- 19 Ağustos 2008
- 17.804
- 53.577
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Ben ikinci doğumundan bahsediyor diye anladım, iki ay önce doğum yaptım yazmış ya4 sene gelmemişler. 2-3 ay değil.
sokakta görünce bile bebek için tebrik etmemişler şimdi damdan düşer gibi doğum gününe geliyorlar
Ilk cocugumun dogum günü 2 aylik olan ikinci cocugumBebek daha 2 aylık???
Evet ikinci dogumumdan bahsediyorum konuyu tam anlatamamisim sanirimBen ikinci doğumundan bahsediyor diye anladım, iki ay önce doğum yaptım yazmış ya
Yok 2 ay önce dogum yaptim onun icin bi tebrik vs.etmediler gelmediler ilk cocugumun dogum gününe cagirmis esim4 sene gelmemişler. 2-3 ay değil.
sokakta görünce bile bebek için tebrik etmemişler şimdi damdan düşer gibi doğum gününe geliyorlar
Aslinda mesele o da değil karsilasinca insan iki kelam eder gönül alid degil miAnlamsız bir şeye takılmışsınız, herkesin olaylara karşı davranışı farklı. Eşimin bir akrabası doğum yaptı aradım tebrik ettim, hastaneden yeni çıkmış, lohusa, işi başından aşmış, doğru dürüst uyku bile uyuyamayan kadına bebek ziyaretine gitmem, ilaveten bebek içinde sağlıklı bulmuyorum bunu. Bebek bir kaç aylık olsun, anne toparlansın gideceğim ziyaretine bu bana insanları darlamak gibi geliyor gitmem. Eşinizle boşuna kavga etmişsiniz gelsinler ne olacak hem bebek ziyareti hem doğum günü olur tek seferde çıkar aradan tekrar hazırlık yapmak zorunda kalmazsınız, kalp kırmaya değecek bir konu değil
Hayatin sillesi derken tabii ki cocgumu görmeye gelmemeleri degil karsiniza kötü insanlar cikip kazik yememissiniz de iyi niyetinizi kaybetmemissiniz anlaminda dedimDalga geçilecek bir şey çünkü hayatın sillesi dediği şey bebeğini görmeye gelmemeleri
Ilk cocugumun dogum günü 2 aylik olan ikinci cocugum
ikisi birarada olsun diyorlar sanırım :)))Ilk cocugumun dogum günü 2 aylik olan ikinci cocugum
Bence haklisiniz. Gerçekten buradaki konulari okudukca tekrar evlenmektende, erkeklerdende nefret ediyorum. Gerçekten bu kadar akilsiz olup bide biz kadinlari kötü ilan etmiyorlarmi pes. Allah yardimciniz olsun. Kendini kullandiran vede sayilmadigini bile bilmeyen ustelikte sizi suclayan es zor. Baska ne diyecegim bilemedim. Olumsuz seyler yazdim özür dilerim ama hissettiklerim bunlardi. Üstelik bilmiyorum inşallah aklini başına alir. Siz yinede sakin sakin sebeplerinizi sunun yoksa ters tepiyor malesef.Kızımız 4 yaşına giriyor pazar günü aile arasında pasta kesecektik cok heves ettigi elbise vardı Elsalı onu aldık.Ikimizin ailesi bir de görümcem ve esi gelecekti doğum gününe öyle parti tarzi değil maksat cocugumuzun gönlü olsun.Dün aksam konusurken eşim demesin mi amcam ve yengemi de çagırdım diye tartışmaya basladık normalde cagırsın bir şey demem şimdi istememe sebebim şu ben 2 ay önce dogum yaptım aynı sokakta oturmamıza aramızda hic bir sorun olmamasına ragmen bebek icin hayirli olsuna gelmediler.Gelmesinler ben de Ingiltere veliahti dogurmadim ama bunlar da bir kültürdür madem yakiniz madem sık sık karsilasiyoruz nezaketen gidilir hic gitmek istemedin görünce bi aciklama yapilir gönül alınır dimi.
Gelmedikleri gibi sokakta vs de karsilastigimizda da kusura bakmayin kizım/oglum bebeginiz oldu gelemedik vs gibi aciklama da yapmadilar.Hic bir sey olmamis gibi devam yani.Ne bir arama ne bir mesaj.Öyle saglik enfeksiyon vs düsünen birileri değiller inanmazlar o tarz seylere.
