ayrılma konusunda iyi yapmışsın ama bunu karşılıklı konuşarak halletseymişsiniz daha iyi olurdu belki böyle kendini yemişsin aylarca cvp gelmeyince....
şuraya takıldım nışanlın mı sana msj attı annem soruyor bitti mi diye.....annesinden çok kendisinin sana ne oluyor neden bu mektubu yazdın nereye ne bitmesi felan demesi gerekiyordu valla hiç kendini üzme boşver gitsin sana layık değilmiş....herşeyde bir hayr vardır de geç karşıya kardeşim....
,sanırım en doğrusunu yapmışsın canım tembel erkek çok kötü evlenıncede sendenmı bekleyecek..
ve benım ıçın en onemlısı annesının hareketleri annecı bı erkekle asla olmuyo.sanırım nışanlınzda oyle.hele annesı oğlunu kıskanıyosa ne yapar ne eder huzursuzluk cıkarmayı basarır.3 yıllık evlıyım kaynanam hala kıskanır.
ne demek bana pırlanta almadı sen annesısın sevgılısımısınkı sana pırlanta alsın.kendını gelınıyle kıyaslıyor töbee yarabbim..
bıde anlamadığım nışanlın arayıp sormadımı bıtırmeyelım falan demedımı mektuptan sonra.annesı merak edıyor dıye mesaj atıyor sadece kesın bıttımı dıyee çokk garıp
Annesini,size takılan takıları,alınan elbiseyi vs. geçtim de çalışmayan ve tembel bir adamdan ne bekleyerek nişan yaptınız anlamıyorum!
nişanlımı yüzüstü bırakıp gitti işi yok diye demesinler diye sabrettim okulu uzata uzata yedi yılda bitirdi zaten ona iki yıl şans verdim ama yok... Annesinin nasıl biri olduğu da ortada.. Ama yine de gözlerim doluyor hatırlayınca. Ben çok uzun zamandır onunlaydım sanki artık kimseyi sevemem gibi hissediyorum kızlarbu geçici bir şeydir değil mi...
kesinlikle bileziklerini geri ver cnm.
çok iyi yapmışsın ayrılmaklada bnce.
yazık olmuş 6 7 yıla amaa değer bilmemiş snn nişanlın.
evlenşnce daha büyük sorunlar çıkardı eminim.
ana kuzusu olmucak erkek yoksa hiç çekilmezzz.
bu arada sen mektupta ne yazdınki?
Bugüne kadar içimde biriken ufak ufak olayların tümünü yazdım yani ne varsa en ufağına kadar... Onu gönderirken bu olacakları göze almıştım zaten ama tek şaşırdığım kadaının bu kadar tepkisiz kalması...
uzun süredir ilşikimiz olduğu ve birbirimizin evine girip çıktığımız için ailem bi adı konsun dedi... Demez olaydı...
mektubun okunduğuna emin misin peki, postayla yolladıysan belki alınmamıştır dicem ama...
okunmuş canım hatta nişanlımda okumuş. Bu mektubu ömrümün sonuna kadar saklayacağım demiş kadın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?