Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, doktorunuz kim, dogum fiyatlari nasil?İzmir Can Hastanesine gidiyorum. Memnunum
Cenk Mustafa güven doktorumdan çok memnunum. 3500 hem normal hem sezaryen fiyatı epidural isterseniz 4000 oluyor. Ama bu ay zam gelecekti yeni fiyatı bilemiyorum. Haftaya gideceğim o zaman sorarımMerhaba, doktorunuz kim, dogum fiyatlari nasil?
Evet Can hastanesiCenk bey Can hastanesinde doktor anladigim kadariyla. Yani hem dogum hem hastaneye toplam bu ucreti mi odeyeceksiniz? Eger oyleyse fiyat cok iyi, memnuniyet de olduktan sonra ben de baslayabilirim.
Yani hastaneye ayri doktora ayri ucret degil, toplam dogum ucreti 4 bin gibi bir rakam gibi anladim. Genelde 4- 5 bin ile doktorlar agizlarini aciyor buna birde hastane kullanma ucreti ekleniyor...Evet Can hastanesi
Toplam derken anlayamadım
Yok ayrı değil tabii ki :) sizin dediğiniz özel muayenehanesi olanlarYani hastaneye ayri doktora ayri ucret degil, toplam dogum ucreti 4 bin gibi bir rakam gibi anladim. Genelde 4- 5 bin ile doktorlar agizlarini aciyor buna birde hastane kullanma ucreti ekleniyor...
evet araştırıyorum. İrfan Bey den randevu alayım, görmek de fayda var. çok teşekkürlerhala araştırıyormusunuz bilmem ama ben can hastanesi irfan beye gidiyorum çok memnunum
doğum ücreti için de 3850 oldu şu an diye biliyorum epidural olursa 500 daha ekleniyor
Dedigim gibi ben 10 haftaliktan beri onunlayim cok memnunum hastane de doktor da cok guven vericievet araştırıyorum. İrfan Bey den randevu alayım, görmek de fayda var. çok teşekkürler
Hastane güven verici değil cildiyeye defalarca muayene oldum yanlış tedavi uygulanmış ..mahvoldum ...Dedigim gibi ben 10 haftaliktan beri onunlayim cok memnunum hastane de doktor da cok guven verici
Biraz kötü görünüyor internette resmi hastanenin.oyle mi reelde de ?Merhaba umarım yardımcı olur İzmirde özel çınarlı kadın doğum a reşat bozoklar a gidiyorum gayet memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım epiduralli bir gece kalma ve cocugun ilk muayenesi ve işitme testi de dahil sezeryan da normal doğumda 3000 TL. Birde o hastahane de bir kere reşat bey yurt dışında olduğu için onur bey bakmıştım çok beğendim tavrını ilgili ve güzel yüzlü olmasını tam ismi sanırım Süleyman onur aldemir.
Zamlı fiyat ne olmuş?Cenk Mustafa güven doktorumdan çok memnunum. 3500 hem normal hem sezaryen fiyatı epidural isterseniz 4000 oluyor. Ama bu ay zam gelecekti yeni fiyatı bilemiyorum. Haftaya gideceğim o zaman sorarım
Gayet temiz bir hastahane kötü ve eski de değil gerçi ben daha doktor odaklı seçim yaptım hastahaneye çok çok incelemedim açıkcası.Biraz kötü görünüyor internette resmi hastanenin.oyle mi reelde de ?