- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Hayır ucuza kapatmaya çalışıyor diye şunun için dedim parfüm tester ve 1 ay önceden buda Doğum günü hediyen olsun diyince kötü hissettim ben. Ona hediye aldım oda bunu doğumgünü hediyesi yerine saysın gibisinden sanki...Bir yerde " ucuza kapatmaya çalışıyor " diyorsun....
Bir yerde " benim için maddiyat önemli değil bir gül yeterdi..."
Sence hangisi ?
Bende uzaktayım ama o bana orda her kötü yemek çıktı dediğinde ben burdan birşeyler yapıp koli koli yiyecek gönderiyorum ona , sadece onu düşündüğüm önemsediğim için. Uzakta olması hediye almamasına falan engel mi yaniHaksızsın tabii ki. Adam uzakta bir kere, üstelik Şırnak'ta ve sen ekstra hediye bekliyorsun? Zahmet edip parfüm bile almış. Kadın milletine de yaranılmıyor bazen. Bir tane gül gelse nolur gelmese nolur hem? Reçel olmaz, şerbet olmaz. Ikı güne solup giden ot işte.
Offffff demeyin öyleSen dogum gununu hediyeyi gec canim. Bu adam bide evlencek dugun yapcak esya alcak... Tey tey tey.. Onlarin da tester'ini yapabilir gibime geldi.
Aynen öyle bende böyle düşünüyorum, üstelik bana bi yalan söylese haksız olsa nasılda taa Şırnak dan çiçek gönderiyor netten beri insan Doğum gününde de biraz zarif olurBence haklısınız. En güzel günleriniz bunlar. Yarın evlenseniz hepten unutur demek ki.
Ya bu kişiden kişiye değişir saygı duyuyorum ama ben önemsiyor hem siz kendiniz de diyosunuz benim için özel olan kızımın doğduğu gün diye her yıl aynı gün geldiğinde bi mutluluk yaşamayacak mısınız yaniPüf doğum günü dediğin nedir yaa?? Kutlanmasa ne olur?
Günlere bu kadar anlam yükleyip, birde beklenti içine girmek bana anlamsız geliyor. Benim kızımın doğduğu gündür benim için özel ve önemli olan o kadar. O günü ölsem ancak unuturum.
O kadar da demedik Can'ım kutlamamak ne demekKutlamasa "bir arasa bir mesaj atsa yeterdi" diyecektin bence
Kızım iki yaşında ve doğum günü diye bir kutlama yapma ihtiyacı hissetmedik. Doğrudur kişiden kişiye değişir ama ben gereksiz buluyorum açıkçası çünkü sizinki gibi anlamsız kalp kırmalara ve tartışmalara da sebep oluyor.Ya bu kişiden kişiye değişir saygı duyuyorum ama ben önemsiyor hem siz kendiniz de diyosunuz benim için özel olan kızımın doğduğu gün diye her yıl aynı gün geldiğinde bi mutluluk yaşamayacak mısınız yani
Aslında pek cimri değil şuanda da cimri demiyorum zaten düşüncesiz diyorumGenel olarak bak bi gün için cimri deme .normalde de hep sakınır mi
Lafa gelince ben seni nişanlım gözüyle görüyorum diyor ayrıca 3 yıldır dolu dolu bir ilişkimiz var arada ciddiyet yok o olmaz bu olmaz şeklinde değil yani ben onun doğumgünlerini nasıl da özene özene kutluyorum bir bilsenizhiç bir şey yapmadı zannettim . Yaşınız kaç ? Belki bazı şeyleri yapabilmek için sözlü nişanlı gibi sıfatların olması gerektiğini onlar olmadan yapılınca ergence olduğunu düşünüyordur ? bilemeyiz ki ?yada hediye ortamlar bahane sevgimi hissedince yetmez mi diyordur .. Şırnak tayken bunu söylemekte haklı değil mi ? kutlamış ya ona bak .
Ailesini taniyormusunz ne siklikla gorusuyorsunuz bide siz calisiyormusnzLafa gelince ben seni nişanlım gözüyle görüyorum diyor ayrıca 3 yıldır dolu dolu bir ilişkimiz var arada ciddiyet yok o olmaz bu olmaz şeklinde değil yani ben onun doğumgünlerini nasıl da özene özene kutluyorum bir bilseniz
Ahhhhh shapes şu son yazdığınla güldürdün kız beniYa kelebek her konunda yaziyorsun
Adam ailesi icin har vurup harman savuruyor bogazina kadar borcu var diye
Sana gelince tabi ki tester alacak.
Birak dogum gunu icin sizlanmayi
Evlenirsen daha coook aglicaksin bunu nasil goremiyorsun hayret ediyorum.
Gul gibi hemsiri de kacirdin zaten
Canim sikildi
50 lira değil 10 liralık bir hediye bile olsa hatta hediye olmasa bile ne olacak ki? Maddi şeylere bu kadar takılmamalısınız bence. Adam Sırnakta görev yapıyor yani o psikoloji bile kolay değildir. Bunun arasında size parfüm almış siz zamanına takılmissiniz. Özel günde hediye alıp alinmamasi cidden bu kadar aglancak üzülcek bişey değil. .Parfümün üstünde tester yazıyor onlar 50 TL falan orjinal olduğunu da düşünmüyorum daha önce kendimde bu parfümü araştırdığım için diyorum ayrıca 250 TL de olsaydı insan 1 ay önceden söyler mi ya adı üstünde Doğumgünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?