Aynen baya erken :) iç kıyafet dediğiniz hastane çıkışı 10 lu yeter mi yada 5li ..baya erkenmiş :) dogum haneye vereceginiz canta : 1 bez ic kiyafeti üst tulumu corab eldiven bere birde battaniye ne kalın ne ince olsun. odaniza fazlasiyla yedeklerini alırsinız hayırla kucağına alırsın inşallah
Göbek bağı olacağından zıbından bahsettiler ama . Doğumhaneye 5 li versem geldiğinde 10lu ile değiştirsem mesela ..ipli felan biseyler vardi arkadasta ugrasmiyorlar onlarla. çıtcitli atlet ve üstüne kiyafet al.
Ya canım benim sağlıklı oldu ama sonra dimi önemli olan o30 haftalikken cantami hazirlamistim 36 da dogum yaptimvalla kendine bolca atlet al ben cok terlemistim yetmedi artik havlu kagit koymuslardi sirtima . Bir de depend kilot bez kesinlikle kurtaricim olmustu. Bebisime aldiklarimi giydiremedim 1 hafta kuvezde kaldik cunku ☹
Oo tosun gibi masallah canim anneye lazim olanlar hakkinda bilgi verebilirim ancakYa canım benim sağlıklı oldu ama sonra dimi önemli olan oAllah uzun ömürler versin
Merhaba arkadaşlar .
4aylık hamileyim daha erken biliyorum ama şimdiden liste yapmak istiyorum almak değilde . Doğum çantası , anne çantasına gereksiz şeyler koymak istemiyorum . Bana önerebileceğiniz neler var? Çantaya neler koymalıyım ? Bi arkadaşım şey dedi görümcesinin bebeğini tam kurutmadan çıkarmışlar bu yüzden ıslak kalmış üstü hasta olmuş arkadasım ben mesela doğumdan çıkınca üstünü değiştirmelerini isteyeceğim dedi . Sizce neler koymalıyım. Doğuma eylül e denk geliyor hemen hemen . Cinsiyetini de göstermedi bugün velet :) Şimdiden teşekkür ederim
az kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah38. haftada çanta hazırlayan ben…
Üşümez ama daha sade bir şey verseniz daha iyi. Bunda kabartmamı var. O kabartma bebeği rahatsız edebilir. Yıkayacaksınız, deseni de atabilir.Kızlar selam hemşire yanına doğumda bnu versem yeterli olur mu ? Doğumun Eylül başına denk geliyor . Bir adet çorap , şapka ve battaniye koyacağım . Bir tanede üst iç zıbın koysam mı ? Üşür mü ? Eki Görüntüle 3220261
Peki bu alttaki takım nasıl ? Pahalı bir şey de almak istemiyorum odaya gelince değiştirilecek çünkü kirli olur ıslak olur falan ..Üşümez ama daha sade bir şey verseniz daha iyi. Bunda kabartmamı var. O kabartma bebeği rahatsız edebilir. Yıkayacaksınız, deseni de atabilir.
Benim ilk doğumumda memorial kendi verdi. Düz beyaz. Hastanenin amblemi ve koyun resmi var. Dolapta Acıbadem’in takımını gördüm. O da düz beyaz.
Yok ben üç sene önceki doğumumda 38. haftada hazırlamıştım. Her şeyi öncesinde almıştım tabii, bir tek yerleştirmesi kalmıştı. Çoğu da gereksizdi. El sürmeden eve geri getirmiştik. Mesela biberon. Şimdi 6 aylık hamileyim. Neyi ne kadar koyarım hiç düşünmedim.az kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Neler koydunuz acaba . Rica etsem söyler misiniz ? Çünkü ilk bebeğim zıbın fln diyorlar kafam karışıyor hangisi o diyehemşireye ne veriyorsunuz . Kendinize ne aldınız ? Bebeğe yedek ne koydunuz mümkünse resimli va detaylı anlatır mısınız ?
Bu daha iyi.Peki bu alttaki takım nasıl ? Pahalı bir şey de almak istemiyorum odaya gelince değiştirilecek çünkü kirli olur ıslak olur falan ..
Atılır mı sonrasında kullanılır mı bilmiyorum . Bir böyle hemşireye vereceğim bir de 10lu hastane çıkışı alırım yanıma. Bir de normal tulum önden çıtçıtlı takım alırım yanıma yeter sanırım . Her şeyini deterjanla yıkayıp ütüleyeceğimBu daha iyi.Bebeğe vereceğiniz herşeyi öncesinden bebek deterjanıyla yıkayın. Benim ilk kızın hastane çıkışı kan olmuştu. 2 takım alın yanınıza.
Atılır mı sonrasında kullanılır mı bilmiyorum . Bir böyle hemşireye vereceğim bir de 10lu hastane çıkışı alırım yanıma. Bir de normal tulum önden çıtçıtlı takım alırım yanıma yeter sanırım . Her şeyini deterjanla yıkayıp ütüleyeceğimkendime de gecelik alacağım 2 tk yeter herhlde .
10lu hastane çıkışı alma. Gereksiz. Kendine 1 gecelik, 1 pijama takımı al. Pijama daha rahat. Ben sezeryan yaptığım için koridorda yürütüyorlar. Başkalarının eşleri, akrabaları oluyor. Gecelikle rahat edemiyorsun haliyle. Üzerine sabahlık al ya da.Atılır mı sonrasında kullanılır mı bilmiyorum . Bir böyle hemşireye vereceğim bir de 10lu hastane çıkışı alırım yanıma. Bir de normal tulum önden çıtçıtlı takım alırım yanıma yeter sanırım . Her şeyini deterjanla yıkayıp ütüleyeceğimkendime de gecelik alacağım 2 tk yeter herhlde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?