Doğum günü hediyesi sorunu?

blockb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
74
19
3
31
Merhaba. İnternetten tanıştığım bir arkadaşım var. Kendisi erkek. Daha görüşmek nasip olmadı. Kurbandan sonra buluşacağız. Ben bu kişiden hoşlanıyorum. Ve önümüzdeki hafta onun doğum günü var. Yani az kaldı. Ona doğum günü hediyesi olarak ne yapabilirim? Onun internetten başka bir arkadaşı daa var. O kız şarkı söyleyebiliyor Kesin onunla alakalı bir şey yapacak. Ve ben o kızın altında kalmak istemiyorum. Çinkü çocuktan hoşlanıyprum. Pasta yapıp fotoğrafını atma fikri geldi. Çünkü kendisi yemek yemeye aşırı düşkün. Ama ergence olur diye düşündüm. Birde kendisi yemeye düşkün olunca canı çeker yiyemez bu sefer daha da pişman olurum. Size de sormak istedim. Alternatif fikirleriniz var mı? Ayrıca kargo ile evine bir şey göndermem çünkü kendisi köyde oturuyor hemde adresini bilmiyorum.

Bulunduğu ilden bir pastanesi arayıp adresine pasta gönderebilirsiniz.

Yada ciceksepetinden bonyfood tarzı bir şey sipariş edebilirsiniz.

Pasta yapıp resmini paylaşma fikri çok saçma.pastayı kesemeyip yiyemedikten sonra neye yarar ki?
Siz de enstrüman eşliğinde doğumgününü kutlayın, ya da eğlenceli Videolar çekin,onu güldürecek tarzda

Paylasilamayan cocuk. Baska bir arkadasi daha var. Herkesle gorusuyor mu. Arkadaslarsa neden altta kalasin.

Bir erkek icin bir kadinla yarisa girerek kendini kucuk dusurme.

Pastayla sarkiyla etkilemek yerine aklinla dusuncelerinle yasaminla tarzinla fark yarat kendini gelistir.

Paylasilamayan cocuk. Baska bir arkadasi daha var. Herkesle gorusuyor mu. Arkadaslarsa neden altta kalasin.
paylaşılamama gibi bir durum söz konusu değil. Ama hoşlandığım biri oldupu için yapacağım şeyi beğensin istiyorum.

Bir erkek icin bir kadinla yarisa girerek kendini kucuk dusurme.

Pastayla sarkiyla etkilemek yerine aklinla dusuncelerinle yasaminla tarzinla fark yarat kendini gelistir.
Elbette yarışa girmem. Bu yaptığım da yarış değiş bence. Değer verdiğiö biri ve onun için yapacağım şeyi beğensin istiyorum. Herhangi bir hırs içinde de değiliö. Zaten pasta fikrinden de vazgeçtim büyük ihtimal güzel sözlerle kutlayacağım.
Öneriniz için teşekkürler

Pasta yapıp resmini paylaşma fikri çok saçma.pastayı kesemeyip yiyemedikten sonra neye yarar ki?
Siz de enstrüman eşliğinde doğumgününü kutlayın, ya da eğlenceli Videolar çekin,onu güldürecek tarzda
Aynen o yüzden pasta gikrinden vazgeçtim. En iyisi hediyesiz aüprizsiz kutlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…