Doğum Haritası Kısa Analizi

Çook teşekkür ederim. Hayatımın özeti gibi olmuş

Direkt beni tarif etmişsiniz. Her kelimesi doğru karakter analizinizin. Ben direkt konuşurum ve bu beni sıkıntıya sokar arada, insanlar -özellikle erkekler- bana yaklaşıp kendini ifade etmekte zorlanır bunu çok yaşadım. Bir şeyleri araştırmak benim hobim gibi bir şey, bir sorun olunca hızlı düşünüp sorunu hemen çözmek de bir özelliğim. Sürekli kendimi geliştirmeye çalışmak da huyum, insanlarla değil de kendimi eski halim ile çok kıyaslarım. Annem evde kimse yokken tek başına doğurmuş beni ama oturduğumuz yer bir lojman olduğu için tüm lojman bizim eve gelmiş hemen sonrasında, doğum hikayem biraz zor ve tuhaf. Inşallah diğer dedikleriniz de olur. ağzınıza sağlık, cok teşekkür ediyorum..:)

Rica ederim. :)

Özelden yazıyorum ben de
Güneş Oğlak ,Yükselen Kova, Ay Kova

Yeteri kadar kendinizi ortaya koyamadığınızı, var olan yeteneklerinizi insanlara göstermediğinizi düşünüyor, bazen kendinizi kalabalıklar içinde görünmez gibi hissediyor olabilirsiniz. Fikirlerinizi de kendinize saklıyor gibisiniz.

Dış görünüşünüzle oynamayı seviyorsunuz, duygusal iniş çıkışlarınız dış görünümünüze yansıyor gibi . Sağlığınızdaki değişiklikler de muhtemelen hemen yüzünüzden okunuyordur.

Ökült konulara ilginiz var, altıncı hissiniz güçlü olabilir , rüyalarınız çıkabilir. Gezerek ve/veya gizemli konularda okuyarak bu konularda ufkunuzu genişletmek önem verdiğiniz bir konu. Yabancı kültürler, farklı insan topluluklarını tanımak size mutluluk veriyor. Bu konularla ilgili çalışma potansiyeliniz var.

Kadını sahiplenen, kollayan, eli açık bir eşle birlikte olma potansiyeliniz var. Eşiniz bazen fiziken uzakta gibi, belki sizden daha farklı bir yerde çalışabilir ya da bir süreliğine gidip geldiği bir işi-müfettişlik vb- olabilir.

Önümüzdeki dönemde ev,yuva konularında yenilikler, hareketli zamanlar, değişimler olabilir.

Ağzınıza sağlık. Ama özelden bir şey sorabilir miyim?
Ve evet okült’e ilgim var ve okurum hakkında. :)

Vaktiniz varsa bana da bakar mısınız? Bilgilerimi özelden gönderiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…