- 10 Temmuz 2009
- 8
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee peki 10gündür kullanıyosun ve evlisin,ilişkiye girdin değilmi yani sonuçta??? hani herkes diyorki; düğünden enaz 1ay önce kullanılmaya başlanmalı hap diye??? anlamıyorum bunu doktorlar biliyor ama burda herkes diyorki; hemen etkisini göstermezz:)))))))
senağlamabende gitmiştim doğum kontrol hapı için dr a.tiroid şüphesi var bide göğsümde kist var kullanmazsın dedi spiral taktır dedi bende2 yıllık evliyim bebekte yok olmaz dedim bakalım haftaya başka bi dr gitcem
Merhaba arkadaşlar birşey sormam gerek.
Bu hafta hastalanacağım fakat benim hastalandıktan sonra doğum kontrol hapı kullanmam gerek, bekleyemem 1 ay daha. Adet bittiği gün doktora gitsem, doktor bana bir hap yazsa ve doğum kontrol hapını, adet bittiği günden itibaren içmeye başlasam bi sıkıntı olur mu ? Bu benim için önemli, lütfen cevap yazınız.
canım ne yapıyon sen lmaz: kesin ve kesin korunmak gerek. pre. istemiyorsan sen korunacaksın kendi huzurun için. muhakkak dr. danışş çok geç olmadan
Birşey soracağım, cinsel ilişki için ne prezarvatif kullandım nede 3 hafta boyunca kullanmam gereken doğum kontrol hapını.. Sevgilimin pre. kullanmasını istemiyorum, doğum kontrol hapı içinde doktor muayanesi olmam gerek, çünkü ilk defa kullanacağım. Bunun hakkında yorum yaparmısınız ? Pre. kullanmasını istemiyorum
arkadaşlar diana 35 kullandım 1 ay h.sonu bitti şu anda regl olmayı bekliyorum ancak bırakmak istiyorum çünkü erkek arkadaşımla düzenli bir ilişkim yok tatile gitmiştik bu süre zarfında eski yöntemlerin dışında bunu denemek istedim ağustosun ilk haftasındaki düzenli ilişkimiz dışında kutu bitene kadar devam ettim fakat h.sonu biten haptan sonra devam etmesem regl olduktan sonra yani bıraksam hamile kalma gibi bi risk içinde olur muyum? yoksa regl olmak zaten hamilelikten bir eser kalmadığının belirtisimi daha sonrasında yine kullanmak istesem belki yine bir tatil esnasında yeniden başlarım ancak yarattığı etkiler bana ağır geldiği için böyle bişey düşündüm bana yardımcı olur musunuz
cnm regl olmak hamile kalmayacağın anlamına geliyor,yani bırakmak istediğin zaman kutu bitince bırakmanda bir sakınca yok.Sağlık ocağından alırken ebe bilgilendirmişti beni sositososito
gerçekten teşekkür ederim peki bu d.kontrol haplarının ilk ay yani ilk kutu kullanımında bir fayda koruma sağlamadığı doğrumu bide böyle şeyler duydum ve acaip korku içindeyim geçen hafta test yapmıştım ama hapın bugün bitişinin 3. günü hala regl olmadım tırsmaya başladım bu konu hakkında bilgi verirmisiniz