Doğum Haritası Kısa Analizi

Astro Logos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
19
20
Mesaj yazan ilk 10 Kişiye

Doğum Tarihi, Saati ve Yerini yazarsanız, kısa bir yorum yapabilirim. Yorumları buradan yapacağım.
Saati yazarken sabah-akşam ayrımını belirtiniz.

Son düzenleme:
Merhaba, ben de özelden yazdım bilgilerimi. Teşekkürler.

Merhaba ben de özelden bilgilerimi yazdım, buradan yorum alabilirim dolması. Teşekkür ederim şimdiden. :)

Mesaj yazan ilk 10 Kişiye

Doğum Tarihi, Saati ve Yerini yazarsanız, kısa bir yorum yapabilirim. Yorumları buradan yapacağım.
Saati yazarken sabah-akşam ayrımını belirtiniz.
Merhaba
31.10.1990 02:00 gece İstanbul teşekkürler :)
Akrep Burcu, Yükselen Başak,Ay Balık'ta

Pratik zekalı, zihni her daim meşgul, öğrenmeye açık ve bu konuda yetenekli, okuduğunu veya duyduğunu araştıran, bir konuda yüzeysel olamayan, "bu da böyleymiş" deyip geçemeyen, dibine kadar anlamak isteyen, dil konusunda becerileri olan- belki güzel konuşan belki başka dilleri öğrenmeye yatkın- birisiniz. İçinde iletişim, konuşma içeren bir alanda çalışma imkanınız olabilir.
Oldukça duygusal yapınız var. Eşinizin de sizin gibi duygusal ancak biraz daha farklı, duygusal iniş çıkışları olan veya kararsızlıklar yaşayan biri olma ihtimali olabilir.
2018 de Satürn döngünüz, Satürn aşk ve çocuklar alanından geçerken başlamış .Bazı sorumluluklar getirmiş, bunlar da size biraz ağır gelmiş olabilir. Bu seneki tutulmalar da etkiliyor. Yuva,aile, akrabalar, komşular, kardeşler bu sene öne çıkmış. Arayı bulmak, dengede tutmak, bunu kırmadan dökmeden yapmaya çalışmak biraz yormuş sizi.Bir parça bunalmış olabilirsiniz bu aralar.
Ama doğuştan gelen bir şansınız var, siz de aslında bunu içten içe biliyorsunuz.
Eğitim,akademik bir konu ya da yabancılarla,yurt dışı ile ilgili bir konu gündeme gelebilir. Yıl sonuna doğru biraz daha rahatlayacaksınız.

Cok teşekkür ederim gerçekten burçlara inanıyorum

(N. Haziran doğumlu arkadaşın yorumudur)

İkizler Burcu, Yükselen Yengeç,Ay Terazi
Verdiginiz saate göre Yükseleniniz Yengeç,ama çok sınırda duruyor . 1 dk önce dogmussaniz yukselen burcunuz degisir (ikizler olur). Bilginize.....:)

Bu haritaya göre sizin icin yuva kurmak, bu yuvanin zarif döşenmis olması ,güzel bir ev hayati çok önemli. Hatta evden calismayi bile arzu edebilirsiniz.
Aile hayatinin yani sira ev konusu fiziksel olarak da ilgili olabilir yani gayrimenkul, emlak işleri ile ilgilenenler olabilir ailede.En azindan bu konuda yani ev,emlak konusunda bir kısmetiniz olduğu görülüyor. Sık sık taşinmis,ev değistirmis olabilirsiniz.

Cevrenizde guzel ve akilli olarak nitelendiriliyor olmaniz muhtemeldir. Sesiniz ve/veya konusma biciminiz, ses tonunuz guzeldir.Bu, mesleginizde size fayda sağlayan bir ozellik olabilir.

Bir suredir ikili iliskiler alaninda stresler yasaniyor olabilir. Duygusal çikislar meydana gellmis olabilir. Bunlarin sağliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.. Bu sene daha cok yakin cevre,akrabalar, kardesler gundeminizde olacak. Para meselesi bu çerçevede gündeme gelebilir.

