• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kilolarına veda etmek isteyenlerin paylaşım alanı

poffi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
400
425
103
Sevgili tombisler ve tombis kalmak istemeyenler :-)
"Ben boyle degildim doğurunca oldum" diyorsanız siz de bendensiniz...

Dogum yapalı ne kadar oldu? Emzirirken kac kilo daha aldiniz :-) kilo vermek icin denediginiz listeler ve basarı hikayeleriniz var mi? Gelin paylaşalım göbüşlerden kurtulalım....

Konuyu acmisken ilk once kendimden bahsetmek isterim, universitede tanistim zayiflama ilaclariyla... 38 beden giydigim icin utaniyordum, o yuzden kullanmistim.

Cok pismanim. Kilo verdigimi sandıgımda kaslarımı kaybetmisim, su kaybetmis vucudum. Bobreklerimden az cekmedim...

evlenmeden önce görselligin cok onemli oldugu bir is yapiyordum. Fittim. Isi biraktim evlenince.kilo aldim haliyle.

Neyse daha fazla uzatmayayim,
Varil yutmus gibiydim doguma gunler kala.98 le dogum yaptim.

40 ım ciktiginda 81 e falan dusmustum. Uykusuz ac ve yorgundum. Yalnizdim, elimde bir bebek... Hic susmuyor. Açım diye agliyordum. Cunku bebegimin rahatsizligindan dolayi birakamiyordum kucagimdan.

Bebecik buyudu, sağlıklı, hayatımız düzene girince dünyaları yedim. Emzirirken kaloriler gidiyor ya, gidenin 3 katını aldim. Sagliksiz ozensiz besleniyorum ve bu duruma dur demek istiyorum.

Canım bu tarz gruplara katılım az oluyor genelde bak bende sının gibi yaptım oğlum şuan 12 aylık ve ben yeni kilo veriyorum 63ile hamile kalıp 76ile doğuma gittim spinal etkisi ile ilk hafta kilo düşmedi 84du hatta sonra 73e indim ama ben yerinde yedim süt olsun diye bi baktım 83 olmusum geri şuan 76ya indim gelmek istersen 10.takımın kaptanlığını yapıyorum bizim takım kreş gibi herkes doğum kulpları için uğraşıyor
Başarılar

Canım bu tarz gruplara katılım az oluyor genelde bak bende sının gibi yaptım oğlum şuan 12 aylık ve ben yeni kilo veriyorum 63ile hamile kalıp 76ile doğuma gittim spinal etkisi ile ilk hafta kilo düşmedi 84du hatta sonra 73e indim ama ben yerinde yedim süt olsun diye bi baktım 83 olmusum geri şuan 76ya indim gelmek istersen 10.takımın kaptanlığını yapıyorum bizim takım kreş gibi herkes doğum kulpları için uğraşıyor
Başarılar

Takımların ne oldugunu merak ettim arastirdim fakat karmasik geldi bana. Hesaplama sistemi 1. Ler nasil yaptiklarini yazmak zorunda, her gun yemek gunlugu tutmak kilo veremeyenleri diskalifi etmeler... Ben kesin atılırım takımdan

merhaba takımlara nasıl giriliyor ben de sizinle aynı durumdayım

Back