eos 17.11.08 Kayıtlı Üye 25 Ocak 2011 1.455 3 66 39 Çanakkale 18 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi we_ra #21 bebeğini allah analı babalı büyütsün tatlım. sonunda kavuşmussunnuz prensine güzel ve mutlu günler sizi bekliyor..
bebeğini allah analı babalı büyütsün tatlım. sonunda kavuşmussunnuz prensine güzel ve mutlu günler sizi bekliyor..
we_ra Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2010 417 3 96 İstanbul 19 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi we_ra #22 eos .!.: bebeğini allah analı babalı büyütsün tatlım. sonunda kavuşmussunnuz prensine güzel ve mutlu günler sizi bekliyor.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim eos. İnşallah hepimizi güzel ve mutlu günler bekliyordur :)
eos .!.: bebeğini allah analı babalı büyütsün tatlım. sonunda kavuşmussunnuz prensine güzel ve mutlu günler sizi bekliyor.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim eos. İnşallah hepimizi güzel ve mutlu günler bekliyordur :)
TozToprak Guru Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 1.211 27 358 25 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi we_ra #23 iyi olmanıza sevindim canım.bende 14 şubatta dünyaya getirdim minik sewgilimi 3250 gr doğdu şimdilik herşey yolunda.
iyi olmanıza sevindim canım.bende 14 şubatta dünyaya getirdim minik sewgilimi 3250 gr doğdu şimdilik herşey yolunda.
we_ra Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2010 417 3 96 İstanbul 25 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi we_ra #24 TozToprak .!.: iyi olmanıza sevindim canım.bende 14 şubatta dünyaya getirdim minik sewgilimi 3250 gr doğdu şimdilik herşey yolunda. Genişletmek için tıkla... Oh maşallah Toprak Efe'ye.. Benim minik Egem de o kadar olur yakında inşallah
TozToprak .!.: iyi olmanıza sevindim canım.bende 14 şubatta dünyaya getirdim minik sewgilimi 3250 gr doğdu şimdilik herşey yolunda. Genişletmek için tıkla... Oh maşallah Toprak Efe'ye.. Benim minik Egem de o kadar olur yakında inşallah
Bademella Anne tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Aralık 2007 1.093 188 333 39 istanbul 6 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi we_ra #25 we_ra .!.: Çok teşekkür ederim eos. İnşallah hepimizi güzel ve mutlu günler bekliyordur :) Genişletmek için tıkla... Canım geçmiş olsun. Çok zaman geçmiş ama ben de aynı durumdayım şu an ve korkuyroum. Bebeğin nasıl? Kaç gün hastanede yattınız ne gibi sorunlar yaşadın beni de bilgilendirir misin?
we_ra .!.: Çok teşekkür ederim eos. İnşallah hepimizi güzel ve mutlu günler bekliyordur :) Genişletmek için tıkla... Canım geçmiş olsun. Çok zaman geçmiş ama ben de aynı durumdayım şu an ve korkuyroum. Bebeğin nasıl? Kaç gün hastanede yattınız ne gibi sorunlar yaşadın beni de bilgilendirir misin?