IcimdekiSonsuzDeniz Bogazdaerguvanlaraselamlar,bengelmedenuyumasinlar. Kayıtlı Üye 13 Eylül 2015 21.785 68.467 6 Kasım 2024 Konu Sahibi leylosvemecnun #121 Vignette .!.: Leyloş acaba bunlar bir şeye bozuldular da trip mi atıyorlar? Hiç normal gelmediler bana. Çok önemli de değil gerçi uzak olsunlar. Genişletmek için tıkla... Bazen oluyor öyle, tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış mevzuları. Bizde de oluyor, artık neden diye düşünmüyorum bile, çekiyorum silgiyi, yürüyorum..
Vignette .!.: Leyloş acaba bunlar bir şeye bozuldular da trip mi atıyorlar? Hiç normal gelmediler bana. Çok önemli de değil gerçi uzak olsunlar. Genişletmek için tıkla... Bazen oluyor öyle, tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış mevzuları. Bizde de oluyor, artık neden diye düşünmüyorum bile, çekiyorum silgiyi, yürüyorum..
Processes Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2015 7.469 19.542 6 Kasım 2024 Konu Sahibi leylosvemecnun #122 Gelen gelsin gelmeyen gelmesin huzur kaçırmaya değmez. Ağız ucuyla çağırıp laf aoksan yine gelmezlerdi bu arada.
Gelen gelsin gelmeyen gelmesin huzur kaçırmaya değmez. Ağız ucuyla çağırıp laf aoksan yine gelmezlerdi bu arada.