Ben 29 o 31 yaşındaKaç yaşındasınız siz? Böyle sürekli kısıtlanarak/kısıtlayarak bir ilişki yaşamanın nasıl bir cazibesi var çözemedim.
Erişkin insanlar gibi davranmamışsınız ikiniz de. Birinin istediği her şeyi yaparak ilişki sürdürülmez. Kendinizden uzaklaşırsınız parça parça.Ben 29 o 31 yaşında
Düzgün erkek kalmadı iyi görünen birini bulunca istediği herşeyi yapmaya çalıştım sanırım
Sadece karakterli olsun istedim para pul hiçbişey gözümde olmadı zaten maddi durumuda iyi değil ağır efendi duruyordu kandım bendeBu kadar çabanıza değecek bi insan mı gerçekten ?
İlgi şefkat vardı gerçekten yoksa bir yıl ilişki yürümezdi hep zorluyordu artık evlenelim diye aileside aynı şekildeAaa niye bıraktın bu çocuğu, her yerinden ilgi, şefkat, saygı, özgüven ve sadakat akıyor. Çok şaşırdım, ayrılmanız için hiçbir sebep yokmuş ki.
Yalan makinasina dönmüş artik yalan soyleye soyleye.Bu iliskide hep cabalayan sen olmussun.Bundan snrada olmaya devam edersin.Seven deger veren insan boyle seyler yapmaz.Bu yaziyi da baskasinin konusuymuş gibi okuoluyor.Eminm daha net birseyler oluşur kafanda.Arkadaşlar merhaba anlatacağım konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok sevinirim
Bir yıllık bir ilişkim vardı bir buçuk aydır ayrıyız. İlişki sürecince onu mutlu etmek için çabaladım isteklerine uymaya çalıştım. Sosyal medya hesabı kullanmamı istemedi hepsini sildim çünkü onun yoktu bende onu anlamaya çalıştım erkek kıskanabilir dedim ve kapattım. Giyimime ojeme karıştı ı üzülmesin diye hepsine uydum.İçki sorunu varmış sonradan öğrendim hergün içiyormuş benden gizledi sonra dediki artık hayatımda sen varsın içmicem belki ayda yılda bir olur dedi söz verdi . Sonra bozdu sözünü içti defalarca ve sebebini bana yükledi seninle kavga ediyoruz o yüzden dedi . Ayrıldık tekrar barıştık benden özürler diledi olmucak birdaha içmicem deyip tekrar söz verdi ve tekrar barıştık. Bir yıllık ilişki süresince 3 defa başka kızlara bakışını yakaladım tartıştım görüşmedim ama ayrılmadım ama 3. Sefer olduğunda ayrıldım. Ve bana sosyal medya hesabımı kapattırıp kendisi açtı bende tabi takip ettim sürekli ne yapıypr ne ediyor diye sadece erkek ve kampçı sayfalar olacak dedi peki dedim . Sonrasında üç defa yine kız eklediğini gördüm ama kızlar türkçü yada kampçı sayfalarla ilgili ama ona asla kız olmaması gerektiğini söylemiştim sonuçta tabi savunmasını türkçü sayfalar nasıl eklediğimi hatırlamıyorum bile aa kızmıymış görmedim haberim yokşeklinde saçma açıklamalar yaptı. Şuan ki ayrılığımızda bir aylık görüşmeme sürecinden sonra tekrar yüzyüze konuşmak istedik ve instegramında yine kız gördüm ,içki konusunu tekrar konuştuk yine içmiş sözünü yine bozmuş bunuda ayrılığımıza bağladı . Kızlarıda hatırlamıyorum dedi. Başka kızlara bakma konusunu red etti yapmadım öyle bişey dedi ama eminim üçünüde yanlış mı gördüm yani . Ona güvenimin kalmadığını söyledim ona güvenmemi istedi tekrar fırsat vermemi istedi fırsat verdim ama güvenmediğimi belirttim. Bir gün aramız iyi kaldı ertesi gün baktım yine instegramda bi kız eklemiş bende tabi birsürü şey yazdım ona gece vakti . Sabah kalktığında görmüş konuşalım yazmış o kadar. Bende cevap vermedim oda yazmadı böyle 15 gün daha vakit geçti . Arkadaşlar ben bu konuda sizce doğru yapmışmışım
Sizinde yasiniz var onunda.18li 19 lu yaslarda degilsiniz ki ayril baris ayril baris.Artik cddiyet olmasi gerekirdi.Arti konunun basinda 1 bucuk aydir ayriyiz yazmissin.O kadar zamn icinde gercekten seven evlenmek isteyen erkek cabalar.Birseyler yapar.Ha yapmasa bile bilirsin sevdiğini.Ama sizin ne yazikki disardan oyle görünmüyor.Hemde hep yalan soyluyor size.Hic arkaniza bakmayin başka nasiplerinize yönelin.Ne zamana kadar devam ederki boyle ?Bana davranış biçimini anlatmamışım kızlar mazur görün, ilgili şefkatlidir gerçekten bir sorunum olduğu vakit kesinlikle ona bir çare bulurdu derdimi dinler yüzümü güldürürdü. İş yerimden akşamları beni gelip alırdı eve bırakırdı.Bende bu yüzden bağlandım galiba birde hep ciddiydi evlenme konusunda. Hep ben erteledim biraz daha tanıyalım birbirimizi dedim hatta en son ayrılığımızdan önce yüzük yaptırmış onuda kuzeni söyledi evlilik teklifi edecekmiş ailesiylede tanıştırdı ama gel gör ki bu kadar ilgili birisi diğer davranışlarıda sergiliyor ben çok düşğndüm ama gerçekten işin içinden çıkamadım
İlk bir ay yazdı aradı sevdiğini bensiz yapamayacağını söyledi ama 15 gündür yapmıyor ayrıldığım için gururmu yapıyor acabaSizinde yasiniz var onunda.18li 19 lu yaslarda degilsiniz ki ayril baris ayril baris.Artik cddiyet olmasi gerekirdi.Arti konunun basinda 1 bucuk aydir ayriyiz yazmissin.O kadar zamn icinde gercekten seven evlenmek isteyen erkek cabalar.Birseyler yapar.Ha yapmasa bile bilirsin sevdiğini.Ama sizin ne yazikki disardan oyle görünmüyor.Hemde hep yalan soyluyor size.Hic arkaniza bakmayin başka nasiplerinize yönelin.Ne zamana kadar devam ederki boyle ?