- Konu Sahibi sweetsmiley
-
KIZLAR BUNLAR BENİM HOŞUMA GİDDENLER YUVARLAKMI DAMLAMI BUNLAR????zemuszemus
ya kızlar ben yüzüstü yatarım genelde göğsümün üstüne.. böyle bi durumda sorun olmaz mı?baskı olunca yani?
geçmiş olsun canım, memnun kalmana sevinim, toplam maliyet ne kadar ?
Benimki 6000 TL ye maloldu.
çok pahalı olmuş sizinki
Kızlar ben estetik cerrahla çalışıyorum 8 yıldır görmediğim meme kalmadı diyebilirim.Tecrübelerimden yararlanarak şunu söyleyebilirim.Damla tipi her göğüs yapısına oturmuyor cok sert bir kere doktorunuzun yumusak ve protez yüksekliğini yuvarlaklıgını iyi secmesi gerekir ne istediğinizi iyi anlaması ayrıca su göğüs altı kesisi de cok fena geliyor bana doktorumuz bizim koltuk altından atıyor protazı bi ara bir fotoğraf atarım sıze harika bu yazım da doktorumu övmek için değildir yanlış anlaşılmasın tabıkı övülmeyi hak ediyor kendısı zemuszemus bu arada sweetsmiley sizede geçmiş olsun güle güle kullanın sositososito kendiniz ıcın cok harıka bır guzellık yapmıssınız cesaretlı kendı ıcın bırseyler yapan kadınları taktır edıyorum valla..
Sevgili arkadaşlar,
benim 19.günüm bugün.Oldukça rahatım,tek sıkıntım zıpladığımda sızı olması ve genel bir hassasiyet olması memelerimde..Onlarda geçerse rahat edeceğim..Cuma günü dikişlerimi aldım..Şu an üzeri kabuklu bir de hala kalem izi var..Doktorum burayı temizlemeye çalışmamamı henüz hassas olduğunu söyledi.Ben de dokunmuyorum..Henüz kendi memelerimmiş gibi hissetmiyorum,bakalım ne zaman olacak bu his...Benimki kasüstü olmuştu,artık rahat rahat inceleyebiliyorum,iyice yokluyorum ellerimle..Görüntü itibariyle daha önce gösterilen 2 fotonun arasında bir görüntüsü var şu anda..Ellerimle kontrol ettiğimde üstten ve yanlardan hiçbirşey anlaşılmıyor ama alttan özellikle sağ taraftakini farkedebiliyorum.Zannediyorum o da düzelecek bir süre sonra..:Saruboceq:
Merhaba,
bugün itibariyle 36 günü geride bıraktım:) Her geçen gün biraz daha rahat ediyorum.Hafif sızlamalar vardı onlar da geçti..Özellikle görüntüsü çok güzel,ameliyat öncesine bakıyorum bir de şimdiki haline ,iyi ki yaptırmışım diyorum.Kendime cicili bicili iç çamaşırları aldım.Sadece dantelli dolgusu yok kaydirigubbakcemile3..meğer ne kadar güzel bir duyguymuş.Kendimi hiç olmadığım kadar seksi hisediyorum.Eşimin ilk zamanlarda uyum problemi olmuştu;şimdi o da helal olsun verdiğim paraya diyor:) Tabi biraz daha doğallaşmalarını bekliyorum,zaten Tuğrul Bey de ilk 2 ay yapay bir görüntü olabilir 2 aydan sonra daha da güzelleşecekler demişti.Bu arada ben daha hiç kontrole gitmedim,bandajları da kendim açtım.Dikişleri de kendim aldım:)Doktor beye ara ara fotoğraflarını çekip yolluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?