teşekkür ederim yorumlarınız için. Biz benim memleketimde olacağımız için çok büyütmüyordum başta ama işte millet konuştukca ben de korkuyorum. ailesiyle birlikte kalırsak yapamam bunu kendisine de söyledim ama zaten nişanlım kendisi de orada kalmak istemiyor, her şeyden ziyade kendisi artık cevresiyle ugrasmak istemiyor, biz de akraba cok olur gelen giden bitmez sen calısıyorsun alısman daha da zorlasır diyor. birlikte iş bulup baska bir sehırde yasamayı dusunuyorduk zaten, atamam oldu memuriyete atandım kendı memleketime sımdı sozlesmeliyim tayın hakkım yok nişanlım da zorluk cıkarmadı konustuk ben gelirim dedi, hiçbir konuda ailesine bana laf söylettirmedi, nişanımda neyi nasıl istersem öyle yaptırdı, ailesi bi kaç seyi istemedi kendisi ben nasıl istersem oyle yaptırdı laf söylettirmedi, benim akrabalarımdan laf söyleyenler oldu ben seni seviyorum, bu kadar sene bu günleri bekledik, sen iste ben hep yanındayım dedi sustu.
Kastamonulu da olsam ben onlara göre coookkk rahat büyümüş bir insanım. Şimdi ailesini, kültür farkını düşünüp sorun eden benim aslında, fikrinizi almak istedim. Umarım herşey daima yolunda gider. Herkes coookkk mutlu olur.