Ben spinal sezeryan oldum. Önlük giydiriyolar arkası bağıcıklı. İğne yaparken açmışlardı diye hatırlıyorum. Sondayı takarken takan görüyo. E doğum anında da önlüğü yukarı kaldırıyolar ama alt tarafa örtü serilmiş oluyo. Aman zaten o an kim ne görmüş umrunda olmuyoKızlar merhaba, 2 hafta içinde doğumun var, ancak benim doğum korkusu haricinde bir sıkıntım var. Çevremde anlatılanlardan duydum. malum doğumda anne anadoğma soyluyormuş. Doğumhanede dr lar vs. temizlikçiler bile sizi o halde görebiliyormuş.. böyle bir durumu yaşayan var mı?
Ya sen doğurdun şükür he, bide yorum yapıyorsun o kıvama geldin yani biz seni hala sancı çekiyodur düşünüyordukBende 5 gün sancı çektikten sonra ağlayıp ‘istemiyorum napıyorsanız yapın yeter ki alın bunu’ diye bağırıyordum
Ama herkesin doğumu zor olacak diye birşey yokozgul61 allah yardımcın olsun canım . Tek nefeste kurtul inşallah❤
Ben de sezeryanda gorunmem sanıyordum ama asıl onda görünüyormus baya acık acıkNormalde de sezeryanda da önlük oluyor arkadan bağlamalı, gerçi düzgün bağlanmazsa arkadan kıçın falan ortada oluyor ama :)
bende iki hafta sonra dogum yapacam ama sezeryan ve ikinci dogumum.imkaniniz varsa ozelde yapin ve bu konuyu konusun onlar dikkat ederler ozman.ama devlette kimse orali olmaz.muayeneye bende arastirma hastanesine gittim rezillikti resmen.doktor iki erkek ogrenci bir hizmetli birde yine ogrenci bir kiz hepsi birlikte muayene olan kisiyi inceliyorlar.cok sukur benim sadece ultrasondu ama diger turlude muayene ediyorlar ve mahremiyet sifir.orda dogum yapmaktan vazgectim o yuzden.yani tek cozum ozele parayi basmak ve paran kadar konusmak :)devletlerde yoksa insan yerine koymuyorlarArkadaşlar muhakkak benim bedenime kimsenin meraklı oldugunu düşünmüyorum ve sancıdan o durum belki aklıma bile gelmeyecek, ama bana çok saçma geliyor. Zaten savunmasısın işi seninle olmayan gelen geçen sana bakıp gidiyor. Benim bi yakınım üni. hastanesinde tanık olmuş. doğum sancısı çeken anne çırıl çıplak bekletiliyor o sırda oaradan asistanlar öğrenciler temizlikçisi bile geçiyor bu ne derece normal ayıp bence
Dogumhane yada ameliyathaneye onlukle gidiyorsunuz , ameliyathanede onlugu cikariyorlar ve evet ciplak kaliyorsunuz ama oradaki doktorlarn , hemsirelerin umurunda degil sizin vucudunuz , tek dertleri bebegi sag salim cikarmak
Temizlikci iki dogumumda da gormedim
Sezeryanda ellerinizi de bagliyorlar maalesef , bence en korkuncu o
Doğumda neler yaşanıyo kimle muhattapsınız nasıl ni duygu ne kadar sürüyo ve nasıl bi ortam detaylıca anlatırmısınız...
Açıkçası çok korkuyorum ve merak ediyorum.
Ya sen doğurdun şükür he, bide yorum yapıyorsun o kıvama geldin yani biz seni hala sancı çekiyodur düşünüyordukkıyamam hayırlı olsun
Benim doktorum ve doguma giren cocuk doktoru cok yakin arkadaslarim ayni zamanda3 sezaryen, 3 ünde de en korktuğum an, ameliyat yerini temizleyip benim uykuya geçmemi bekledikleri andı.
ameliyathanede biraz korkudan biraz soğuktan titrerken o buz gibi batticonda dökülünce iyiden iyiye üşüdüm. neyseki 20 saniye falan sonra uyumuş olmuştum :)
ozgul61
kim ne gördü, nekadar çıplak kaldım umrunda değildigörenlerin de günde bilmem kaçıncı ameliyatları olduğunu düşünürsek (yada sizin durumunuzda doğumları) çok da rahatsız edici değil.
Hamile değilim malesef olmuyo.Eğer hamileyseniz kendinizi hiç korkutmayın
Ben çok korkarak doğuma gittim
Korkudan doğuramadım, çok travmatik bir doğum hikayem oldu
Ayrıca sorduğunuz soruların cevabı doğum yapacağınız hastaneye göre doğum ekibine göre değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?