Doğum günü meselesinden eşimle birbirimize girdik

leylosvemecnun

Cennet kuşu Deniz'im ❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
4.848
6.514
Kızımız 4 yaşına giriyor pazar günü aile arasında pasta kesecektik cok heves ettigi elbise vardı Elsalı onu aldık.Ikimizin ailesi bir de görümcem ve esi gelecekti doğum gününe öyle parti tarzi değil maksat cocugumuzun gönlü olsun.Dün aksam konusurken eşim demesin mi amcam ve yengemi de çagırdım diye tartışmaya basladık normalde cagırsın bir şey demem şimdi istememe sebebim şu ben 2 ay önce dogum yaptım aynı sokakta oturmamıza aramızda hic bir sorun olmamasına ragmen bebek icin hayirli olsuna gelmediler.Gelmesinler ben de Ingiltere veliahti dogurmadim ama bunlar da bir kültürdür madem yakiniz madem sık sık karsilasiyoruz nezaketen gidilir hic gitmek istemedin görünce bi aciklama yapilir gönül alınır dimi.
Gelmedikleri gibi sokakta vs de karsilastigimizda da kusura bakmayin kizım/oglum bebeginiz oldu gelemedik vs gibi aciklama da yapmadilar.Hic bir sey olmamis gibi devam yani.Ne bir arama ne bir mesaj.Öyle saglik enfeksiyon vs düsünen birileri değiller inanmazlar o tarz seylere.
Gelmediler diye oturup aglayacak degilim ama hatrimizi sayip bir cocuk hayirli olsununa bile gelmeyen insanlari dogum gününde istemedim neden cagirdin ki diye sitem ettim.Esim de deve gibi kincisin bu kinciligin beni yordu dedi.Ne olsun gelsinler kafasinda bu safligi beni öldürecek.Hatrimizi sayip gelmemisler de simdi mi gelecekler seni cok sevseler simdiye coktan gelirlerdi hadi gelemediler aciklama yaparlardi dedim.Epey bir tartistik kendini saf yerine koydurmasi beni biktirdi ayni sebepten onlarin her isine kosturmasi yüzünden de kavga etmistik seni insan yerine koymuyorlar sen her islerinde varsin davet ediyorsun vs agzima geleni saydim.O da her şeyin cetelesini tut hatta yaz kara kapli deftere aman unutma sakın dedi vs vs fena tartıstık.
Bu sinirle kutlamayi iptal bile etmek istedim ama kizima kiyamadim eger gelirlerse nasil davranayim ? Ve gelmemeleri normal mi ? Esimle dün aksamdan beri konusmuyoruz belki kendince haklidir ama ben de hakliyim

Son düzenleme:
Bana ilginç geliyor illa gelsinler demeniz. Ben olsam aradan çıkar bi de bebek için gelmezler diye sevinirdim de. Eş tarafı benden uzak olsun da az gelsinler yeter yani.
Sevineceğinize geriliyorsunuz.
Ya bana kalsa da öyle ama önemsemez bir tavirlari var onlar o tavirdayken onlar gibi yapmak varken neden davet ediyor esim asil takildigim nokta bu

Siz haklisiniz. Size deger vermeyen insanlari ne diye evinize davet edeceksiniz. Esiniz problemli. Deger görmedigi kisilerin pesinden kosturuyor kendini sevdirmek icin.
Heh iste sorun bu ben de unicorn dogurmadim sonucta herkeste var bebek asil takildigim konu esimin onlari davet etmesi onlar gibi davran gec yani ne davet edersin ki

Cok farklı karakterde iki kişi evlenmişsiniz. Eşinizin karakteri en tahammül edemediğim tiptir o yüzden ben size hak verdim. Hayatı öylesine yaşayan, her şeyi affeden normal gören, eşi dışında herkese melek olan kişileri sevmiyorum. Öncelikle size sormadan kimseyi davet edemez hele ki öncesinde yapılan şeyden rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz, konuşulmuş. Sonrasında bir de haklı olarak rahatsız olduğunuz konuda kendisi gurursuz diye sizi kindar gibi göstermiş. Ben olsam onlar gelecekse ben parti falan yapmıyorum derdim, çocuğumu da gayet giydirip eğlenmeye götürür kimseyi almazdım yanıma.

Disini gecirebildigi konularda yapiyor kv ile de pek görüsmüyoruz ama o konuda üstüme gelemiyor gik edemiyor.O her konuda affedici olabilir ama ben olmak istemiyorum

Biliyor bilmez olur mu gelirlerse mesele tatliya baglanir diye düsünmüs kendince

2 aylik ufak bebegim olmasa yapacaktim bunu ama sürekli emmek isteyen bir bebegim var

Haklısınız mevzu gelip gelmemek değil değer görürsen değer verirsin misafir edersin bir alo dememiş insanın ne işi var doğum gününde.
Evet asil mesele bu.Davet etmek hic bir sey olmamis gibi davranmak gel bana aynisini tekrar yap beni yine salak yerine koy demek gibi oluyor

Biliyor bilmez olur mu gelirlerse mesele tatliya baglanir diye düsünmüs kendince
Olmaz öyle ne demek tatlıya bağlanır. Eşiniz haksız. Bunu bile bile sizin canınızı sıkması hiç doğru değil. Ayrıca eşiniz sizden habersiz kimseyi davet edemez. Büyütmekte haklıymışsınız, ben de olsam canım sıkılır parti marti yapmazdım.

Normalde yapmaz böyle ne akla hizmet yaptiysa

Hayat gerçekten zor olmuyormu böyle herşeyi dert ederek?
Birşeylere böyle dar pencereden bakıp büyütmek neden?
Böyle durumlarda ben eşimle olan genel ilişkime bakarım.
Benim eşim 90% bir dediğimi iki etmez ve her dediğimi yapar.
Benimde onun ailesinde sevmediğim şeyler var ama yaptığı herşeyi yok sayıp bi iki kişi çağırdı diye bukadar kinlenecek değilim.
Eminim sizin ailenizde dört dörtlük değildir.

Eşiniz zaten genel anlamda odunsa ve size değer vermiyorsa başka ama diğer türlü böyle saçma şeylerden bukadar kinlenip ezberleyip doğum günü iptal etmeyi düşünmek bence tuhaf.

Evet asil mesele bu.Davet etmek hic bir sey olmamis gibi davranmak gel bana aynisini tekrar yap beni yine salak yerine koy demek gibi oluyor
Arayı açmamak küslüğe döndürmemek için yapmış belkide annesi babası dedi çağır ayıp olur diye. Geri dönüşü yoksa geldiklerinde söyleyin bekledim gelirsiniz bebek tebriğine diye ama gelmediniz bizde doğum gününe çağırdık ikisi bir arada olur dedik diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…