Doğu Ekspresi ve Annem

İnsanın başına bir sey gelecekse nerede olduğu fark etmiyor o yüzden hayat kısa gözünüzde bırakmayın gidin ve tadını çıkarın.
Öyle diyorum ama inanmıyor. Yine de teşekkür ederim az da olsa yumuşamasını sağlar buradaki yorumlar. :)

Çok teşekkür ederim,inşallah. Umarım bende gidebilirim ve sorunsuz geçer o günlerim. Size de tavsiye ederim,manzarası çok güzelmiş :)

Olacaksa heryerde olur, bugün istanbulda koca apartman yıkıldı çoğu kişi evinde yemek yapıyor , tv izliyordu belki, annelik farkli tabiki inşallah ikna eder sag salim gider gelirsiniz

Ay buna bir gün ben de bincem inşallah.. :)
Çok hevesliyim..

Tatlı tatlı ikna edebilirsiniz bence.
Kazalar her yerde olabilir.
Böyle evhamlar anlamsız.
İnşallah,tavsiye ederim.
Kars'ın o miss kokusu,Türkiye'nin eşsiz manzaraları ve sabaha güzel bir atmosferle uyanmak :) Bütün sinirleri alacağına eminim. Umarım size de nasip olur ama bilet bulmak çok zor yahu,biz 2 yerden bastırmamıza rağmen bulmamız 2 haftayı buldu.

Bir de zor bulunan bir fırsat olduğu için kaçırmak istemiyorum,içimde kalınca ona sinirlenip soğurum,kendimi biliyorum. Annemde aynı anneniz gibi ya şu olursa diyerek bütün felaket senaryolarını sayıyor.

Annenizin yasadigi son olaylar anksiyeteyi tetiklemis bence.Şöyle söyleyin beni o tren yolculuguna gondermesen burda basima bir sey gelse yada ucakla gitsem ucak düşse keske gonderseydim dersin deyin.

Olacaksa heryerde olur, bugün istanbulda koca apartman yıkıldı çoğu kişi evinde yemek yapıyor , tv izliyordu belki, annelik farkli tabiki inşallah ikna eder sag salim gider gelirsiniz
Aynen öyle.
Başıma birşey gelecekse evdeyken de gelir,uyurken de. Olacağa çare bulamayız.

Ben aylarca uğraştım da bilet bulamadım siz ne güzel bulmuşsunuz bileti. Ne yapın edin annenizi ikna edin
Bizim bulmamız 2 haftayı buldu,hem internetten hem telefondan hergün bastırıyorduk bulmak için. Bir çoğunu da tur şirketleri alıyormuş zaten. Bazen ekstra vagon eklenebiliyor ya da vazgeçenler oluyor,sabah saatleri şansınızı deneyebilirsiniz bilginiz olsun.

Nerede kaldınız,pulman mı? Yoksa örtülü kuşetli de falan mı? :) eşsiz bir deneyim diyorlar,manzarası çok güzelmiş.
Biz ankara kars yönünde gittik dört kişilik olanı alıp iki kişi kaldık üst raflara esyaları koyduk altları koltuk ve yatak olarak kullanmıstık
Gercekten eşsiz bir deneyimdi
Trende tuvaletler ilk gittiginizde temiz oluyor ama sonra cok vahim yanınızda mutlaka tuvalet kagıdı ıslak mendil vs götürün biz tüm kompartmanı ıslak mendille sildik mesela :)

Annenizin yasadigi son olaylar anksiyeteyi tetiklemis bence.Şöyle söyleyin beni o tren yolculuguna gondermesen burda basima bir sey gelse yada ucakla gitsem ucak düşse keske gonderseydim dersin deyin.
Normalde psikolojik bir rahatsızlığı yok ama sanırım son olanlardan sonra kaybetme korkusu oluştu.

valla kıskandım benim yerime de gezzz güzelce hiç trene binmedim metro hariç çok egzotik geldi bana bu gezii kesinlıkle gitttt.kars çok güzelmiş gidenler çok övdüler

Hiç tren yolculuğu yapmadım çok heveslendim ayrıca anne ne 2019 yılında ölüm tedbiri ulaşım araçları olamaz zira atla gidemezsiniz:)kaldıki o daha tehlikeli:)varsa kaderde bir şey yapacak bir şey yok bu korkuyla yaşanmax

Anne yüreği işte. Benim annem de haberlerden ve TV'den çok etkilenip böyle boncuk gibi başıma gelebilecekleri sıralabileyecek bir kadın :)

Biraz ütopik tabii ki bunlar, annenizi güzelce ikna edip kaçırmayın derim bilet bulmuşken.

Teşekkür ederim bilgiler için.
Birşeyler daha sorsam vaktiniz varsa cevaplayabilir misiniz :)
Şuan yanımıza alacaklarımız;renkli lambalar,kahvaltı takımı,battaniye,ıslak mendil,peçete,ağrı kesici,çorap vs. Alacağız.
Mesela abur cubur alalım mı yanımıza? Ya da tren soğuk oluyor mu içlik falan da alalım mı?
Bizde Kars yönüne gidiyoruz 3 gün otelde kaldıktan sonra uçakla döneceğiz.

Annemin arkadaşı gitti fotolarda paylaştı çok güzeldi imkanım olda bende gitmek isterdim ama bebek var malum nasıl ikna edersiniz bilemiyorum ama gidin eğlenin bu arada tren raydan çıkar uçakla git diyo da ya uçak düşerse

valla kıskandım benim yerime de gezzz güzelce hiç trene binmedim metro hariç çok egzotik geldi bana bu gezii kesinlıkle gitttt.kars çok güzelmiş gidenler çok övdüler
Sen Ankara'da değil misin kuzu?
Bir de bebeğin vardı diye hatırlıyorum.
Bence sen benden daha şanslısın,bilet bulabilirsen hiç kaçırma derim. Hem kızın hemde senin için eşsiz bir deneyim olur. Hem ekonomik hemde eşsiz manzaraya sahip. Birşey kaybetmezsin dene derim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…