özveri ,karşındakinin kültürünü olduğu gibi kabul etmek,baskı yapmamak,zorlamamak,değiştirmeye çalışmamak. bu hem çift için,hemde aileleri içinde geçerli.Arkadaşlar ben kastamonuluyum-nişanlım doğulu. Ailem başta ben istediğim için bişey demedi ama şimdi seviyorlar damat adayını :) Şu an nişanlıyız. Ailem değilde daha cok akrabalar ve çevrem hep olumsuz. Cok fazla takmamaya calışıyorum ama korkuyorumda. Nişanlım evlenınce benım olduğum sehre yerleşmek için söz verdi hatta ev bile aldık sayılır. Fakat burada iş sorun yeni baştan iş kuracak. Askerden gelmesine 2 ay kaldı. Geldiğinde iş bakacak. Ben de çalısıyorum memurum. Herkes olumsuz. Yapamazsınız. yürümez. Farklı kültürler. Nereye kadar gider görucez vs. vs. Kafam cok karışık ne olur sizde fikirlerinizi yazıncokkk sevıyorum onu ama geç olmadan bitiriyim mi diyede düşünmeye başladım
Nişanlı olduğunuza göre karşı tarafın kültürünü, yaşam tarzını vs görmüşsündür ve şuan nişanlı olduğuna göre ailelerde iyi anlaşmış.Bu durumda diğer insanlar sana laf söylediğinde neden ağızlarının payını verip susturmuyosun ? Çevrendeki bi kaç kendini bilmez yüzünden aklın karışıyorsa sevgini bi tart derim
siz kastamonu da yetişip büyümümüşseniz öyle çok büyük sorunlar yaşayacağınızı düşünmüyorum .
ne demek istediğinizi anlamadım?
çok biliyor onlar.. bal gibide anlaşılır. anlaşamazsınız diye bişey yok. tabiiki her iki taraflada ilgili bir durum bu ama. sizinde onların söylemleriyle acaba ayrılsammı demeniz yanlış. denemeden bilemezsin...
iki tarafda anlayışlı olmadığı sürece anlaşılamıyor, görgü adap farkı ilişkilerde sorun, yaşayınca farkı daha iyi görüyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?