- 23 Kasım 2020
- 333
- 195
-
- Konu Sahibi pofudukbiri
Şu an diyetisyen ile ilerliyorum emziren anne diyeti yapıyorum ama çok yavaş kilo veriyorum maalesefdaha çok olmamış, 6 ay geçmeden de spor çok önerilmiyor. bir diyetisyene başvurup hem değerlerinize baktırıp, hem de eğer emziriyorsaniz emziren annelere göre bir diyet planı ile kilo verebilirsiniz.
Ay teşekkür ederimkullanıcı adınız çok tatlı ^_^
Ben hiç veremedim keşke kilom gitse sadece göbeğim kalsa o kolayca halloluyor gerçektenBen diyet yapmaya başladım. Sütüm kesildiKızım 5 aylık. Aslında çok bir kilom kalmadı ama Sezeryan göbeğim kaldı Belki lipoliz filan gibi bir şey denerim. Ama bebeği şu an eşimden başkasına bırakamıyorum Düzenli gidemem.
Ben 1 sene sonra basladim12 kilo verdim diyet yaparak,emziriyorsaniz erteleyin diyeti benceSelam canım anneler
Doğumdan sonra hiç kilom gitmedi hala aynıyım 3 ay 25 gün oldu. Diyet yapıyorum ama 3 buçuk kilo ancak verebildim
Bebekle spora vaktim olmuyor hiç
Siz neler yapıyorsunuz bu süreçte?
Lipones ve lenf drenaj yaptırmayı düşünüyorum deneyiminiz var mı bu konuda?
Toplamda kaç kilo aldınız?Ben hiç veremedim keşke kilom gitse sadece göbeğim kalsa o kolayca halloluyor gerçekten
Daha önce hiç bu kadar kilolu olmamıştım psikolojim bozuldu resmen. Bacaklarım taşımıyor vücudumu
Emziren anne diyeti yapıyorum şu an sütüme olumsuz bir etkisi olmadı çok şükür diyetisyenle ilerliyorumBen 1 sene sonra basladim12 kilo verdim diyet yaparak,emziriyorsaniz erteleyin diyeti bence
72 ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim ama 72 bile fazla benim için 167 boyumToplamda kaç kilo aldınız?
Hamileyken çok mu dengesiz beslendiniz?
Bacaklarım vücudumu taşımıyor artık iki adım atıyorum topuklarım bacaklarım öyle çok ağrıypr ki uyuyamıyorum ağrıdanNeden acele ediyorsunuz? Daha çok yeni, elbet gider kilolar. Eziyet etmeyin kendinize, emziriyorsanız gider zaten zamanla.
Öyle yapmaya çalışıyorum bakalım inşallah iyi gelirYaz geldi. Kangruyla beraber yürüyüş yapın ve bu günlerin tadını çıkartın.
Hepsini yaptırdım ama bir sorun çıkmadı. Yapısal sanırım biraz daBen bebek arabasıyla çok güzel yürüyorum kızımla. Kanguruyu kullanamadım. Kızım açık havayı çok seviyor. Sakinleşiyor.
Hem diyet yapar, hem de günde 7-8 bin adım atarsanız bende kilo verirsiniz.
Kan tahlili de yaptırın. Demir eksikliği, tiroidlerin az çalışması da kilo yapar.
Kaç kilo aldınız hamilelikte?Bacaklarım vücudumu taşımıyor artık iki adım atıyorum topuklarım bacaklarım öyle çok ağrıypr ki uyuyamıyorum ağrıdan
Evlendiğimde 65 kiloydum. Hızla kilo almaya başladım 1 buçuk yıl içinde klomen falan kullandım 72 ile hamile kaldım Doğuma 86 ile girdim. Doğumdan çıktığımda 1 gr bile gitmemişti eve gelip tartıldığımdaKaç kilo aldınız hamilelikte?
Ben 60la hamile kaldım. Doğumdan sonra eve geldiğimde 80 kiloydum.Evlendiğimde 65 kiloydum. Hızla kilo almaya başladım 1 buçuk yıl içinde klomen falan kullandım 72 ile hamile kaldım Doğuma 86 ile girdim. Doğumdan çıktığımda 1 gr bile gitmemişti eve gelip tartıldığımda