Doğum günümde sevgilim birşey yapmadı :(

Bir yerde " ucuza kapatmaya çalışıyor " diyorsun....

Bir yerde " benim için maddiyat önemli değil bir gül yeterdi..."

Sence hangisi ?
Hayır ucuza kapatmaya çalışıyor diye şunun için dedim parfüm tester ve 1 ay önceden buda Doğum günü hediyen olsun diyince kötü hissettim ben. Ona hediye aldım oda bunu doğumgünü hediyesi yerine saysın gibisinden sanki...
Evet bugün tek bir gül bekledim ya 5 TL ne ki

hiç bir şey yapmadı zannettim . Yaşınız kaç ? Belki bazı şeyleri yapabilmek için sözlü nişanlı gibi sıfatların olması gerektiğini onlar olmadan yapılınca ergence olduğunu düşünüyordur ? bilemeyiz ki ?yada hediye ortamlar bahane sevgimi hissedince yetmez mi diyordur .. Şırnak tayken bunu söylemekte haklı değil mi ? kutlamış ya ona bak .

Bende uzaktayım ama o bana orda her kötü yemek çıktı dediğinde ben burdan birşeyler yapıp koli koli yiyecek gönderiyorum ona , sadece onu düşündüğüm önemsediğim için. Uzakta olması hediye almamasına falan engel mi yani

Bence haklısınız. En güzel günleriniz bunlar. Yarın evlenseniz hepten unutur demek ki.
Aynen öyle bende böyle düşünüyorum, üstelik bana bi yalan söylese haksız olsa nasılda taa Şırnak dan çiçek gönderiyor netten beri insan Doğum gününde de biraz zarif olur

Ya bu kişiden kişiye değişir saygı duyuyorum ama ben önemsiyor hem siz kendiniz de diyosunuz benim için özel olan kızımın doğduğu gün diye her yıl aynı gün geldiğinde bi mutluluk yaşamayacak mısınız yani

Ay dayanamıyorum uzun uzun yazacağım.
Fotonu koymuştun gayet güzel bir kızsın. saf temiz bir kalbin var belli.
Bak evlilik asıl sorunların başladığı kısım oluyor. Para yemeye alışmış bir aile, hazır gelen evlat parasını sömürmeye alışmış bir aile sen sanıyor musun evlendin diye bunu kesecek? Kesmeyecek, yine para isteyecek yine borca sokacak. Bu durum huzur mutluluk bırakır mı sanıyorsun Kelebek??
Ki kusura bakma ama bekarlığında iyi de maaşı varken bu kadar borca saplanan dar boğaza giren adam sorumsuzdur. Evlilik muvcizevi bir şey değil adamı birden düzeltmiyor yani. Bu adam evlenince de aynı sorumsuzluklara devam edecek. Ömrün boyunca borç ödeyebileceğini mi sanıyorsun?
Aşırı kıskançlıkları ve paronayaklıkları da var. Bunlar evlenince düzelmezse sen köyden kurtuldum mu diyeceksin?
Şimdi köyden kurtulmak için her şeye he derim diyorsun da o adam seni dışarıda gezdirecek, yemekler, tatiller oh diyeceksin mi sanıyorsun? Tatil olmayacak paranız olmayacak, es kaza yemeğe gitseniz o baktı sen baktın zehir edecek sana.
Ben sevgiliyken benim eşim uyumlu, sorumluluk sahibi bir adamdı, sözümü dinlerdi seninki gibi anneci değildi ona rağmen sorunlar yaşıyorum. Ki ailesi de sizinkiler gibi yiyici değil bir kuruş istemez bizden ona rağmen.
O manyak aileyle huzurlu olamazsın.
Bir topla kendini artık ya.
O adamdan bir halt olmaz.

Hatırlaması bile güzel canım.Tamam kafandaki gibi olmamış ama yine de düşünmüş. Bak kötü bi yerde şuan Allah korusun nolur nolmaz

Kızım iki yaşında ve doğum günü diye bir kutlama yapma ihtiyacı hissetmedik. Doğrudur kişiden kişiye değişir ama ben gereksiz buluyorum açıkçası çünkü sizinki gibi anlamsız kalp kırmalara ve tartışmalara da sebep oluyor.

Ya kelebek her konunda yaziyorsun
Adam ailesi icin har vurup harman savuruyor bogazina kadar borcu var diye
Sana gelince tabi ki tester alacak.
Birak dogum gunu icin sizlanmayi
Evlenirsen daha coook aglicaksin bunu nasil goremiyorsun hayret ediyorum.

Gul gibi hemsiri de kacirdin zaten
Canim sikildi

Lafa gelince ben seni nişanlım gözüyle görüyorum diyor ayrıca 3 yıldır dolu dolu bir ilişkimiz var arada ciddiyet yok o olmaz bu olmaz şeklinde değil yani ben onun doğumgünlerini nasıl da özene özene kutluyorum bir bilseniz

Haklisin cnm biz Kadinlarda boyle ozel günler önemli ama bazi erkeklerde malesef bukadar önemsemiyor bir çiçek veya pasta dedigin gibi onemsenmektir aslinda onun maddi onemi yok parfum konusunada yazmışlar tester cimri filan diye belki adam anlamadı veyada cimri ama onu bIz bilemeyiz 3 yildir sevgililerms senndha iyi tanırsın sana deger veriyormu diye . Sen ne is yapiyorsun

Ailesini taniyormusunz ne siklikla gorusuyorsunuz bide siz calisiyormusnz

Ahhhhh shapes şu son yazdığınla güldürdün kız beni
Üstte yazdıkların içinse maalesef yazabilecek hiç bir yorumum yok inşallah böyle seyler yaşamam

50 lira değil 10 liralık bir hediye bile olsa hatta hediye olmasa bile ne olacak ki? Maddi şeylere bu kadar takılmamalısınız bence. Adam Sırnakta görev yapıyor yani o psikoloji bile kolay değildir. Bunun arasında size parfüm almış siz zamanına takılmissiniz. Özel günde hediye alıp alinmamasi cidden bu kadar aglancak üzülcek bişey değil. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…