- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.515
- 26
-
- Konu Sahibi -Thanatos-
Ahaha :) gülümseten yorumunuz için teşekkür ederim. :) çok ütopik düşünüyor ve kesinlikle ikna olmuyor,pulmanda sana da bilet alayım dedim,yok dedi. Bir an yumuşuyor bir an kesinlikle izin vermiyor ama belki bilirsiniz Doğu Ekspresi'nin biletleri zaten zor bulunuyor.Bilet bulunmusken kacırmamanız lazım=) =) bu saydıkları cok mantıksız seyler ama anne yüreği işte,şimdi onu bırakıp gitseniz olmaz,gitmemeniz olmaz. Gercekten birsey olacagını hissetmiş olabilir mi, bir de bu tarafından düşünelim (bunu okumayın mümkünse =)
Biliyorum tabi ben bulamadım =) ne zaman yolculuk hala zaman var mı yumusaması içinAhaha :) gülümseten yorumunuz için teşekkür ederim. :) çok ütopik düşünüyor ve kesinlikle ikna olmuyor,pulmanda sana da bilet alayım dedim,yok dedi. Bir an yumuşuyor bir an kesinlikle izin vermiyor ama belki bilirsiniz Doğu Ekspresi'nin biletleri zaten zor bulunuyor.
Evet,o eşsiz manzara ve Kars'ı gezmek için bulunmaz fırsat. :) türettikçe türetiyor,başıma birşey gelecekse burada da gelebilir,araba falan çarpabilir diyorum yine yok.Geçen kış gittim, çok güzel bir yolculuktu :) tren yolculuğu diye her türlü tehlikeye açık değil ki, uçak da düşebilir eğer kötü senaryolar üzerinden bakacaksa..
Biliyordu.siz 2 hafta bilet ararken annenizin gideceğinizden haberi yok muydu? bileti alınca mı öğrendi?
önceden bilip de bileti alınca böyle yapıyorsa ayıp ediyor, siz annenize bileti aldıktan sonra haber veriyorsanız siz ayıp ediyorsunuz bence.
Evet.İnşallah ikna olur, zaten zorda bulmussunuz.
İnanç çok önemli, kaza ve kaderin Allah'tan olsugunu hatırlatmak, yanıbaşında olsanız da başınıza her an birseyler gelebilecegini anlaması gerekir. Aniden kalp krizide gecirebilir insan, kim mani olabilir ki.
Keşke onunda goturebilseniz.
1 hafta civarı var,son zamanlarda sorun yapmaya başladı. Ben ne zaman bahsetsem gözlerini devirip cık cıklıyor.Biliyorum tabi ben bulamadım =) ne zaman yolculuk hala zaman var mı yumusaması için
Biz hiç sorun yaşamadık 2 yaşında kızımla gittik hatta o zaman :) anneniz gönlünü ferah tutsun, sizi bu güzel geziden mahrum etmesin.Evet,o eşsiz manzara ve Kars'ı gezmek için bulunmaz fırsat. :) türettikçe türetiyor,başıma birşey gelecekse burada da gelebilir,araba falan çarpabilir diyorum yine yok.bakalım bir şekilde ikna etmeye çalışacağım,hatta gidenler deneyimlerini buraya yazarsa çok güzel olur,biraz içi rahatlar.
Nerede kaldınız,pulman mı? Yoksa örtülü kuşetli de falan mı? :) eşsiz bir deneyim diyorlar,manzarası çok güzelmiş.İki yıl önce Bilet almak icin tcdd nin genel müdürlüğünden ilgili kişiyi buldurup agla zırla bilet alabilmiştik sebep ucagımızı cok daha önceden almıstık binmek zorundaydık :/
Annecigine de ki tren yavas gidiyor hızlı tren değil tıngır mıngır inip yanında yürürsün bile
Ay aynı benimkiler =) ben çözüm bulamıyotum genelde,gidiyorum.1 hafta civarı var,son zamanlarda sorun yapmaya başladı. Ben ne zaman bahsetsem gözlerini devirip cık cıklıyor.