- 27 Nisan 2012
- 15.232
- 17.900
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o buluşmaya gelecekmisin dedi bende başka işlerim var dışarıdayim dedim oda kayinvalidemler geldi bende gidemiyorum gitmek istiyorum falan dedi bende sen daha kendi evinde söz sahibi değilsin planım var ben gidiyorum diyemiyor musun evinin kadını ol kendi evinde başkasının sözünü geçiriyorsun anca millete tatava yap dedim bozuldu bende bidaha yazmadımnooldu peki sonuç olarak
dönüş falan yaptılar mı?
Öğünden sonra bana yazdı gelecekmisin o buluşmaya diye bende başka işlerim var dışarıdayim Ogün dedim. Oda bende gitmek istiyorum ama kayinvalidem geldi dedi bende kendi evinde söz sahibi değilsin az evinin kadını ol planım var diyip çıkarmıyorsun anca millete tatava yap sen dedim güldüm snra bozuldu bnde bdaha yazmadımçocuğunuzu mu ağlattı kıyamam diyerek... nasıl!!!!
içim cızzzz etti
en azından bir ara bunu vurun yüzüne bu yaptığını asla unutmayacağım diyin
eşiniz ve kuzularınızla mutluluklar
Aynen öyle. Bende içimi soguttum ama. Buluşmaya gelecekmisin dedi Ogün bende başka işlerim var dışarıdayim dedim oda kayinvalidemler geldi bende çok istiyorum ama gidemiyorum dedi bende az evinin kadını ol kendi evinde söz sahibi değilsin planım var diyip çıkarmıyorsun anca millete tatava yap sen dedim güldüm snra bozuldu bnde bdaha yazmadımdün vatandaşın biri geldi bana 'sen' 'sana' diye hitap hediyor ısrarla. bende sinirden çatlıyorum. uyaramadan gitti. neyseki bir daha gelecekti. baktım yine aynı. içimde kalacağına karşı taraf sinir olsun. bana 'sen' 'sana' diye hitap etmezseniz sevinirim dedim. sonra düzeltti hitabını. keşke baştan deseydim dedim. o anda düşüncelerini söyle. dumur oluyorlar. bazen üstüme aldığım şeyleri bile özel olarak soruyorum. bi yazı paylaştım profilimde genel kültürle ilgili . aramızın iyi olduğu abla dediğim kişi karşılık olarak (daha önce hiç söz paylaşmamış biri) benim yazıma karşılık olarak paylaşılmış yazı belli oluyor. hayırdır abla bana mı yazdın bu yazıyı böyle şeyler paylaşmazdın dedim. baştan evet sana yazdım dedi. bende hayırdır benle ne alıp veremediğin var ,ne yaptım ben sana, aşını ekmeğini mi elinden aldım, sevdiğim insanın bana böyle laf sokması ne kötü ,fena üzdün yazdım. sonra çevir kazı yanmasın. salağız sanki. hiç çekinme ver cevabını. herkes istediğini söylüyor bizde kafamıza takmakla kalıyoz.
Normal olan sizin dediginiz ama snra grupta yapilincada sen agrasif şaka kaldirmayan birine donusuyorsun işte oyuzden yapmadım snrada bişey yokmuş gibi bana buluşmaya gelecekmisin dedi bende o gün başka işlerim var dışarıdayim dedim oda kayinvalidemler geldi bende çok istiyorum ama gidemiyorum dedi bende kendi evinde söz sahibi değilsin planım var diyip çıkarmıyorsun anca millete tatava yap sen dedim güldüm snra bozuldu bidaha yazmadımNeden söylemiyorsunuz ki?
Minicik çocuğumu bu şekilde ağlatanı rezil ederim en baştan,ne münasebet yani.
Grupta gülmesine de komik olan nedir?diye sorabilirdiniz açıkca.