- Konu Sahibi sweetsmiley
-
kızlar bana doktorlarınızın bilgilerini werirmisiniz lütfen , birde ücret hakkında bilgi werirseniz çook sewinirim :)
Ben her türlü yatabiliyorum..Yan ,yüzüstü...Hiçbir problemim yok.İlk haftadan sonra yan yatmaya başlamıştım zaten,genelde öyle uyurum..Sütyenden de çok memnunum,ameliyat sonrası sütyen diye geçiyor adı.Memeleri tamamen kavrıyor,beni çok rahat ettirdi.
ilki benim hosuma gitti ne güzel yaKIZLAR BUNLAR BENİM HOŞUMA GİDDENLER YUVARLAKMI DAMLAMI BUNLAR????zemuszemus
çok sevindim senin adına, maaşallah:)
ameliyat izlerin ne alemde?
Merhaba,
ben 2,5 ayı doldurdum.Artık ameliyat sonrası sütyen takmam zorunluluğum kalmadı.Kendime gidip yıllardır özlemini çektiğim dantelli sütyenler ,cicili bicili iç çamaşırları aldım.O kadar güzel duruyor ki çok memnunum iyi ki yaptırmışım diyorum aynaya baktığımda..Artık daha yumşak göğüslerim,hassasiyetleri de azaldı.Sol memem çok hafif daha yukarda şimdilik,ama bu konuda zaten bilgi vermişti doktorum,6 ay içinde 2 si de yerlerine oturacak diye.Burada soran herkese de tavsiye ediyorum zaten...zemuszemus
Merhaba,
ben 2,5 ayı doldurdum.Artık ameliyat sonrası sütyen takmam zorunluluğum kalmadı.Kendime gidip yıllardır özlemini çektiğim dantelli sütyenler ,cicili bicili iç çamaşırları aldım.O kadar güzel duruyor ki çok memnunum iyi ki yaptırmışım diyorum aynaya baktığımda..Artık daha yumşak göğüslerim,hassasiyetleri de azaldı.Sol memem çok hafif daha yukarda şimdilik,ama bu konuda zaten bilgi vermişti doktorum,6 ay içinde 2 si de yerlerine oturacak diye.Burada soran herkese de tavsiye ediyorum zaten...zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?