Gelmediler diye oturup aglayacak degilim ama hatrimizi sayip bir cocuk hayirli olsununa bile gelmeyen insanlari dogum gününde istemedim neden cagirdin ki diye sitem ettim.Esim de deve gibi kincisin bu kinciligin beni yordu dedi.Ne olsun gelsinler kafasinda bu safligi beni öldürecek.Hatrimizi sayip gelmemisler de simdi mi gelecekler seni cok sevseler simdiye coktan gelirlerdi hadi gelemediler aciklama yaparlardi dedim.Epey bir tartistik kendini saf yerine koydurmasi beni biktirdi ayni sebepten onlarin her isine kosturmasi yüzünden de kavga etmistik seni insan yerine koymuyorlar sen her islerinde varsin davet ediyorsun vs agzima geleni saydim.O da her şeyin cetelesini tut hatta yaz kara kapli deftere aman unutma sakın dedi vs vs fena tartıstık.
Bu sinirle kutlamayi iptal bile etmek istedim ama kizima kiyamadim eger gelirlerse nasil davranayim ? Ve gelmemeleri normal mi ? Esimle dün aksamdan beri konusmuyoruz belki kendince haklidir ama ben de hakliyim
Yoo, herkes yeni bebekli iken canından beziyor valla, bebiş ayrı, totiş ayrıValla ben ne dicem, Allah derimLakin karsi tarafta muhtemelen 'bi totosunu kaldirip gelmeye tenezzul etmedi' diyenler olacaktir
Abicim sen çekil konudan, kadın olsa idin bunun nasıl kırıcı bir sey oldugunu bilirdin, al tv kumandasını, devril yat, ne işin var aramızdaDalga geçilecek bir şey çünkü hayatın sillesi dediği şey bebeğini görmeye gelmemeleri
Bizimde aynı durumumuz var bi alt katımda eşimin abisi bebeğe gelip bi altın bi tuşum bişey alıp gelmedi kv sağolsun kardeşi kardeşe düşman ediyor. Sonr aeşim sbaha ekmeğe giderken vs eltimin oglunu eşimin peşine tkaıyor eşiöde çocuga hediyeler alıyor marketten felan. Bende ona artık almamalısın bak gelemdiler değdm sne boşver kin tutuyorsun diyo. Ama onların olsa ilk ben giderim tee hamileyken koşa koşa eksiklerini alır tamamlamasına yardım ederim. Sen haklısın çagırmamakla. Ailenize yeni bir üye katılmış çokmu zor küçücük bir pastaya hoşgeldin bebek yazıp getirmek. Valla kimsenin eli kolu kopmaz tam aksine güçlenir.Kızımız 4 yaşına giriyor pazar günü aile arasında pasta kesecektik cok heves ettigi elbise vardı Elsalı onu aldık.Ikimizin ailesi bir de görümcem ve esi gelecekti doğum gününe öyle parti tarzi değil maksat cocugumuzun gönlü olsun.Dün aksam konusurken eşim demesin mi amcam ve yengemi de çagırdım diye tartışmaya basladık normalde cagırsın bir şey demem şimdi istememe sebebim şu ben 2 ay önce dogum yaptım aynı sokakta oturmamıza aramızda hic bir sorun olmamasına ragmen bebek icin hayirli olsuna gelmediler.Gelmesinler ben de Ingiltere veliahti dogurmadim ama bunlar da bir kültürdür madem yakiniz madem sık sık karsilasiyoruz nezaketen gidilir hic gitmek istemedin görünce bi aciklama yapilir gönül alınır dimi.
Gelmedikleri gibi sokakta vs de karsilastigimizda da kusura bakmayin kizım/oglum bebeginiz oldu gelemedik vs gibi aciklama da yapmadilar.Hic bir sey olmamis gibi devam yani.Ne bir arama ne bir mesaj.Öyle saglik enfeksiyon vs düsünen birileri değiller inanmazlar o tarz seylere.
Gelmediler diye oturup aglayacak degilim ama hatrimizi sayip bir cocuk hayirli olsununa bile gelmeyen insanlari dogum gününde istemedim neden cagirdin ki diye sitem ettim.Esim de deve gibi kincisin bu kinciligin beni yordu dedi.Ne olsun gelsinler kafasinda bu safligi beni öldürecek.Hatrimizi sayip gelmemisler de simdi mi gelecekler seni cok sevseler simdiye coktan gelirlerdi hadi gelemediler aciklama yaparlardi dedim.Epey bir tartistik kendini saf yerine koydurmasi beni biktirdi ayni sebepten onlarin her isine kosturmasi yüzünden de kavga etmistik seni insan yerine koymuyorlar sen her islerinde varsin davet ediyorsun vs agzima geleni saydim.O da her şeyin cetelesini tut hatta yaz kara kapli deftere aman unutma sakın dedi vs vs fena tartıstık.
Bu sinirle kutlamayi iptal bile etmek istedim ama kizima kiyamadim eger gelirlerse nasil davranayim ? Ve gelmemeleri normal mi ? Esimle dün aksamdan beri konusmuyoruz belki kendince haklidir ama ben de hakliyim