- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
-
- Konu Sahibi Astro Logos
Whole signs sistemi ile mi bakıyorsunuz?
Ünlü değilim, hiç öyle bir isteğim de yoktu zor bir büyüme süreci geçirdiğim için tek istediğim huzur oldu genelde, kendi iç dünyamla sanırım retrolar ve ayımın durumu sebebiyle de çok meşgul oldum ama jüpiter akrep transitinden bu yana biraz öyle bir potansiyelim varmış gibi geliyor bana da. Sanata ilgim vardı daima aslında ama yapamadım. Maddi özgürlüğüm yok maalesef, oğlak-yengeç tutulmalarına umut bağladım şu ara :) Bir de satürn döngüm yaklaşıyor, kabuğumu biraz daha kırabilirim diye ümit ediyorum bu dönemlerde, atalet yaşadım çok hayatım boyunca. Evet kendimi rahat, doğru ifade edemiyorum genelde maalesef.
Evet güven konusu çok mühim benim için, özellikle gönül ilişkilerinde şüphe çok daha yoğun oluyor.
Baskı altında büyüdüm özellikle anneden yana sertlik çok oldu, manen aile içinde pek yarar görmedim diyebilirim.
Eğer son 2 senedir yaşadığım ruh halim devam ederse akışta kalma olasılığım yüksek sanırım kaygılarım çok azaldı, hayatım değişsin istiyorum artık ama önceliğim iş inşallah, işsiz aşk yaşamak zor :)
Teşekkürler :)
Koç Burcu, Yükselen Başak, Ay Akrep'te
Hızlı çalışan bir zihniniz var. Konuşkansınız,kendiniz direk ifade edebiliyorsunuz. Düzenleme, organize etme, detayları düşünme, fark etme özellikleriniz var. Bazen detaylarda takılmak sizi sıkıntıya sokuyor olabilir. Belki de bu detaycılık işiniz bir parçası. Ama ağaca odaklanıp ormanı göremiyor da olabilirsiniz. Başkalarının kaynaklarını yönetmek gibi ya da yardımcı olmak gibi konular olabilir. Paranızı yabancılarla bağlantılı bir konudan kazanabilirsiniz. Güzellik,sanat vb ilginizi çekiyor olabilir, bunlarla ilişkili bir gelir imkanı olabilir. Ama genel olarak maddi sıkıntı çekmezsiniz.
Meraklı,araştırıcı birisiniz. Gizemli konular çok ilginizi çekiyor olabilir. Ailenizde de manevi konular öne çıkmış olabilir.
Arkadaşlıklarda sarıp sarmalayan, anne gibi yaklaşan birisiniz, bazen bu davranışınıza istediğiniz gibi karşılık alamıyor olabilirsiniz.
Bu sene ikili ilişkiler, aşk,çocuk konularında bir gündem görünüyor.Sanki ani bir durum, yani aklınızda yokken meydan çıkmış gibi.
Bilgilerimi bende özelden yolladım
Rica ederim :)Çok teşekkür ederim hakkımda kısa, öz ve yerinde bilgiler vermişsiniz. Henüz olmayan kısmı ilişkilerde ani bir durum yaşamamış olmam. Belki önümüzdeki vakitlerde gündemime gelir. Ki gelsin vallahi ihtiyacım var
Bizi atladınız.Yay, Yükselen Aslan, Ay Akrep
İç dünyanız zengin, düşüncelerinizi kendinize saklama eğiliminiz var. Düşünceleriniz hep uzaklarda. Bu, sanki bir ülkeye, şehre gitmekten çok, bakış açısını, düşünce dünyasını genişletmek , hayaller kurmak biçiminde de olabilir. Keyif almak, hobiler, aşk, çocuklarla ilgili konular sizin için birinci planda görünüyor. Meslek edinmek, sizin için kariyer sahibi olmak veya bir hırstan çok, ilgi alanlarınız için gereken miktarı karşılamak için gereken bir zorunluluk sadece.
Bazen neyi nasıl bildiğinizi bilmeden biliyorsunuz. Anne tarafınızdan size geçmiş olabilir bu özellik. Evde bazen huzursuzluk, sık ev değişikliği, sık arızalar veya çok gelen giden olması gibi sürekli bir sirkülasyon olabilir. Eşinizin insancıl, zeki ve belki kendinizden yaşça daha olgun olma ihtimali vardır.
