- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 46
- Konu Sahibi aysunnedim
CANIM BENİM ZATEN İLKİ SEZERYAN OLDUMU SONRAKİLERDE SEZERYAN OLUYORAmin inşallah cnm sende yaz bekliyorum :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM BENİM ZATEN İLKİ SEZERYAN OLDUMU SONRAKİLERDE SEZERYAN OLUYORAmin inşallah cnm sende yaz bekliyorum :*
Alakası yok cnm her doktor farklı riski var ama en iyisi normal doğumCANIM BENİM ZATEN İLKİ SEZERYAN OLDUMU SONRAKİLERDE SEZERYAN OLUYOR
KAÇ YIL OLDU SEZERYAN OLALIAlakası yok cnm her doktor farklı riski var ama en iyisi normal doğum
4 cnm siz kaç haftaliksinizKAÇ YIL OLDU SEZERYAN OLALI
Allah korusun o nebicim laf allah cumlemize en hayırlı nasılsa dogumu oyle nasip etsin sağlıklı olsunlarda inşallah aminBEN 25Cİ HAFTADAYIM. SEZERYANDAN SONRA NORMAL DOĞUM YAPAN ÇOK SEZERYANLAR ESKİSİ GİBİ DEĞİL DAHA İYİ ŞARTLARDA YAPILIYOR AMA SEZERYANDAN SONRA NORMAL DOGUM RİSKİNİ HER DR ALMAZ.ASLINDA BAKARSAN ZATEN ÜSTEN KESİLMİŞSİN BİRDE NORMAL DOGUM OLUP ALTTAN KESİLME:))))))
Allah korusun o nebicim laf allah cumlemize en hayırlı nasılsa dogumu oyle nasip etsin sağlıklı olsunlarda inşallah amin ilkinde erken dogum yaptım secenek değildi
TABİKİDE ÖNEMLİ OLAN BEBEKLERİMİZ SAGLIKLI DOĞMALARI.BEN SEZERYANA KARAR VERMİŞLERYA İYİ TARAFINDAN DÜŞÜNESİN MORALİNİ DÜZELTMEK İÇİN ÖYLE YAZDIM.NORMAL DOGUMDA ALTTAN KESİYORLARYA.BAZI NORMAL DOGUM YAPANLAR DİKİŞLERDEN SONRA KESKE SEZERYAN OLSAYDIM DİYORLAR.BAZILARI SEZERYANDAN MEMNUN BAZILARI NORMALDEN.BENDE NORMAL İSTİYORUM AMA RABBİM NEYİ UYGUN GÖRDÜYSE O OLACAK.RABBİM HAYIRLISINI VERSİN.Allah korusun o nebicim laf allah cumlemize en hayırlı nasılsa dogumu oyle nasip etsin sağlıklı olsunlarda inşallah amin
Amin cumlemize inşallahTABİKİDE ÖNEMLİ OLAN BEBEKLERİMİZ SAGLIKLI DOĞMALARI.BEN SEZERYANA KARAR VERMİŞLERYA İYİ TARAFINDAN DÜŞÜNESİN MORALİNİ DÜZELTMEK İÇİN ÖYLE YAZDIM.NORMAL DOGUMDA ALTTAN KESİYORLARYA.BAZI NORMAL DOGUM YAPANLAR DİKİŞLERDEN SONRA KESKE SEZERYAN OLSAYDIM DİYORLAR.BAZILARI SEZERYANDAN MEMNUN BAZILARI NORMALDEN.BENDE NORMAL İSTİYORUM AMA RABBİM NEYİ UYGUN GÖRDÜYSE O OLACAK.RABBİM HAYIRLISINI VERSİN.
Amin inşallah cnm sende yaz bekliyorum :*
Tamam cnm öpüldunuzTamam kuzum yarin yada carsamba yazarim mutlaka esim izin alsinda
sizde bebegim :)Tamam cnm öpüldunuz
Doktora gitin mi kuzu ne yaptinInsallah canim bende normalden korkuuorum da benim 2 hafta buyuk die doktor iri bebek normali beklersek 4 kilo ustu dogar ve su durumda normal dogumu imkansiz gibi demisti.
sali yada carsamba dogumu konusmaya gidicem.
sata gore 36+3 olucaz ozaman ama ultrason 38+3 olucak bebek
AYIN 17 SİNDE KIZI OLDU VİŞNELİ TURTAMINBenim kız nazlı bekliyorum hala ama POWERHACK dan ses yok doğurdu mu acaba