- 8 Nisan 2023
- 624
- 1.778
- 33
- Konu Sahibi Papatya129
Şimdi ne de kutlu olur ya doğum günü içe düşen bunca kurttan sonraOoo, ben bu hikayeyi maalesef bir yerden biliyorum. Şöyle ki, eğer iki insanın birbirini ile iyi anlasamamasi, birbirinden hoşlanmamasi gibi bariz ve geçerli bir neden olmadığı durumda bu aslında sadece bir zamanlama meselesidir ve doğru zaman denk gelmediği için olmamıştır.
Doğru zaman denk gelseydi o iki kişi birlikte olabilirdi diye dusunuyorum ve bu deneyimi bizzat yaşadım. Hatta şu anda aşağıda evi onunla süslerken bile onunla gülüp eğleniyor, bence doğum gününden daha çok dikkat etmeniz gereken bir durum olduğunu düşünüyorum.
Sizi rahatsız etmek istemezdim ancak bu tarz durumlar için bu şekilde düşünüyorum, siz dikkatli olun yine de.
Bu arada doğum gününüz kutlu olsun :)
Ben de bu hikayeyi çooook iyi biliyorum ama bir farkla, benimkiler bence birlikte olmuştu
Ah be konu sahibi, adam senin bir ay evvelden söylediğin doğumgününde eve yatılı çağırmış kızı. Sen niye kabul ediyorsun hadi o dedi. Doğumgünü haftama denk geliyor deseydin ya keşke. Ayrıca bence kutlamaya evde tek kalmasınlar diye çıkmıyorsun hak verdim