Bir süredir daha fazla maddi konular, gelir mevzuları gündeminizde olmuş olabilir. İşle ilgili kış aylarında bir gelişme olduysa, bu tekrar gündeme Kasım gibi gelebilir. Yıl sonundan sonra kardeşler,akrabalar, çevreden daha fazla destek alabilirsiniz.
mesajların geliş saatine göre sıraladım,özelden yazıp sonra buradan bilgi verenler var. atlama yok, içiniz rahat olsun:)Bizi atladınız.
Merhaba 10 kişi dolmadiysa bende yazıyorum .TESEKKURLER
Yay, Yükselen Aslan, Ay Akrep
İç dünyanız zengin, düşüncelerinizi kendinize saklama eğiliminiz var. Düşünceleriniz hep uzaklarda. Bu, sanki bir ülkeye, şehre gitmekten çok, bakış açısını, düşünce dünyasını genişletmek , hayaller kurmak biçiminde de olabilir. Keyif almak, hobiler, aşk, çocuklarla ilgili konular sizin için birinci planda görünüyor. Meslek edinmek, sizin için kariyer sahibi olmak veya bir hırstan çok, ilgi alanlarınız için gereken miktarı karşılamak için gereken bir zorunluluk sadece.
Bazen neyi nasıl bildiğinizi bilmeden biliyorsunuz. Anne tarafınızdan size geçmiş olabilir bu özellik. Evde bazen huzursuzluk, sık ev değişikliği, sık arızalar veya çok gelen giden olması gibi sürekli bir sirkülasyon olabilir. Eşinizin insancıl, zeki ve belki kendinizden yaşça daha olgun olma ihtimali vardır.
Bir süredir daha fazla maddi konular, gelir mevzuları gündeminizde olmuş olabilir. İşle ilgili kış aylarında bir gelişme olduysa, bu tekrar gündeme Kasım gibi gelebilir. Yıl sonundan sonra kardeşler,akrabalar, çevreden daha fazla destek alabilirsiniz.
Rica ederim :)Teşekkür ederimmm
Yorumunuz için cook teşekkürler nokta atışı tespitleriniz var .Hoşça kalın ...Yay, Yükselen Akrep, Ay Başak
Fikir özgürlüğü, özgür olmak önemli. Zihniniz aktif, kendi sınırlarınızı aşmak istiyorsunuz.Zihnen ve bazen de fiziken ne kadar uzağa gidebilirim fikrini zorlayabiliyorsunuz. Zaman zaman duygularınızla bu düşünceleriniz zıtlaşabiliyor. Daha mantıklı düşünmekle hisleriniz takip etmek arasında kalabiliyorsunuz.
Maddi açıdan kendinizi güvende hissetmek, manevi olarak da sizi rahatlatıyor. Genç yaşta kendi sorumluluğunuzu almak durumunda olabilirsiniz. Bu sebeple erken yaşta maddi özgürlüğünüzü kazanmak birincil öncelik haline gelmiş olabilir. Bu konuda arkadaş çevrenizden destek alabilme potansiyeliniz var. Arkadaş çevreniz de sıkça değişikliklere uğruyor olabilir.
Partnerinizin kendisini ispatlamış biri olması gerekiyor. Yani samanlığın seyran olmayacağının bilincindesiniz.İkili ilişkiler önümüzde periyodun öne çıkan konularından biri.Diğer bir konu da kariyer. Kariyer gezegeni Satürn haritada biraz tek başına kalmış. Çok üzerine düşmek istemeyebilirsiniz bu konunun. Belki akademik bir kariyer belki yabancılar yurt dışı alakalı konularda çalışabilirsiniz.
Yorumunuz için cook teşekkürler nokta atışı tespitleriniz var .Hoşça kalın ...
geç mi kaldımmmmmMesaj yazan ilk 10 Kişiye
Doğum Tarihi, Saati ve Yerini yazarsanız, kısa bir yorum yapabilirim. Yorumları buradan yapacağım.
Saati yazarken sabah-akşam ayrımını belirtiniz.
Merhaba ismim esin 08.07.1986 kırşehir akşam 8
Başak, Yükselen Koç ,Ay AkrepMerhaba, ben de özelden yazdım bilgilerimi. Teşekkürler.
Terazi, Yükselen Kova, Ay BalıkMerhaba ben de özelden bilgilerimi yazdım, buradan yorum alabilirim dolması. Teşekkür ederim şimdiden. :)