Doğum kilolarından kurtulamamak

Ben 60la hamile kaldım. Doğumdan sonra eve geldiğimde 80 kiloydum. 😅 1 yaşına girdi kızım geçenlerde. Doğum kilolarımın hepsi gitti. Ama hiç kafaya takmadım. Diyet yapmadım. Kan değerleriniz ne durumda? Tiroid, şeker, demir özellikle. Bunlarda bir sıkıntı varsa kilo vermeyi zorlaştırır. Yoksa her türlü verirsiniz korkmayın. ☺️
Maşallah diyelim nazar değmesin 🧿 😊 kan değerlerim normal çok şükür sanırım yapısal biraz da

Selam canım anneler
Doğumdan sonra hiç kilom gitmedi hala aynıyım 3 ay 25 gün oldu. Diyet yapıyorum ama 3 buçuk kilo ancak verebildim
Bebekle spora vaktim olmuyor hiç
Siz neler yapıyorsunuz bu süreçte?
Lipones ve lenf drenaj yaptırmayı düşünüyorum deneyiminiz var mı bu konuda?
benım doktorum 3 aydan 6 aya sadece yuruyus onerdı. o da normla tempoda spor yapmak ıyı degıl demıstı yanı kılo vercek kadar. emzırmıyomusun.? o kadar takılma. herkesın bunye farklı. neden bu kadar acele edıyosun?

benım doktorum 3 aydan 6 aya sadece yuruyus onerdı. o da normla tempoda spor yapmak ıyı degıl demıstı yanı kılo vercek kadar. emzırmıyomusun.? o kadar takılma. herkesın bunye farklı. neden bu kadar acele edıyosun?
Emziriyorum evet zaten yürüyüşten başka spor yapamıyorum ara sıra sadece Leslie yapıyorum fırsat buldukça
Acele etmiyorum sağlık yönünden iyi hissetmiyorum kilolar yüzünden Bacaklarım vücudumu taşımıyor artık iki adım atıyorum topuklarım bacaklarım öyle çok ağrıypr ki uyuyamıyorum ağrıdan

X