Merhaba bilgilerimi özelden yolluyorum bende

Koç Burcu, Yükselen Başak, Ay Akrep'te

Hızlı çalışan bir zihniniz var. Konuşkansınız,kendiniz direk ifade edebiliyorsunuz. Düzenleme, organize etme, detayları düşünme, fark etme özellikleriniz var. Bazen detaylarda takılmak sizi sıkıntıya sokuyor olabilir. Belki de bu detaycılık işiniz bir parçası. Ama ağaca odaklanıp ormanı göremiyor da olabilirsiniz. Başkalarının kaynaklarını yönetmek gibi ya da yardımcı olmak gibi konular olabilir. Paranızı yabancılarla bağlantılı bir konudan kazanabilirsiniz. Güzellik,sanat vb ilginizi çekiyor olabilir, bunlarla ilişkili bir gelir imkanı olabilir. Ama genel olarak maddi sıkıntı çekmezsiniz.

Meraklı,araştırıcı birisiniz. Gizemli konular çok ilginizi çekiyor olabilir. Ailenizde de manevi konular öne çıkmış olabilir.

Arkadaşlıklarda sarıp sarmalayan, anne gibi yaklaşan birisiniz, bazen bu davranışınıza istediğiniz gibi karşılık alamıyor olabilirsiniz.

Bu sene ikili ilişkiler, aşk,çocuk konularında bir gündem görünüyor.Sanki ani bir durum, yani aklınızda yokken meydan çıkmış gibi.

Özelden yazdım bilgilerimi.

Aslan, Yükselen Akrep, Ay Oğlak

Ünlü biri misiniz bilmiyorum ama haritanızda tanınan birisi olma potansiyeli var. :) En azından bir yere gelmek, bilinir olmak hevesiniz olabilir.

Topluluklar içinde, belli üyeleri olan gruplara dahil olarak, meslektaşlarınız veya en azından arkadaş çevrenizde olmak ve liderlik etmek istiyor olabilirsiniz.En azından bir meslek grubunu temsil eden ya da dernek benzeri bir yerde çalışma veya bu tür bir yapıdan gelir elde etme potansiyeliniz olabilir. İnsanlara çekici gelen yönleriniz var, muhtemelen gösterişli ve güzelsiniz ama insanlara çabuk güvenmeyi tercih etmiyorsunuz. Şüphecilik bazen ileri gidebiliyor ve İkili ilişkilerde soruna yol açıyor olabilir bu durum. Venüsünüzün durumu kendini geri çekme, bir saklama, rahat ifade edememe hali gösteriyor.

Belli kuralları olan, bir nevi disiplin taraftarı bir aileniz olabilir, anne ile bir miktar duygusal mesafe olabilir aranızda.
Aile yuva konularında bazı anlaşmazlıklar sıkıntılar yaşamışsınız. Önümüzdeki doğum gününüze az kalmış. Şimdi de etkileri başlamış olmalı, o tarihlerden itibaren aşk ,keyifler alanı biraz daha öne çıkacak. Sizin için çok zor olsa da , olayları bir nevi kendini akışa bırakmayı becerirseniz pek çok şeyin lehinize geliştiğini deneyimleyebilirsiniz.

Whole signs sistemi ile mi bakıyorsunuz?
Ünlü değilim, hiç öyle bir isteğim de yoktu zor bir büyüme süreci geçirdiğim için tek istediğim huzur oldu genelde, kendi iç dünyamla sanırım retrolar ve ayımın durumu sebebiyle de çok meşgul oldum ama jüpiter akrep transitinden bu yana biraz öyle bir potansiyelim varmış gibi geliyor bana da. Sanata ilgim vardı daima aslında ama yapamadım. Maddi özgürlüğüm yok maalesef, oğlak-yengeç tutulmalarına umut bağladım şu ara :) Bir de satürn döngüm yaklaşıyor, kabuğumu biraz daha kırabilirim diye ümit ediyorum bu dönemlerde, atalet yaşadım çok hayatım boyunca. Evet kendimi rahat, doğru ifade edemiyorum genelde maalesef.
Evet güven konusu çok mühim benim için, özellikle gönül ilişkilerinde şüphe çok daha yoğun oluyor.
Baskı altında büyüdüm özellikle anneden yana sertlik çok oldu, manen aile içinde pek yarar görmedim diyebilirim.
Eğer son 2 senedir yaşadığım ruh halim devam ederse akışta kalma olasılığım yüksek sanırım kaygılarım çok azaldı, hayatım değişsin istiyorum artık ama önceliğim iş inşallah, işsiz aşk yaşamak zor :)
Teşekkürler :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…