• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum gunu hediyesi esim

Kesinlikle katılıyorum. Evlenmeden yıllarca anlayış gösterdim gel gör ki çoğu zaman bir değeri olmadı ama bahsettiğiniz tarzda olup el üstünde tutulan o kadar çok kadın gordum ki çevremde.
Konuya dönecek olursak hiç hatırlamasa neyse otur ağla da bu kadarı çok abartı olmuş adama acıdım ben.
Bir erkeğe defalarca param yok dedirtmek çok onur kırıcı bence.
Umarım sen de hakkettigin değerin fazlasını görürsün.

Google gittim seyşeller diye sordum aman Allahım diyip konuya geri döndüm.
Beklenti yapmaz dimi bu ada önerisi
Yapar,bir yaş daha aldıktan sonra ;
Doğu Trakya ve Batı Rumeli'nin de kendisine hediye edilmesini ister. 🤭
Artık Koca olur Padişah,çıkmaya baslar at üstünde sefere 🤣

Yaşın kaç bilmiyorum ama doğum günü kutlamak bana saçma gelşyo bu benim şahsi fikrim kimsenin böyle düşünmesi bana katılması yada taşa tutmasına gerek yok 😂 ama hayatım devir tutum devri şuan olmaz demiş seni ötelememiş ki biraz abartmışsın bana kalırsa

Hanımlar kimsem olmadığı için buraya yazıyorum
Bugün benim doğum günüm eşim pasta falan almış öyle kutlamayi falan sevmem ben ama Bi hediye beklemiştim açıkçası Bi ay önce çok istediğim yemek takımı almıştı esim dedi doğum gününe bisey alamadım ama tabak takimi aldim diye birde kontosunda para bitmiş bizim ayrı biriktirdiğim Bi miktar para vardı onun içindede alabilirdi isteseydi biraz bozuldum birde annesi aradı doğum günüm kutlamak için ne aldın diye sorunca esime param yok bisey alamadım dedi oda ısrarla yemeğe falan çıkar karını dedikçe bu ay başında deyip durdu zoruma gitti ağladım git başımdan dedim noldu naptim ben deyip durdu siz olsanız naparsiniz yanlismi düşünüyorum
İnsan eşinin durumunu az çok bilir beklentisinide o yönde tutarsa böyle konularda sıkıntı yasamaz...

Bugün benim doğum günüm eşim pasta falan almış öyle kutlamayi falan sevmem ben ama Bi hediye beklemiştim açıkçası Bi ay önce çok istediğim yemek takımı almıştı esim dedi doğum gününe bisey alamadım ama tabak takimi aldim diye birde kontosunda para bitmiş bizim ayrı biriktirdiğim Bi miktar para vardı onun içindede alabilirdi isteseydi biraz bozuldum birde annesi aradı doğum günüm kutlamak için ne aldın diye sorunca esime param yok bisey alamadım dedi oda ısrarla yemeğe falan çıkar karını dedikçe bu ay başında deyip durdu zoruma gitti ağladım git başımdan dedim noldu naptim ben deyip durdu siz olsanız naparsiniz yanlismi düşünüyorum
Allah'ım bende böyle dertler istiyorum lütfen....ay sonu belliki parası yok kötü düşünmeyin yaa bu arada Doğum gününuz kutlu olsun 🎉🎉🎉🎉

Hatırlaması da bir şey hiç hatırlamayan bir güzel söz söylemeyen adamlar var
Benim eşimde durumu olursa alır bir şeyler yoksa da iyi ki doğdun der sarılır öper bide biz doğum günü vs kutlamayiz ama eşim sağolsun arada bir çiçek bir çikolata bazen bir bileklik vs alır
Geçen ki doğum günümde kutlayamadik oda biraz birikim yapmış beni kuyumcuya götürdü küçük zarif bir yüzük aldı çok pahalı ve gösterişli değildi ama mutlu oldum sonra bir de kazandibi ısmarladı
İnan bazen bir ufak sarılma bir nasılsın demek yetiyor

Kesinlikle katılıyorum. Evlenmeden yıllarca anlayış gösterdim gel gör ki çoğu zaman bir değeri olmadı ama bahsettiğiniz tarzda olup el üstünde tutulan o kadar çok kadın gordum ki çevremde.
Konuya dönecek olursak hiç hatırlamasa neyse otur ağla da bu kadarı çok abartı olmuş adama acıdım ben.
Yok ya kıymetli gibi görünse de öyle değil benim etrafımda (1. dereceden yakın olanlar) aman sussun da Yeter ki deyip yapıyor ortada samimi bir sevgi saygı vs.yok adamlar yılıyor artık bir çiçek bir hediyeyle günü kurtarıp gerisinde bosveriyor bir kere saygı duymuyorlar
Hani sussun dırdır etmesin gibisinden

Ayyy bu ne şımarıklık. İnsan bunun için ağlamaya utanır be. Gelmiş insan gibi hediye alamama nedenini de açıklamış ama siz anlayış göstermek yerine bir de ağlayıp adamı başınızdan kovmuşsunuz. Allah akıl fikir versin.🤦

Back