Doğruyu mu yaptım bilmiyorum...

Gereken layıkı yolu, Allah zaten sana göstermiş....
Sonradan bin pişman olup üzüleceğine, şimdi üzül daha iyi....
Zararın neresinden dönersen kârdır, bırak anasıyla nikah kıysın, tövbe yarabbim...
Boşver bir kıymet bilmeyen gider, kıymet bileni gelir.....
Allah yolunu açık etsin...

Selametle

40 yaşındayım çok şey gördüm, duydum, ama böyle birşeyi ilk defa duydum, yavrum bırak gitsin bundan değil koca, evdeki süpürgene sopa olmaz.,,,,,

40 yaşındayım çok şey gördüm, duydum, ama böyle birşeyi ilk defa duydum, yavrum bırak gitsin bundan değil koca, evdeki süpürgene sopa olmaz.,,,,,

katılmamak elde değil ..
Ama benım anlamadığım 7 yıl nasıl katlandın neden yani .. sonu olmadıgı eski nısanlının hal ve hareketlerınden bellıymış zaten , yazık olmuş geçen yıllarına ..

ama bundan sonra mutlu ol inşallah

yaşadıklarına üzüldüm canım herşeyde bi hayır vardır diye boşa dememişler.Bitirdigin iyi olmuş öylesi ana kuzusundan bişey olmazdı olan sana olurdu sadece.Keşke bukadar bekleyip yıllarını geçirmeseydin ama boşver sonuçta kurtulmuşsun ya.Bide sana annem soruyor demesi benimde çok tuafıma gitti.kendinin aklı yokmuymuş?Allah gönlünce versin canım böylesine dönmeyide düşünme.Anasının dizlerinin dibinde otursun.Elbet sana layık bir insan çıkar ve benden tavsiye öyle biri çıkarsa annesinin hareketlerinide ölç biç gerçekten kayınvalde huzursuzluk verdimi veriyor.seni seven bir ailesi olsun inşllh gönlüne göre biri çıkar karşına

çok iyi yapmışın canım sakın ama sakın pişmanlık filan duyma ve geri dönme diğer msjlara bakmadım sadece bu msjını okudum senin arkanda durmayan seni şimdiden ezdiren kişiden eş filan olmaz sana,çevremde çok böyle olan kişiler evlenince filan kimse düzelmiyor canım olan sana oluyor....birde nişanlın seni hiç sevmemiş gibime geldi sen mektup yazacaksın oda sesini çıkarmayacak ve aylar sonra annem soruyo cvp verecem bitti mi ne demek yaaaa tepem attı inan okurken ondan hayır gelmez sana sakın geri adım atma hakkında hayırlısı olsun canım....

En doğrusunu yapmışsın , bu kadar pasif davranan biri ile evlenince neler yasardın kimbilir..Hersey omuzlarında olur...Ailesinin ilgisizliği ve tepkisizliğide bambaska her yönden iyi yapmıssın yani.Ver 2 bileziği çatır çatır neyini yicen allah askına kac paralık sey , ver gitsin...

bilezikleri yolla gitsin senin hakkın onların üzerinde zaten şimdi aldıkları iki parça şey için hak geçirme üzerine yolla gitsin ...

en doğrusunu yapmışsın bilezikleride ver pırlantayıda ver sonra derler görüyormusun hemen evlenmediler hemde çocugumun parasını yedi filan der boşver cnm bu kdr nasıl dayandın yaaaa neyse boşver

kızlar yine sizden akıl almak istiyorum. Eski nişanlım olacak insanın bikaç gün sonra d.günü. Bana mesaj attı lütfen doğumgünümde benimle ol diye. Ne cevap vereceğim bilemedim :44:

en doğru kararı vermişsin.sevgi herşeyin üstesinden gelir ama sırtını yaslayacağın dağ gibi kocan olursa...
senin nişanlında da bu karakter olmadığı için çooook üzülürdün arkadaşım.kendi kendini mahvederdin.
hakkında hayırlısı olsun

işte bu kadar, gayet açık,kısa ve öz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…