan yasmin bence kullan derim

bence gerek yok hapi biraktigin ay hamile kalmaya hazirmi vucudun onun icin gidebilirsin,
benim bir arkadasim o sekilde yapti. hapi birakti doktora gitti tetlerini yaptirdi folik asite basladi
3 ay baska bir yontemle korundu. 3 ay sonrada hamile kaldi bence boylesi en guzeli.

çok teşekkür ederim cnm cvbın için. hap kullananlar 6-7 ayda bir kontrole gitsinler diye duymuştum da o yüzden sormak istedim tekrar saol...

kızlar sayfaların hepsine bakamadım d.kontrol hapına adetin ilk günü mü başlanır bitince mi? temmuz sonu düğünüm var ve adet olmak üzereyim ikisini de diyenler var doktora da gidemedim size sorayım.

kızlar sayfaların hepsine bakamadım d.kontrol hapına adetin ilk günü mü başlanır bitince mi? temmuz sonu düğünüm var ve adet olmak üzereyim ikisini de diyenler var doktora da gidemedim size sorayım.

ilk günü başlanır arkadaşım

bnde bu ay dogum konrtol hapı kulnmaya basladım ancak 3. günü basladım içmeye basladıktan 4 gün sonra kahverengi kan gelmeye basladı 1 haftadırda devam ediyo adet oluyo gibiyim bunun olması normal mi

bnde bu ay dogum konrtol hapı kulnmaya basladım ancak 3. günü basladım içmeye basladıktan 4 gün sonra kahverengi kan gelmeye basladı 1 haftadırda devam ediyo adet oluyo gibiyim bunun olması normal mi

sen doğurdunmu tuğbacım.aşk olsun hiç topiğe uğradığın yok küstürdük seni galiba..insan en mutlu günlerini arkadaşlarıyla paylaşmazmı..üzüldüm vallahi.aşk olsun..

arkadaşlar bende yazz 24+4 kullanıyorum ilk ay hap bitince kahverengi akıntı şeklinde adet oldum 2.kutu bitmeden adetim başladı 9 gün kadar sürdü ve şuan 3.kutudayım halen ara kanamalar devam ediyor normal mi sizce ne kadar sürede düzene girer :KK50::KK50:

merhaba arkadaşlar bende doğum kontrol hapı kullandım 2 ay boyunca ara kanamam oldu hiç olmazdı neden acaba??sizlerdedeoluyormu adetim bitti 8 gün sonra tekrar oldum.bekarkende kullanırdım ama hiç böyle bişey olmadı neden sizce?

merhaba . bende ilk defa doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. adetimin 1. günü başladım adetim 10 gün sürdü. normaldede 9 gün sürerdi. ama ilk 4 gün çok yoğundu karnım ağrıdı sürekli. diğer günlerde kahverengi akıntı geldi.9. günde eşimle birlikte olduk adetin ilk günü başlayınca hemen korumaya başlıyor deniliyor ama yine kahverengimsi akıntım olduğu için biraz tereddüt ettim.bişey olmaz inş.

X