• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü kutlaması

blackclove

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2022
29
5
1
24
Merhabalar.. bir konuda danışmak istiyorum 18 mart eşimin doğum günü henüz bir ay var ben bir cafe ayarlayıp orada kutlamayı düşünmüştüm ancak malum deprem felaketinden dolayı bunu insanların acısı var görmezden geliyormuş gibi dışarıda kutlamak görgüsüzlük olur mu sizce evde mi kutlamalıyım

Merhabalar.. bir konuda danışmak istiyorum 18 mart eşimin doğum günü henüz bir ay var ben bir cafe ayarlayıp orada kutlamayı düşünmüştüm ancak malum deprem felaketinden dolayı bunu insanların acısı var görmezden geliyormuş gibi dışarıda kutlamak görgüsüzlük olur mu sizce evde mi kutlamalıyım
Yani çok ortada zaten kafede kutlayacağız diyorsunuz oraya gelen insanların çoğu geziyor zaten muhabbet sohbet etmeye geliyor pek fazla yorum yapıp farklı bakma hakları yok açıkçası ama yinede evde kutlamak daha sağlıklı olabilir diye düşünüyorum

Önümüzdeki iki, üç ay doğum günü kutlamayı da, gitmeyi de doğru bulmuyorum ama bu benim düşüncem..

Yakın tarihte doğum günüm var. Eşimden hediye ve çiçek tutarını depremzede bir aile için harcamasını istedim. Çocuklarımın ya da eşimin doğum günü olsaydı da aynısını yapardım…

Hayat devam ediyor ama bazı şeyler çabuk unutulmamalı diye düşünüyorum…

Böyle bir felaket yaşanmasaydı bile kocanın doğum gününü kafede kutlamak cringe bir şey. Ona harcayacağınız parayı ve eforu yardıma muhtaç insanlara harcarsanız vicdanınız daha rahat olur gibi geliyor.

Back