Doğum günü için öneri.. Lütfen?

Sesiliaa

Üç büyük aşkım
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
1.333
505
198
39
Kızlar merhaba,
Saat itibariyle eşimin bugün doğum günü ve ben iki çocukla hiç bir organizasyon yapamadım. Geçen sene çok güzel bi organizasyon yapmıştım. Annemin evine udi ve kanuncu çağırmıştım. Son dakika bi arkadaşın jesti sayesinde dansöz bile gelmişti eve. Bu yıl içinse sadece kalpli pasta yapıp şeker hamuruyla süsledim o kadar. Çocukları bakıcıyla beraber anneme bırakıp evde başbaşa mı kutlayalım sizce, yoksa pastayı da alıp eşimi güzel bi yere yemeğe mi götüreyim? Yada evde geçen yılki kadar olmasa da onu şaşırtacak ne yapabilirim? Nolur fikir verin. Uyuyamıyorum

çıtayı geçen sene baya yukseltmişsiniz işiniz zorlaşmış:)

çıtayı geçen sene baya yukseltmişsiniz işiniz zorlaşmış:)

Çıta gerçekten yükseldi ama herşey kendiliğinden gelişti. Kendim organizatörüm zaten işim bu. Arkadaşlarla konuşurken birden olay fasıla döndü. Derken dansöz dahil oldu falan. Harika bi süpriz oldu ona. Ama bu yıl da çok sönük kalsın istemiyorum. Napıcam bilmiyorum. Hediyeyi bile seçemedim daha

Benimde küçük prensesimin 14 şubatta hamilelilimden tut şimdiki haline kadar slaytlı şarkılı video hazırladım lcd ekranda çalcak tuğba özerkin şarkısı eşliğinde doğum günün kutlu olsun diye babası parka götürcek bizde hazırlık yapacağız evi baştan aşağı süslüyecem renkli ışıklar balonlar süslerle bu yıl evde yapacam tüm arkadaş çevremizi çağırıp

Bebeğinin doğum günü mü canım?

Yok ya pek şaşırmaz :) zira kendisini dans olayına ben alıştırdım zaten. İki alkışlar sonra tv izlemeye devam. Romantizmin "r" si yok kendisinde :)

o zaman hediyeyi sürprizi hak etmiyor
şaka bir yana da hiçbir şey yapma çok şaşırsın

o zaman hediyeyi sürprizi hak etmiyor
şaka bir yana da hiçbir şey yapma çok şaşırsın

Hahaha! Gerçekten ya! Aslında aklıma gelmedi de değil ama anneme falan sormuş ne hazırlıyo diye. Beklentiye girmiş kuzucum.

Hahaha! Gerçekten ya! Aslında aklıma gelmedi de değil ama anneme falan sormuş ne hazırlıyo diye. Beklentiye girmiş kuzucum.

o zaman ciddi bir fikir beyan edeyim :)
bir otelden tek gecelik yer ayırt.. çocukları da annene bırak.. pastanı da yanına al tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…